Κάδοι Απορριμμάτων

Πτυσσόμενος Κάδος Απορριμμάτων Πλαστικός Μπεζ για Ντουλάπι 25x15x28.5cm Κωδικός: 33162174

Πτυσσόμενος κάδος απορριμμάτων για εξοικονόμηση χώρου. Διατηρήστε την κουζίνα σας καθαρή και τακτοποιημένη. Με μια κίνηση, τον κρεμάτε έξω από κάποιο ντουλάπι της κουζίνας και εξασφαλίζετε

Δες όλη την περιγραφή

Πτυσσόμενος κάδος απορριμμάτων για εξοικονόμηση χώρου. Διατηρήστε την κουζίνα σας καθαρή και τακτοποιημένη. Με μια κίνηση, τον κρεμάτε έξω από κάποιο ντουλάπι της κουζίνας και εξασφαλίζετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε αυτόν, ακόμα και όταν είστε απασχολημένοι στον πάγκο σας. Μπορεί να κρεμαστεί στην κουζίνα, στα ντουλάπια, στα συρτάρια και

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

από 4,52 €

Περιγραφή

Πτυσσόμενος κάδος απορριμμάτων για εξοικονόμηση χώρου. Διατηρήστε την κουζίνα σας καθαρή και τακτοποιημένη. Με μια κίνηση, τον κρεμάτε έξω από κάποιο ντουλάπι της κουζίνας και εξασφαλίζετε γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε αυτόν, ακόμα και όταν είστε απασχολημένοι στον πάγκο σας. Μπορεί να κρεμαστεί στην κουζίνα, στα ντουλάπια, στα συρτάρια και οπουδήποτε αλλού πιστεύετε ότι σας εξυπηρετεί. Πλέον, μαγειρεύετε ξέγνοιαστα, χωρίς να σκέφτεστε το χάος που επικρατεί. Και το καλύτερο; Oταν δε τον χρησιμοποιείτε, απλά τον διπλώνετε και τον αποθηκεύετε.

Εύκολη εγκατάσταση: Δεν απαιτούνται εργαλεία για την εγκατάσταση του συγκεκριμένου κάδου. Τον ξεδιπλώνετε και τον κρεμάτε σε δευτερόλεπτα. Έπειτα, τοποθετείτε τη σακούλα σκουπιδιών, η οποία χάρη στο προστατευτικό ασφαλείας παραμένει σταθερή στη θέση της. Τέλος, τον αναδιπλώνετε εξίσου γρήγορα.

Ανθεκτικός: Είναι κατασκευασμένος από πλαστικό αρίστης ποιότητος και καουτσούκ, που διασφαλίζουν ότι δε θα υπάρξουν διαρροές από τα καθημερινά απορρίμματα της κουζίνας. Είναι ανθεκτικός και μη τοξικός.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Πλαστικός
Ανακύκλωσης
Όχι
με Φωτοκύτταρο
Όχι
με Πεντάλ
Όχι
με Ροδάκια
Όχι
για Ντουλάπι
Ναι
Χρώμα
Μπεζ

Διαστάσεις

Μήκος
25 cm
Πλάτος
15 cm
Ύψος
28,5 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Simos_simos59

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δουλεύει μια χαρά. Ανοίγει με μία πολύ μικρή καθυστέρηση αλλά δεν είναι τραγική. Όμως πέρα από την πρακτικότητα είναι ότι κάθε φορά που ανοίγει ...χαίρεσαι που το κάνει μόνο του και μόνο γι' αυτό αξίζει να το πάρει κανείς. Μία μικρή χαρά κάθε φορά που ανοίγει το καπάκι μόνο του αυτόματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • koletsi_maria
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο καλύτερος κάδος σκουπιδιών για την κουζίνα που έχω χρησιμοποιήσει. Τον έχω εδώ και περίπου ένα χρόνο. Δεν ανοιγοκλείνεις ντουλάπια για να έχεις πρόσβαση, ούτε πιάνει χώρο στον πάγκο. Μπορείς βέβαια να τον βάλεις και με προσανατολισμό προς το εσωτερικό του ντουλαπιού, αλλά εμένα με βόλεψε από την έξω πλευρά για να πετάω άμεσα τα σκουπίδια. Επίσης, όταν δε χρησιμοποιείται μειώνεται το βάθος του, γιατί στα πλάγια τοιχώματά του κλείνει σα φυσαρμόνικα, αν και πάντα τον κρατάω ανοιχτό, γιατί πάντα υπάρχουν σκουπίδια. Όμως, δεν εμποδίζει καθόλου την απρόσκοπτη κίνηση μεταξύ των πάγκων. Όταν τον πρωτοέβαλα νόμιζα ότι θα χαλάει την εικόνα της κουζίνας, όμως δεν ισχύει αυτό, αφενός γιατί στη δική μου κουζίνα κρύβεται πίσω από τη νησίδα, οπότε καθώς μπαίνεις δεν τον βλέπεις, αφετέρου δε, επειδή δίπλα στο νεροχύτη μια μικρή ακαταστασία είναι εκ των ων ουκ άνευ. Η χωρητικότητά του είναι η ιδανική, δηλαδή ούτε είναι μικρός για να γεμίζει γρήγορα, ούτε είναι τεράστιος ώστε να συσσωρεύονται τα σκουπίδια και να αναδύονται δυσάρεστες οσμές. Είναι πολύ ανθεκτικός. Επιπλέον, είναι κλειστός, άρα δεν στάζουν τα σκουπίδια. Τον συνιστώ 100%. Δεν έχω να προσάψω κανένα μείον.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλή κατασκευή...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχουμε λίγο καιρό αυτό τον κάδο και μας έχει βολέψει πολύ, με μόνιμα ανοιχτή τη "φυσουνα "

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ βολικος και ανθεκτικός

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ακριβώς όπως περιγράφεται! Πολύ βολικό. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

69 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες