Andowl Ηλεκτρονική Παιδική Ρετρό Κονσόλα Extreme Mini Game Box 8Bit με 3000 Ενσωματωμένα Παιχνίδια
Ηλεκτρονικά Παιδικά Παιχνίδια

Andowl Ηλεκτρονική Παιδική Ρετρό Κονσόλα Extreme Mini Game Box 8Bit με 3000 Ενσωματωμένα Παιχνίδια Κωδικός: 32641535

3000 κλασικά παιχνίδια από τα παιδικά σας χρόνια!

15,14
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 14,58 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
TS2600
Είδος
Ρετρό Κονσόλες

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • TasosGR16
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Λέει πως έχει 3000 παιχνίδια, στην πραγματικότητα έχει 300 μέσα και έπειτα επαναλαμβάνονται. Τα χειριστήρια στην αρχή πρέπει να τα πατάς αρκετά δυνατά και έπειτα στρώνουν. Ανάμεσα στα 300 παιχνίδια που έχει υπάρχουν πολλές κινεζιές/απομιμίσεις, ένα απο αυτά είναι το super mario 6 και 14(???). Στη τελική για 15€ είναι καλούτσικο, ίσως σαν δώρο για μικρό παιδί να το σύστηνα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dmilopoulos
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Βάζω 5 αστέρια λόγω της αναλογίας τιμής και αξίας ως προϊόν. Βλέπω σε πολλές κονσόλες κάτω των 100€ να λένε πολλά αρνητικά, αναμένοντας να έχουν πάρει Nintendo και Sony συσκευές. Δυστυχώς ή ευτυχώς, ό,τι πληρώσεις παίρνεις. Παλιά μας έπαιρναν με 5.000δρχ polystation από παζάρι και κανείς δε μιλούσε. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το Playstation είχε τότε 90.000δρχ και κάθε δισκάκι 20.000δρχ. Όποιος είναι γονιός σήμερα, ξέρει 100% τι γράφω.

    Για τα περίπου 16€ που έδωσα, το προϊόν αυτό είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό. Έχει όλα τα "πρωτόγονα" παιχνίδια που παίζαμε τη δεκαετία του '90 με κάποιες ελλείψεις, (σιγά τα αυγά) , που θα θυμηθούμε οι μεγάλοι και θα μάθουν οι μικροί. Εγώ κόλλησα κάποιες ώρες παίζοντας και το άφησα στα ανίψια μου που έπαιζαν και μάλωναν για "ζωές, πίστες, ποιου είναι η σειρά κλπ", όπως κάναμε και εμείς πριν 25++ χρόνια. Αυτή είναι η αξία του κιόλας.

    Έχει 3000 παιχνίδια μεν, αλλά κάποια είναι διπλά. Είναι διπλά, γιατί είναι εκδόσεις για άλλες χώρες ή ενημερωμένες εκδόσεις των πρώτων που είχαν bugs και τα έφτιαξαν. Σκεφτείτε ότι παίζεις το "αρχαίο" Σούπερ Μάριο με λιγότερο από 0.006€ ενσωματωμένο.

    Πάμε στα διαδικαστικά. Αγοράστε 4 μπαταρίες ΑΑΑ, γιατί θέλουν από 2 τα χειριστήρια που είναι ασύρματα. Τα διαβάζει με τη μία, δε θέλει να κάνεις κάτι. Έχει και αρίθμηση, ποιο το 1 και ποιο το 2, με αυτοκόλλητο. Η θύρα μπαταριών, που είναι με καπάκι κουμπωτό δεν έχει βίδα, αλλά έχει τρύπα να βάλεις μια, που δεν ξέρω αν χρειάζεται, γιατί κουμπώνει καλά.

    Ρεύμα παίρνει από το usb της τηλεόρασης, δεν ξέρω αν θα ταίριαζε φορτιστής κινητού, ας δοκιμάσει κάποιος. Είναι πολύ κοντό το καλώδιο και δε βοηθάει. Επίσης είναι πολύ λεπτό και δεν νομίζω να αντέξει να το τραβά κανείς. Χαμηλή αξία και χαμηλό κόστος παραγωγής, μαζί πάνε αυτά. Έχει δύο καλώδια σύνδεσης, το ένα το κίτρινο πάει στη θύρα βίντεο της τηλεόρασης και το λευκό πάει στο λευκό των ηχείων από είναι μονοφωνικός ο ήχος του. Όποιος έχει scart από Playstation το βάζει στην αντίστοιχη θύρα με μιας.

    Τα κουμπιά στα χειριστήρια είναι σκληρά και στρώνουν με το πάτημα σιγά σιγά. Να προσέξετε και την απόκριση λόγω απόστασης.

    Η μάρκα Andowl δεν υπάρχει κάπου. Ας το προσέξουν οι πωλητές αυτό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nick grammatis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πάρα πολύ μικρό, και με άπειρα πρακτικά παιχνίδια 8bit, κι όλα αυτά με 17€. Για πιτσιρίκια είναι τέλειο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Neo geo

έχει παιχνίδια μέσα όπως tumblepop , snow bros , pacman ?? μας ενδιαφέρουν κυρίως αυτά .. ευχαριστώ

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες