Bluetooth Αυτοκινήτου Texton για το Αλεξήλιο (Multipoint / με USB θύρα Φόρτισης)
Bluetooth Car Kit

Bluetooth Αυτοκινήτου Texton για το Αλεξήλιο (Multipoint / με USB θύρα Φόρτισης)Κωδικός: 33017569

Ασφαλής και νόμιμη οδήγηση, με αυτό το σύστημα θα έχετε ανοικτή ακρόαση κλήσεων στο αυτοκίνητό σας! Έχει μοναδικό σχεδιασμό και μαγνήτη στο πίσω μέρος για στήριξη σε μεταλλική επιφάνεια, καθώς και...

Δες όλη την περιγραφή

Ασφαλής και νόμιμη οδήγηση, με αυτό το σύστημα θα έχετε ανοικτή ακρόαση κλήσεων στο αυτοκίνητό σας! Έχει μοναδικό σχεδιασμό και μαγνήτη στο πίσω μέρος για στήριξη σε μεταλλική επιφάνεια, καθώς και μεταλλικό κλιπ για να το στερεώσετε όπου θέλετε. Συνδέεται πολύ εύκολα μέσω Bluetooth με το κινητό. Έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ηχείο και κουμπιά χειρισμού...

Δες όλη την περιγραφή
12,81
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 11,61 €

Περιγραφή

Ασφαλής και νόμιμη οδήγηση, με αυτό το σύστημα θα έχετε ανοικτή ακρόαση κλήσεων στο αυτοκίνητό σας! Έχει μοναδικό σχεδιασμό και μαγνήτη στο πίσω μέρος για στήριξη σε μεταλλική επιφάνεια, καθώς και μεταλλικό κλιπ για να το στερεώσετε όπου θέλετε. Συνδέεται πολύ εύκολα μέσω Bluetooth με το κινητό. Έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο, ηχείο και κουμπιά χειρισμού κλήσεων.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
04006BLT00BK-0305
Δυνατότητες & Λειτουργίες
Multipoint, με USB θύρα Φόρτισης
Τοποθέτηση
στο Αλεξήλιο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Michael_Palianopoulos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έβαλα ένα αστέρι γιατί δεν έχει αρνητική βαθμολογία, τρομερά άσχημη επικοινωνία με θορύβους χωρίς να μπορεις να καταλάβεις τον συνομιλούν τα . 11€ για πέταμα. Βασικά φταίω που εμπιστεύθηκαν ένα τόσο φτηνό προϊόν που όμως το διαφήμιζαν πολύ όμορφα, έπεσε στην φάκα του μάρκετινγκ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη