Όλα Bio Έτοιμα Γεύματα Ταμπουλέ Με Κους Κους 240gr
Τρόφιμα Μακράς Συντήρησης

Όλα Bio Έτοιμα Γεύματα Ταμπουλέ Με Κους Κους 240gr Κωδικός: 32810614

Σειρά γρήγορων γευμάτων Vegan Meal της  Όλα Βιο προσφέρει μέσα σε 10 λεπτά ένα έτοιμο και πλήρες γεύμα. Ο συνδυασμός του κους κους ολικής άλεσης με το καρότο, την τομάτα, τον

Δες όλη την περιγραφή

Σειρά γρήγορων γευμάτων Vegan Meal της  Όλα Βιο προσφέρει μέσα σε 10 λεπτά ένα έτοιμο και πλήρες γεύμα. Ο συνδυασμός του κους κους ολικής άλεσης με το καρότο, την τομάτα, τον δυόσμο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό δημιουργεί μια  γρήγορη και νόστιμη πρόταση για το τραπέζι σας.

Δες όλη την περιγραφή
1,65
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

από 1,65 €

Περιγραφή

Σειρά γρήγορων γευμάτων Vegan Meal της  Όλα Βιο προσφέρει μέσα σε 10 λεπτά ένα έτοιμο και πλήρες γεύμα. Ο συνδυασμός του κους κους ολικής άλεσης με το καρότο, την τομάτα, τον δυόσμο, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό δημιουργεί μια  γρήγορη και νόστιμη πρόταση για το τραπέζι σας. Παραδοσιακά η Λιβανέζικη εκδοχή λέγεται «Ταμπούλι» και σερβίρεται πάνω σε φύλλα μαρουλιού, αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο και χορταστικό γεύμα.

Συστατικά

κους κους ολικής άλεσης* 90% (σίτος), αποξηραμένα λαχανικά 7% (καρότο*, τομάτα*, δυόσμος*, κρεμμύδι*, μαϊντανός*), κόλιανδρος* σε σκόνη, πιπέρι*, αλάτι. (*προϊόν βιολογικής γεωργίας).

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Έτοιμα Γεύματα
Τεμάχια
1 τμχ

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι
Χωρίς Γλουτένη
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
240 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

24 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες