Μπαούλα Κήπου & Βεράντας

Klikareto Μπαούλο Αποθήκευσης Εξωτερικού Χώρου Bold Πλαστικό 300lt Μπεζ Μ138xΠ54xΥ57εκ.Κωδικός: 33082830

Το μπαούλο της εταιρείας Klikareto είναι κατάλληλο για τον κήπο ή τη βεράντα και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα συνθετικό υλικό ελαφρύ και ανθεκτικό στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα 300 λίτρων, για την οργάνωση και την αποθήκευση μικρών και μεγάλων αντικειμένων, όπως ξύλα, διάφορα εργαλεία και προϊόντα...
Δες όλη την περιγραφή

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 138εκ.
  • Πλάτος: 54εκ.
  • Ύψος: 57εκ.
69,00
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Παρ, 11 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 69,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 69,00 €

Περιγραφή

Το μπαούλο της εταιρείας Klikareto είναι κατάλληλο για τον κήπο ή τη βεράντα και είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα συνθετικό υλικό ελαφρύ και ανθεκτικό στις εξωτερικές κλιματολογικές συνθήκες. Διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα 300 λίτρων, για την οργάνωση και την αποθήκευση μικρών και μεγάλων αντικειμένων, όπως ξύλα, διάφορα εργαλεία και προϊόντα κηπουρικής ή τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου, διατηρώντας τον χώρο τακτοποιημένο και τα αντικείμενα προστατευμένα. Για την καλύτερη προστασία και τη μέγιστη αντοχή του, προτείνεται η τοποθέτησή του σε στεγασμένο, σκιερό μέρος ούτως ώστε να αποφεύγονται φθορές που μπορεί να προκαλέσει η συνεχής έκθεσή του σε έντονες καιρικές συνθήκες.

Διαστάσεις:

  • Μήκος: 138εκ.
  • Πλάτος: 54εκ.
  • Ύψος: 57εκ.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πλαστικό
Χωρητικότητα
300 lt
Χρώμα
Μπεζ

Διαστάσεις

Μήκος
138 εκ.
Πλάτος
54 εκ.
Ύψος
57 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Assembled from parts, the box is not waterproof or dustproof. It does not fulfill any purpose. We put outdoor furnishing in it and will have to cover it with an extra tarp in the rainy season. Not recommended.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη