Yololiv YoloBox Pro
Διάφορα Αξεσουάρ Βιντεοκάμερας

Yololiv YoloBox ProΚωδικός: 33091396

Το YoloBox Pro επιτρέπει να συνδέετε και να εναλλάσσετε ζωντανά έως και 8 πηγές βίντεο και στη συνέχεια να συνδεθείτε σε ένα τοπικό δίκτυο μέσω Wi-Fi, Ethernet ή LTE (η σύνδεση LTE απαιτεί κάρτα...

Δες όλη την περιγραφή

Το YoloBox Pro επιτρέπει να συνδέετε και να εναλλάσσετε ζωντανά έως και 8 πηγές βίντεο και στη συνέχεια να συνδεθείτε σε ένα τοπικό δίκτυο μέσω Wi-Fi, Ethernet ή LTE (η σύνδεση LTE απαιτεί κάρτα SIM και πρόγραμμα δεδομένων που δεν περιλαμβάνονται). Η μεγάλη οθόνη αφής 8" εμφανίζει τη ροή εικόνας και τις ροές εισόδου καθώς και επιλογές χειρισμού και...

Δες όλη την περιγραφή
1.199,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 1.199,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.199,00 €

  2. 1.579,00 €

Περιγραφή

Το YoloBox Pro επιτρέπει να συνδέετε και να εναλλάσσετε ζωντανά έως και 8 πηγές βίντεο και στη συνέχεια να συνδεθείτε σε ένα τοπικό δίκτυο μέσω Wi-Fi, Ethernet ή LTE (η σύνδεση LTE απαιτεί κάρτα SIM και πρόγραμμα δεδομένων που δεν περιλαμβάνονται). Η μεγάλη οθόνη αφής 8" εμφανίζει τη ροή εικόνας και τις ροές εισόδου καθώς και επιλογές χειρισμού και ελέγχου που σας επιτρέπουν να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των πηγών με ένα άγγιγμα. Διαθέτει επίσης έξοδο HDMI για την προβολή της ροής σας σε μια προαιρετική οθόνη HDMI, είσοδο ήχου, είσοδο μικροφώνου και ξεχωριστή έξοδο ήχου ακουστικών.

Υποστηρίζει αναλύσεις εισόδου που κυμαίνονται έως και 1080p χρησιμοποιώντας τον κωδικοποιητή H.264. Μπορείτε να κάνετε live streaming από 540p έως 1080p στο YouTube, το Twitch και άλλες πλατφόρμες RTMP. Επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να εγγράψετε τη ζωντανή ροή σας απευθείας σε μορφή .mp4 σε μια προαιρετική κάρτα SD με χωρητικότητα έως 128 GB χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη υποδοχή κάρτας SD.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Production Monitors

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • TsiTom
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κινέζικα σκουπίδια, με τα update η εταιρία ούτε που τα δοκιμάσει τα βγάζει κ αναμένει εντυπώσεις κ προβλήματα, με λίγα λόγια φτιάχνει το ένα χαλάει κάτι άλλο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη