Paleolit Λάδι Καρύδας 4000ml
Λάδι Καρύδας

Paleolit Λάδι Καρύδας 4000ml Κωδικός: 33114401

Το έλαιο καρύδας Paleolit αντέχει στη θερμότητα και είναι κατάλληλο για μαγείρεμα σε υψηλές θερμοκρασίες, οξειδώνεται αργά, ανθεκτικό στο τάγγισμα και έχει διάρκεια ζωής περίπου δύο χρόνια.

53,90
ΠαράδοσηΠέμ, 25 Ιουλ - Δευ, 29 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 53,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 53,90 €

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ψυχρής Έκθλιψης
Όχι
Παρθένο
Όχι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Ποσότητα

Όγκος
4000 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • xarisathos
    5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετικής ποιότητας λάδι καρύδας που χρησιμοποείται για αυστηρή κετογονική δίαιτα, κατόπιν προτροπής του διατροφολόγου. Η διαφορά σε σχέση με το συμβατικό ελαιόλαδο ή σπορέλαιο (που πρέπει να αποφεύγονται δια ροπάλου για τηγάνισμα), είναι ότι έχει πολύ υψηλότερη θερμοκρασία οξείδωσης (300C αντί 160-180C του ελαιολάδου, το οποίο πρέπει να τρώγεται μόνο ωμό, πχ. σαλάτα και με μέτρο) και έτσι δεν γίνεται τοξικό για τον οργανισμό. Είναι φυσικό επακόλουθο η γεύση να μην είναι τόσο καλή όσο το τηγάνισμα με ελαιόλαδο που έχουμε συνηθίσει ως λαός, αλλά είναι εμφανές και ορατό ότι δεν αλλοιώθηκε όπως το λάδι ελιάς μετά από το τηγάνισμα.

    Η διαφορά στην απώλεια βάρους είναι αισθητή σε σχέση με το ίδιο ακριβώς φαγητό τηγανισμένο συμβατικά (πχ. ομελέτα), όσο και ακούγεται αμελητέα η διαφορά εξωτερικά, η τοξικότητα από το τηγάνισμα είναι τροχοπέδη στην απώλεια βάρους, όσο περίεργο και αν ακούγεται, αλλά είναι γεγονός.

    Γενικότερα η απώλεια βάρους βασίζεται σε έναν κανόνα, που όποιοι τον τηρήσουν θα δουν αποτελέσματα: Μειώνουμε την έντονη ηδονή (εξαιτίας της κατάχρησής της γίναμε υπέρβαροι εξαρχής) που πηγάζει από την προσλαμβόμενη τροφή και έτσι χάνουμε βάρος, τόσο απλά. Απλή αλλά ριζική αλλαγή είναι η ΠΑΝΤΕΛΗΣ κατάργηση των υδατανθρακών (γλυκά, αμυλώδεις τροφές, ζυμαρικά, παράγωγα αλευριού--ψωμιά, φρούτα, πλειοψηφία λαχανικών κτλ.), όπου το σώμα ελλείψη εύκολης ενέργειας (υδατάνθρακες), στρέφεται στην διάσπαση λίπους ώστε να παράγει από κει ενέργεια, με θεαματικά αποτελέσματα. Χρειάζεται βέβαια την αντίστοιχο περίοδο προσαρμογής για να γυρίσει το σώμα τα εσωτερικά «γρανάζια» για να τρέφεται από το λίπος και όχι από τους (έτοιμους και επεξεργασμένους) υδατάνθρακες, αλλά μετά μπαίνει το σώμα σε αυτόματο πιλότο, εφόσον τηρείται η μη-κατανάλωση υδατανθρακών.

    Το συγκεκριμένο προϊόν είναι από τους βασικούς παράμετρους σε μία κετογονική δίαιτα για να δείτε αισθητή διαφορά και το έχω πάρει ήδη 2 φορές.
    Είναι συσκευασμένο σε εσωτερική σακούλα, μέσα στο δοχείο της εικόνας και είναι σε στερεή μορφή σε θερμοκρασία χώρου κάτω των 25C, αλλά σε υψηλότερη υγροποιείται και γίνεται πλήρως διάφανο και άχρωμο, όπως το νερό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες