Vivo Y21s Dual SIM (4GB/128GB) Midday Dream
Κινητά Τηλέφωνα

Vivo Y21s Dual SIM (4GB/128GB) Midday DreamΚωδικός: 32795804

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 6,51" HD Halo με τεχνολογία in-cell
  • 8MP Super Night Selfie
  • Κύρια κάμερα 50MP
  • Μπαταρία 5000mAh
  • Γρήγορη φόρτιση 18W
  • Λεπτό σχέδιο 8.0 mm
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 10 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Παρακολουθήστε τα πάντα ζωντανά σε HD

Η οθόνη 6,51 ιντσών HD Halo με τεχνολογία in-cell προσφέρει αιχμηρές λεπτομέρειες και πλούσια ζωντανά χρώματα. Από την παρακολούθηση ταινιών μέχρι τα παιχνίδια, κάθε δευτερόλεπτο είναι συναρπαστικό. Η πρόσθετη λειτουργία προστασίας ματιών φιλτράρει το μπλε φως για μια πιο άνετη εμπειρία θέασης.

  • Αναλογία απεικόνισης 20:9
  • Αναλογία οθόνης-σώματος 89%

Κύρια κάμερα 50MP

Ο νέος αισθητήρας κύριας πίσω κάμερας 50MP επαναπροσδιορίζει τη φωτογραφία υψηλής ευκρίνειας. Απαθανατίστε τις καλύτερες στιγμές της ζωής χωρίς κόπο και αποκτήστε πεντακάθαρη ευκρίνεια είτε κάνετε μεγέθυνση είτε κάνετε περικοπή.

Κάμερα Bokeh

Ο αλγόριθμός μας bokeh έχει αναβαθμιστεί για να κάνει το φόντο να φαίνεται ακόμα πιο φυσικό. Η δημιουργία καλλιτεχνικού βάθους και ποιότητας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη.

Super Macro Κάμερα

Αποκαλύψτε έναν κόσμο μικροσκοπικών θαυμάτων -- από μια σταγόνα πρωινής δροσιάς μέχρι την υφή στο φτερό μιας πεταλούδας - με εστίαση έως και 4 εκατοστά.


8MP Super Night Selfie

Η μπροστινή κάμερα 8 MP με τον αλγόριθμο Face Beauty δημιουργεί εκπληκτικές selfies, ώστε να μην φοβάστε ποτέ να κάνετε περικοπή ή ζουμάρισμα στο πρόσωπό σας. Η επιδερμίδα σας θα έχει μια αναπόφευκτη, λαμπερή λάμψη, ανεξάρτητα από το πόσο φωτεινή ή αμυδρή είναι.

Το Multi-Style Portrait για την μπροστινή κάμερα προσφέρει μια επιλογή από στυλ που ταιριάζουν με τη διάθεση ή το ντύσιμό σας. Προσθέστε Face Beauty και bokeh για να επιτύχετε εύκολα μια λαμπερή και φυσική εμφάνιση.

Super Night Mode

Ο αλγόριθμός  Super Night λειτουργεί και στις πίσω κάμερες του Y21s. Η τελευταία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου σε επίπεδο RAW συνδυάζει πολλαπλά καρέ σε ένα για να προσφέρει καθαρότητα και ευκρίνεια. Η νύχτα θα είναι τόσο όμορφη όσο τη θυμάστε

Eye Autofocus Ποτέ μην χάσετε την εστίαση

Η αυτόματη εστίαση της πίσω κάμερας είναι αφιερωμένη στη διατήρηση σταθερής εστίασης στο θέμα σας και πάντα έτοιμη για δράση για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε πορτραίτα.

Επεξεργαστής Helio G80

Τεχνολογία παιχνιδιών HyperEngine

Στην καρδιά του Y21s βρίσκεται ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής Helio G80, με ταχύτητες ρολογιού CPU έως και 2,0 GHz. Η GPU προσφέρει περισσότερη ισχύ, υψηλότερη ποιότητα εικόνας και ισχυρότερη απόδοση από τον προκάτοχό της, κάνοντας το Y21 να ξεχωρίζει στα παιχνίδια. Η υποδοχή τριπλής κάρτας υποστηρίζει επέκταση μνήμης έως και 1 TB , ώστε η αγαπημένη σας μουσική, οι ταινίες, οι φωτογραφίες και οι ταινίες σας να χωράνε εύκολα.

Επιτρέπει τη δυναμική διαχείριση της CPU, της GPU και της μνήμης, παρέχοντας σταθερή απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού.

Εκτεταμένη μνήμη RAM 2.0

Αυτό το τηλέφωνο 4 GB διαθέτει ένα κόλπο μνήμης στο μανίκι του. Έως 1 GB  του αδρανή χώρου ROM σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εκτεταμένη μνήμη RAM για να κάνετε την εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών ακόμα πιο ομαλή. Μη διστάσετε να κατεβάσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και να τις εκτελέσετε όλες χωρίς καθυστερήσεις.

Πλαϊνός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων + Face Wake

Ξεκλειδώστε το τηλέφωνό σας με μία απρόσκοπτη κίνηση, με ένα πλευρικό κουμπί λειτουργίας που είναι επίσης ένας ισχυρός σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Μπαταρία 5000mAh + Γρήγορη φόρτιση 18W

Για να συνεχίσετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έχουμε τρεις ισχυρές τακτικές: μια μπαταρία 5000mAh (TYP) , 18W Fast Charge  και vivo Energy Guardian (VEG). Ενεργοποιήστε γρήγορα, αξιοποιήστε πλήρως τη μεγάλη χωρητικότητα της μπαταρίας και απολαύστε αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας.

Μην ξεχνάτε τη λειτουργία αντίστροφης φόρτισης που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε φορητό power bank.


Ultra Game Mode

Το Ultra Game Mode έχει πρόσφατα ενημερωθεί για να σας προσφέρει μια πληρέστερη αισθητηριακή εμπειρία παιχνιδιού. Παίξτε, απολαύστε και κερδίστε με πιο cool στυλ και με περισσότερη διασκέδαση.

Multi-Turbo 5.0

Το vivo Multi-Turbo 5.0 βελτιώνει τη σύνδεση δεδομένων, την ταχύτητα του επεξεργαστή συστήματος και την απόδοση εξοικονόμησης ενέργειας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ένα υγρό ψυκτικό διάλυμα σε πέντε συστατικά διατηρεί το Y21 δροσερό ακόμα και σε έντονες μάχες.

Κατασκευαστής

Vivo (Κινητά Τηλέφωνα)

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Χρώμα
Γαλάζιο
Βάρος
182 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Θήκη Προστασίας, Καλώδιο Φόρτισης, Φορτιστής

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Mediatek Helio G80
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2+6
RAM
4 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,51 "
Ανάλυση
1600 x 720 pixels
Τύπος
IPS
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Τριπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Macro 2MP, Αισθητήρας Βάθους 2MP, Ευρυγώνιος 50MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 30fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 8MP
Δυνατότητες
HDR

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
4G
Συνδεσιμότητα
3.5mm Jack, Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Όχι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
5000 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
18 W
Ασύρματη Φόρτιση
Όχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Πιστοποίηση Προστασίας
-
Αισθητήρες
Accelerometer, Proximity, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
164,3 mm
Πλάτος
76,1 mm
Πάχος
8 mm

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος στον Φορτιστή, 1 χρόνος στο Καλώδιο δεδομένων/φόρτισης, 1 χρόνος στα Hands free, 1 χρόνος στην Μπαταρία

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα