Motorola Ασύρματη Ενδοεπικοινωνία Μωρού με Κάμερα & Οθόνη 5" με Νανουρίσματα
Ενδοεπικοινωνίες Μωρού

Motorola Ασύρματη Ενδοεπικοινωνία Μωρού με Κάμερα & Οθόνη 5" με ΝανουρίσματαΚωδικός: 33163747

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Είδος: Κάμερας & Ήχου
  • Ίντσες: 5"
  • Εμβέλεια: 300m
  • Τροφοδοσία: Μπαταρίας
Δες όλη την περιγραφή
329,90
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 329,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    329,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    469,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    310,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    469,90 €

  13. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  14. 299,00 €

  15. 329,90 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  17. 304,10 €

  18. Επίσημος μεταπωλητής
    329,90 €

  19. 329,90 €

  20. 340,66 €

  21. 369,36 €

  22. 469,90 €

  23. 349,90 €

  24. 345,40 €

  25. 480,30 €

  26. 359,22 €

Περιγραφή

Το Motorola VM65X - Baby Video Monitor με βραχίονα ανάρτησης κάμερας σας δίνει τη δυνατότητα να κρατήσετε επαφή με το μωρό σας από οπουδήποτε. Με τον ευέλικτο βραχίονα ανάρτησης μπορείτε να στηρίξετε την κάμερα στο κιγκλίδωμα της κούνιας του μωρού και να έχετε εικόνα από ψηλά. Επίσης η κάμερα σας προσφέρει την δυνατότητα να ελέγχετε ολόκληρο το δωμάτιο με ψηφιακή μετακίνηση του φακού της κάμερας και να βλέπετε σε κοντινή απόσταση με το ψηφιακό ζουμ.

Εικόνα από ψηλά

Μην χάσετε στιγμή από τις μέρες και τις νύχτες του νεογέννητου. Η κάμερά έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται με ασφάλεια στο κιγκλίδωμα της κούνιας χωρίς να χρειάζονται ειδικά εργαλεία, παρέχοντας πλήρη εικόνα του παιδιού από ψηλά ενώ κοιμάται.

Εύκολη εγκατάσταση στην κούνια

Το VM65X είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση στο κιγκλίδωμα της κούνιας. Η εγκατάσταση έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει την μέγιστη σταθερότητα για τον βραχίονα και για να μην υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστούν τα δάκτυλα του μωρού.

Ευέλικτη μαγνητική βάση

Με την πρακτική μαγνητική βάση της κάμερας μπορείτε να την κρεμάσετε όπου θέλετε και να ρυθμίσετε την γωνία λήψης όπως ακριβώς σας βολεύει. Με αυτόν τον τρόπο έχετε πάντα την καλύτερη εικόνα για το παιδί. Υπάρχει επίσης και η δυνατότητα επιτοίχιας τοποθέτησης της κάμερας.

Αποσπωμένη κάμερα

Το παιδάκι δεν είναι πλέον στο κρεβατάκι του; Η κάμερα είναι τόσο πρακτική που μπορείτε εύκολα να την αφαιρέσετε από τη βάση και να τη χρησιμοποιήσετε όπου θέλετε.

Αμφίδρομη ομιλία

Μήπως το μωρό είναι ανήσυχο ή άρχισε να κλαίει; Μιλήστε του χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αμφίδρομης ομιλίας ώστε να νιώθει ότι είστε κοντά. Η κάμερα διαθέτει μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας που ενεργοποιείται με τον παραμικρό ήχο, καθώς και ένα ηχείο που μεταδίδει καθαρά τη φωνή σας σαν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο μαζί του. Εκτός από την επαφή με το μωράκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα για να επικοινωνήσετε με τον/τη σύζυγό σας όταν βρίσκεται στο δωμάτιο του παιδιού.

Έλεγχος θερμοκρασίας δωμάτιου

Η μονάδα του μωρού είναι εφοδιασμένη με έναν αισθητήρα θερμοκρασίας που μεταδίδει σε συνεχή βάση τη θερμοκρασία στη μονάδα του γονέα, επιτρέποντάς σας να διαπιστώνεις άμεσα εάν η θερμοκρασία στο δωμάτιο του μωρού δεν είναι η επιθυμητή.

Προεγκατεστημενα νανουρίσματα, ήχοι της φύσης και παραμυθία

Ο ήρεμος και ευχάριστος ύπνος είναι πολύ σημαντικός για κάθε μωράκι. Το Motorola VM65X έχει προεγκαταστημένα νανουρίσματα, ήχους της φύσης και παραμύθια (στα Αγγλικά) ώστε το μωρό να ηρεμεί και να απολαμβάνει τον ύπνο του. Έτσι θα ξυπνάει ξεκούραστο και ευδιάθετο.

Κρίκος στήριξης και βάση

Η οθόνη είναι εφοδιασμένη στο πίσω μέρος της με έναν κρίκο στήριξης για να την κρατάτε σταθερή όταν θέλετε να την παρακολουθείτε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Ο κρίκος μετατρέπεται επίσης σε βάση στήριξης για να κρατάει την οθόνη σε όρθια θέση.

Μεγάλη οθόνη 5 ιντσών

Το Motorola VM65X διαθέτει μεγάλη, ευκρινή οθόνη 5” από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το μωράκι όταν αυτό κοιμάται ή παίζει. Η εικόνα που μεταδίδεται από την κάμερα είναι υψηλής ανάλυσης 1080p FHD. Μπορείτε να διακρίνετε καθαρά κάθε του κίνηση οπουδήποτε και αν βρίσκεστε στο σπίτι ώστε να νιώθετε ασφάλεια. Τα LED φωτάκια πάνω στη συσκευή δείχνουν το επίπεδο θορύβου στο δωμάτιο του μωρού και ενεργοποιούνται αυτόματα σε περίπτωση κάποιου ήχου, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε συνεχώς τη δραστηριότητα του μωρού.

Δυνατότητα σύνδεσης με Amazon Alexa και Google Asssistant

Το Motorola VM65X είναι συμβατό με τις εφαρμογές Amazon Alexa και Google Assistant και μπορεί να λειτουργήσει και με φωνητικές εντολές. Με τις δύο αυτές εφαρμογές μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις συσκευές σας (που έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με Amazon Alexa και Google Assistant) για να ακούσετε μουσική, να δημιουργήσετε λίστες αγορών, να κάνετε τηλεφωνικές κλήσεις, να εκκινήσετε χρονόμετρα και συναγερμούς, να έχετε υπενθυμίσεις, να δείτε συνταγές, να κάνετε έξυπνους οικιακούς ελέγχους και ερωτήματα αναζήτησης καθώς και πολλά άλλα.

Παρακολουθήστε από οπουδήποτε στον κόσμο

Το Motorola VM65X λειτουργεί τέλεια με την εφαρμογή Hubble connected for baby monitors, την οποία και μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν. Περιηγηθείτε ανάμεσα σε διάφορα χρήσιμα άρθρα και βίντεο που παρέχουν βασικές συμβουλές ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας. Επιπλέον σας βοηθάει να παρακολουθείτε την ανάπτυξη, τους χρόνους ύπνου και σίτισής του καθώς και τις αλλαγές πάνας. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν η θερμοκρασία ανέβει ή πέσει ανάλογα με το όριο που έχετε θέσει ως ιδανικό. Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να γράψετε ένα βίντεο, να το αποθηκεύσετε στο cloud ή να το μοιραστείτε με φίλους και συγγενείς στα κοινωνικά μέσα.

Εφαρμογή παρακολούθησης ανάπτυξης μωρού

Το Baby Tracker είναι μια δωρεάν ενότητα στην εφαρμογή Hubble connected όπου μπορείτε να καταγράψετε όλες τις εξελίξεις του μωρού για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του. Μπορείτε να καταχωρίσετε μετρήσεις ανάπτυξης, όπως βάρος, ύψος και περιφέρεια κεφαλής και να τα έχετε ως διαγράμματα. Το πρόγραμμα παρακολούθησης ταΐσματος σας επιτρέπει να καταγράφετε τον τύπο φαγητού, τον όγκο, την ώρα και την ημερομηνία. Το εργαλείο παρακολούθησης αλλαγής πάνας σας επιτρέπει να καταγράφετε την ώρα, την ημερομηνία και τα περιεχόμενα, ενώ υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα καταγραφής διάρκειας ύπνου κατά την ημέρα και την νύχτα.

Επίσης σας παρέχει συμβουλές για τον ύπνο καθώς και γενικότερες συμβουλές για την ανάπτυξη του μωρού.

Με μια ματιά:

  • Οθόνη 5 ιντσών με κρίκο στήριξης για επιτραπέζια τοποθέτηση και ευκολία χειρισμού
  • Ένδειξη θερμοκρασίας δωματίου μωρού
  • Αμφίδρομη επικοινωνία
  • Ασφαλής και ιδιωτική σύνδεση
  • Ποιότητα εικόνας 1080 HD στα συμβατά smartphones και tablet
  • Ψηφιακή περιστροφή κάμερας
  • Ψηφιακό Zoom
  • Νυχτερινή υπέρυθρη λήψη
  • Ευέλικτος βραχίονας με μαγνήτη, για ανάρτηση της κάμερας στη κούνια του μωρού
  • Σύνδεση Wi-fi και απομακρυσμένη παρακολούθηση
  • Ασύρματη σύνδεση τεχνολογίας 2,4GHZ FHSS
  • Εμβέλεια έως και 300 μέτρα με την χρήση του monitor, απεριόριστη μέσω wi-fi και Hubble connected app
  • Προεπιλεγμένοι ήχοι της φύσης, νανουρίσματα και παραμύθια
  • Οπτική ένδειξη επιπέδου ήχου
  • Μικρόφωνο υψηλής ευαισθησίας
  • Συμβατό με Amazon Alexa και Google Assistant
  • Επιτραπέζια βάση κάμερας με μαγνήτη
  • Λειτουργίες μέσω της εφαρμογής της Motorola Hubble app για παρακολούθηση
  • Εφαρμογή Hubble connected for motorola monitors για συμβουλές ανάπτυξης του μωρού

Skroutz Tips

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας μωρού και τί να προσέξετε κατά τη χρήση

1. Δεν τοποθετείτε τη μονάδα του μωρού μέσα στην κούνια του, ούτε σε σημείο που μπορεί να την αρπάξει με τα χεράκια του. Από την άλλη, όσο πιο μακριά τη βάζετε τόσο μειώνεται η ευκρίνεια του ήχου. Κάντε δοκιμές και τοποθετείστε τη μονάδα στο μακρύτερο σημείο από το παιδί, απ’ όπου, όμως, η συσκευή μπορεί να πιάσει και τους πιο χαμηλούς ήχους του και να τους μεταφέρει καθαρά.
2. Το μωρό δεν θα πρέπει να φτάνει τα καλώδια σύνδεσης/φόρτισης της συσκευής. Φροντίστε να μην έχει πρόσβαση σ’ αυτά.
3. Ελέγξτε μήπως η μονάδα γονέα βγαίνει εκτός εμβέλειας, μένει από μπαταρία ή είναι σε σίγαση ή σε χαμηλή ένταση ενώ δεν την έχετε στο οπτικό σας πεδίο. Οι λειτουργίες ειδοποίησης εκτός εμβέλειας ή ανάγκης αντικατάστασης ή επαναφόρτισης της μπαταρίας, που έχουν πολλά συστήματα ενδοεπικοινωνίας, είναι χρήσιμες ως προς αυτό.

Κατασκευαστής

Motorola

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
VM65X

Χαρακτηριστικά

με Κάμερα
Ναι
με 2 Κάμερες
Όχι
Τροφοδοσία
Μπαταρίες
Χρώμα
Λευκό
Ίντσες Οθόνης
5 "
Τεμάχια
3 τμχ
Μέγιστη Εμβέλεια Χωρίς Εμπόδια
300 m

Μονάδα Γονέα (Δέκτης)

Zoom
Ναι
Αμφίδρομη Επικοινωνία
Ναι
Δόνηση
Όχι
Έγχρωμη Οθόνη
Ναι
Νυχτερινή Όραση
Ναι
Οθόνη Αφής
Όχι

Μονάδα Μωρού (Πομπός)

Έλεγχο Αναπνοής
Όχι
Μέτρηση Θερμοκρασίας
Ναι
Μικρόφωνο
Ναι
Νανουρίσματα & Μελωδίες
Ναι
Φωτάκι Νυκτός
Όχι
Χαμηλή Ακτινοβολία
Όχι

Συνδεσιμότητα

WiFi
Ναι
Ασύρματο
Όχι
Σύνδεση με Smartphone
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Απαραδεκτο προιον χαλασε μετα απο 3-4 χρησεις (σταματησε να φορτιζει το μονιτορ). Ακομα πιο απαραδεκτο το σερβις (ζαζοπουλος αεβε) που δεν αντικατεστησε το προιον. Μεινετε μακρυα απο μοτορολα και ζαζοπουλο

    • Εμβέλεια
    • Ποιότητα ήχου
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ ακριβή χωρίς λόγο. Το μόνιτορ χάλασε εντελώς μετά από 6 μήνες χρήσης και ευτυχώς αντικαταστάθηκε λόγω εγγύησης. Μέχρι να φτιαχτεί χρησιμοποιούσαμε την εφαρμογή η οποία κολλάει συνεχώς ακομη και με τέλειο ιντερνετ. Δώσαμε δηλαδή 300 ευρώ για να μη μπορούμε να δούμε το μωρό με κανέναν τρόπο. Το δαχτυλίδι στήριξης χάλασε επίσης σχεδόν αμέσως. Πολύ κακής ποιότητας προϊόν. Προτιμήστε άλλο, θα είναι πιθανότατα καλύτερο και ας είναι φθηνότερο.
    Το μόνο που αξίζει είναι ο βραχίονας που προσφέρει πλήρη εικόνα της κούνιας του μωρού.

    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα ήχου
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eirinaki_Trk
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πανάκριβη γι αυτό που προσφέρει σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα προϊόντα. Έχει καθαρή εικόνα και ήχο αλλά το μόνιτορ κολλάει, δείχνει λάθος θερμοκρασία πολλές φορές και η εφαρμογή τα παίζει κάθε 3 κ λίγο. Επίσης αν έχω ανοιχτό το μόνιτορ δεν μπορεί κανείς άλλος να δει απ το κινητό του πχ τι κάνει το μωρό. Την έχουμε 6 μήνες και έχουμε κάνει reset τουλάχιστον 5 φορές

    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Ποιότητα ήχου
    • Εμβέλεια
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Δύσκολη χρήση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Rania_Liveri
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απο τον πρώτο μήνα χρήσης το δαχτυλίδι στήριξης πίσω έσπασε. Στον τέταρτο μήνα χρήσης έσπασε η κεραία αφού είχε χαλαρώσει εντελώς. Κάθε φορά που σκοτεινιάζει λίγο ή πας πάνω απο το μωρό και μπλοκάρεις την καμερα επειδή αλλάζει σε night vision κάνει ενα έντονο κλικ κ ξυπνάει το μωρό. Δεν συνδεεται με το κινητο όσες φορες κ αν προσπαθήσαμε. Πεταμένα λεφτά!

    • Εμβέλεια
    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Ποιότητα ήχου
    • Δύσκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Εύκολη χρήση
    • Εμβέλεια
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ποιότητα ήχου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Ποιότητα ήχου
    • Μέτριας δυσκολίας χρήση
    • Εμβέλεια
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Easlanidis

    • Αποτελεσματικότητα μικροφώνου σε χαμηλούς ήχους
    • Ποιότητα ήχου
    • Εύκολη χρήση
    • Εμβέλεια
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

77 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
theo___

Υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί και δεύτερη κάμερα;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)