Nokia XR20 5G (6GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone Granite Gray
Κινητά Τηλέφωνα

Nokia XR20 5G (6GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone Granite GrayΚωδικός: 33032777

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη IPS 6.67"
  • Μπαταρία 4630mAh
  • Ενημερώσεις ασφαλείας έως 4 χρόνια
  • Διπλή πίσω κάμερα 48MP

Λειτουργία κάμερας SpeedWarp.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Nokia

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 244,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 253,50 €

  2. 311,70 €

  3. 273,17 €

  4. 253,50 €

  5. 244,00 €

  6. 273,00 €

  7. 325,00 €

  8. 245,00 €

  9. 294,23 €

  10. 256,31 €

  11. 243,99 €

  12. 347,26 €

  13. 356,74 €

Περιγραφή

Τηλέφωνο σχεδιασμένο για μακρά χρήση

Το Nokia XR20 είναι ένα ανθεκτικό και μακράς διάρκειας smartphone. Το περίβλημά του είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το στρατιωτικό πρότυπο MIL-STD-810H, ενώ η οθόνη διαθέτει το πιο σκληρό γυαλί που υπήρξε ποτέ. Οπότε, μπορείτε να το ρίξετε, να το βρέξετε, ακόμη και να τραβήξετε τον ποδοσφαιρικό αγώνα του παιδιού σας στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εάν λερωθεί, μπορείτε απλά να το πλύνετε με νερό και σαπούνι.

Ασφάλεια και προστασία

Η καθημερινότητά μας είναι αλληλένδετη με το τηλέφωνό μας. Γι' αυτό, θέλουμε να νιώθουμε τη σιγουριά πως ό,τι υπάρχει εκεί μέσα παραμένει ιδιωτικό. Το Nokia XR20 συνοδεύεται από μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας για 4 χρόνια, ώστε να διατηρείτε τις ελπίδες, τα όνειρα, τις ιδέες, τις φωτογραφίες, τις σημειώσεις, τα προγράμματα και τα email σας ασφαλή έως το 2025. 

Ποιότητα κατασκευής

Εξοπλισμένο με Corning Gorilla Glass Victus, το οποίο είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντιστέκεται στη δύσκολη χρήση από παιδιά, τις πτώσεις και τις γρατσουνιές. Επίσης, ξεχωρίζει στο φως του ήλιου και είναι αρκετά ευαίσθητο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και με βρεγμένα χέρια ή φορώντας γάντια.

Κάμερα

Η διπλή πίσω κάμερα του Nokia XR20 διαθέτει αισθητήρα 48 MP, εξαιρετικά ευρύ αισθητήρα 13 MP και ειδικό φλας για καταγραφή και της πιο μικρής λεπτομέρειας, ανεξαρτήτως φωτισμού. Η νέα λειτουργία SpeedWarp με υπερσταθεροποίηση σάς επιτρέπει να μεταφέρεστε γρήγορα στις κύριες στιγμές, ενώ η χωρική λήψη ήχου OZO με μείωση θορύβου ανέμου διασφαλίζει την καταγραφή μόνο των ήχων που επιθυμείτε.

Καταγραφή ήχου

Οι κλήσεις με το Nokia XR20 διαθέτουν ήχο τεχνολογίας OZO Playback, ο οποίος σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κάθε λεπτομέρεια του ήχου μέσα από τα δυνατά στερεοφωνικά ηχεία. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική που σας αρέσει με καλό ήχο.

Πρόσθετα χαρακτηριστικά

Το Nokia XR20 διαθέτει πλήθος από χρήσιμες λειτουργίες για να κάνει τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη. Ασύρματη φόρτιση και γρήγορη φόρτιση 18W, για να ξεφορτωθείτε τα καλώδια και να φορτίζετε το τηλέφωνό σας πιο γρήγορα. Με προγραμματιζόμενο άνω κουμπί, ώστε να κάνετε πιο εύκολα προσβάσιμες τις λειτουργίες που εκτελείτε πιο συχνά. Και αν σας αρέσει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα, το Nokia XR20 διαθέτει το Google Assistant, το οποίο θα σας βοηθά να κάνετε περισσότερα πράγματα εν κινήσει. Με βρόχο για αξεσουάρ, μπορείτε να περάσετε ένα λουράκι ώστε να έχετε πάντα το τηλέφωνό σας κοντά σας.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Καλώδιο USB Type-C
  • Οδηγός γρήγορης εκκίνησης
  • Καρφίτσα Sim

Κατασκευαστής

Nokia

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Τύπος Κινητού
SmartPhone
Λειτουργικό Σύστημα
Android
SIM
Dual
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Χρώμα
Γκρι
Βάρος
248 gr
Περιεχόμενα Συσκευασίας
Καλώδιο Φόρτισης

Επεξεργαστής & Μνήμη

Μοντέλο Επεξεργαστή
Snapdragon 480 5G
Ισχύς Βασικού Επεξεργαστή
2 GHz
Πυρήνες Επεξεργαστή
2+6
RAM
6 GB
Χωρητικότητα
128 GB
Card Slot
Ναι

Οθόνη

Μέγεθος
6,67 "
Ανάλυση
2400 x 1080 pixels
Τύπος
IPS
Χειρισμός
Οθόνη αφής (Touch screen)
Definition
Full HD

Κάμερα

Πίσω Κάμερα
Διπλή
Φακοί Πίσω Κάμερας
Ευρυγώνιος 48MP, Υπερευρυγώνιος 13MP
Βίντεο Πίσω Κάμερας
1080p 30fps
Flash Πίσω Κάμερας
Ναι
Φακοί Selfie Κάμερας
Ευρυγώνιος 8MP
Δυνατότητες
Dual-tone Flash

Δίκτυο & Συνδεσιμότητα

Δίκτυο Σύνδεσης
5G
Συνδεσιμότητα
3.5mm Jack, Bluetooth, USB-C, Wi-Fi
NFC
Ναι

Μπαταρία

Χωρητικότητα
4630 mAh
Αποσπώμενη
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Φόρτισης
18 W
Ασύρματη Φόρτιση
Ναι
Ισχύς Ασύρματης Φόρτισης
15 W

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Προστασία
Dust Resistant, Rugged, Water Resistant
Πιστοποίηση Προστασίας
IP68, MIL-STD-810H
Αισθητήρες
Accelerometer, Face ID, Light Sensor, Proximity, Βαρόμετρο, Γυροσκόπιο, Πυξίδα
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Στο Πλάι

Διαστάσεις

Μήκος
171,64 mm
Πλάτος
81,5 mm
Πάχος
10,64 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • pkoutroub
    1
    2 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από GoldenByte

    Έχει android one που έχει διαφορετικό μενού από το κλασσικό android, χωρίς κανένα λόγο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ψάχνεσαι διαρκώς για να μπορείς να χειριστείς το κινητό σου, συχνά να εγκλωβίζεσαι σε ένα μενού, χωρίς να μπορείς να βγάλεις άκρη.
    Αδυναμία σύνδεσης με διάφορες συσκευές bluetooth.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Καταγραφή Video
    • Μπαταρία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antwniooo
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 64 GB, ram: 4 GB

    Μια χαρα κινητό, αντέχει σε κακουχία κλπ.... μειονεκτήματα θα έλεγα το βάρος και το κουμπί on/off το οποίο είναι λίγο ευαίσθητο και αν κρατάς το κινητό οριζόντια μπορεί να το πατήσεις καμία φορά άθελα, επίσης το αποτέλεσμα της camera δεν είναι κρύσταλλο αλλά κάνει την δουλειά της τίμια !!

    • Ποιότητα κλήσης
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Kasimatis76
    5
    13 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω το κινητό 5 μήνες γενικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος από αυτή την επιλογή μιας και όλα τα κινητά που είχα και πριν είναι από τη συγκεκριμένη εταιρεία και μπορώ να συγκρίνω.

    Το xr20 το επέλεξα για την άθραυστη κατασκευή του η αλήθεια είναι όμως ότι χρειάζεται σίγουρα θήκη και μία μεμβράνη ή ένα τζαμάκι για προστασία για τυχόν αποφυγή γρατζουνιών.

    Αυτό που με έχει εκπλήξει ευχάριστα είναι η ποιότητα τις φωτογραφίες και το βίντεο που τραβάει μιας και πραγματικά συγκρίνεται με κάμερες iPhone.

    Μπαταρία και ταχύτητες κατά το άνοιγμα των εφαρμογών πολύ ικανοποιητική.

    Το μόνο αρνητικό ίσως είναι λίγο στο δακτυλικό αποτύπωμα που άμα το πατήσεις αρκετές φορές κατά λάθος τρώει κάποιο σκάλωμα και ανοίγει και κλείνει η οθόνη και θέλει κάποια δευτερόλεπτα για να πάρει μπρος και να λειτουργεί κανονικά.

    Τέλος η ποιότητα του κινητού σε σχέση με την τιμή του σίγουρα είναι εξαιρετική.
    το προτείνω ανεπιφύλακτα για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από την Nokia.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Μουσική
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Edgar_Friendly
    5
    23 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Επέλεξα το συγκεκριμένο κινητό, εδώ και δύο μήνες, για την έξτρα προστασία που παρέχει ο σχεδιασμός του, καθώς η εργασία μου απαιτεί την χρήση του κινητού μου σε καταστάσεις που το εκθέτουν σε μεγάλο ρίσκο. Ως προς το θέμα προστασία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος καθώς το κινητό φαίνεται να είναι απόλυτα προστατευμένο από τα στοιχεία της φύσης και τα ατυχήματα, όπως πτώσεις.

    Ωστόσο, όταν πρόσφατα μου έπεσε το κινητό, από το ύψος της μέσης, και χτύπησε στην πάνω πλευρά του, η πλαστική γρίλια του ακουστικού συμπιέστηκε σε ορισμένα σημεία και σχεδόν βούλωσαν κάποιες τρύπες. Το ελαστικό περίβλημα που σκοπό έχει να προστατέψει το κινητό γδάρθηκε υπερβολικά εύκολα κατά την γνώμη μου. Και τέλος επιβεβαιώθηκε αυτό που φοβόμουν πριν το αγοράσω αφού όσο πιο ανθεκτικό το τζάμι, τόσο μεγαλύτερη η ελαστικότητά του αλλά και τόσο πιο εύκολα μπορεί να γρατσουνιστεί. Ως αποτέλεσμα, η οθόνη του γέμισε από αυτές τις αμυδρές εκδορές, που δεν επηρεάζουν την λειτουργεία της οθόνης μεν, αλλά στον αισθητικό τομέα χτυπάνε άσχημα.

    Η τοποθέτηση του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι ίσως η χειρότερη δυνατή για αριστερόχειρες καθώς το κινητό ξεκλειδώνει όταν επιχειρώ να το τοποθετήσω στην τσέπη μου.

    Ένα τρίτο, πολύ μεγάλο αρνητικό κατά την γνώμη μου, είναι πως το κουμπί που υπάρχει στην αριστερή πλευρά του είναι αποκλειστικά για την χρήση του google assistant και δεν υπάρχει η δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του. Οπότε είτε θα το χρησιμοποιείτε για να ενεργοποιήσετε με αυτό κάτι που μπορείτε να ενεργοποιήσετε φωνητικά ούτως ή άλλως, είτε θα έχετε ένα εντελώς άχρηστο κουμπί.

    Συμπερασματικά θα έλεγα πως το κινητό, για όποιον επιλέξει το συγκεκριμένο κινητό για να το χρησιμοποιεί παράλληλα με την εργασία του και στις καθημερινές του εξόδους, πρέπει να αγοραστεί με έξτρα θήκη και προστασία οθόνης, αν εκτιμάτε την εμφάνιση του κινητού σας όσο εκτιμάτε την αντοχή του. Σε αυτήν την περίπτωση θα είχατε ένα σαφώς ογκώδες κινητό, αλλά ένα που θα άντεχε πτώση από 5 ορόφους (το οποίο υπάρχει σε βίντεο με το κινητό χωρίς έξτρα προστασία και χωρίς αυτό να πάθει κάτι πέρα από εκδορές). Και στο τέλος της ημέρας, πάντα θα μπορείτε να αφαιρέσετε την προστατευτική θήκη μετά την δουλειά.

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    4 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 64 GB, ram: 4 GB

    Χάλια μπαταρία, κατά τα άλλα μια χαρά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Ανάλυση οθόνης
    • Φωτογραφίες
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μπαταρία
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα: 64 GB, ram: 4 GB

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα κλήσης
    • Φωτογραφίες
    • Καταγραφή Video
    • Μουσική
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ανάλυση οθόνης
    • Μπαταρία

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Nokia XR20 5G (6GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone Granite GrayNokia XR20 5G (6GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone Granite GrayNokia G42 5G Dual SIM (6GB/128GB) So GreyNokia G42 5G Dual SIM (6GB/128GB) So GreyNokia X30 5G Dual SIM (6GB/128GB) Cloudy BlueNokia X30 5G Dual SIM (6GB/128GB) Cloudy BlueSamsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition 5G (6GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone ΜαύροSamsung Galaxy XCover7 Enterprise Edition 5G (6GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone ΜαύροCAT S75 5G Dual SIM (6GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone ΜαύροCAT S75 5G Dual SIM (6GB/128GB) Ανθεκτικό Smartphone Μαύρο
από 244,00 €από 170,00 €από 261,00 €από 269,90 €από 301,95 €
ΚατασκευαστήςNokiaNokiaNokiaSamsungCAT
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
RAM6 GB6 GB6 GB6 GB6 GB
Περισσότερα χαρακτηριστικά