Wacaco Picopresso Φορητή Μηχανή Καφέ για Camping
Διάφορα Αξεσουάρ Camping

Wacaco Picopresso Φορητή Μηχανή Καφέ για Camping Κωδικός: 33198522

Η Picopresso της Wacaco, είναι μία πρωτοποριακή φορητή μηχανή espresso, με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Ο σχεδιασμός της...

Δες όλη την περιγραφή

Η Picopresso της Wacaco, είναι μία πρωτοποριακή φορητή μηχανή espresso, με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Ο σχεδιασμός της είναι πρωτοποριακός καθώς ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη του χεριού σας, αλλά μην αφήσετε το μικροσκοπικό της μέγεθος να σας ξεγελάσει. Πρόκειται για μια συμπαγή...

Δες όλη την περιγραφή
134,89
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 133,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 139,90 €

  2. 139,90 €

  3. 139,90 €

  4. 139,90 €

  5. 134,90 €

  6. 139,90 €

  7. 134,00 €

  8. 139,90 €

  9. 139,90 €

  10. 139,90 €

  11. 139,90 €

  12. 133,90 €

  13. 134,78 €

  14. 134,89 €

  15. 139,90 €

  16. 139,90 €

  17. 139,95 €

  18. 134,20 €

Περιγραφή

Η Picopresso της Wacaco, είναι μία πρωτοποριακή φορητή μηχανή espresso, με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Ο σχεδιασμός της είναι πρωτοποριακός καθώς ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη του χεριού σας, αλλά μην αφήσετε το μικροσκοπικό της μέγεθος να σας ξεγελάσει. Πρόκειται για μια συμπαγή συσκευή με ισχύ, ικανή να ξεπεράσει πολλές μηχανές του εμπορίου. Ο χειρισμός της γίνεται χειροκίνητα χωρίς να χρειάζεστε μπαταρίες ή ηλεκτρικό ρεύμα, καθιστώντας την έτσι μια ιδανική επιλογή φορητής μηχανής καφέ.

Επιπλέον, η συσκευασία περιλαμβάνει και μια θήκη μεταφοράς η οποία θα προστατέψει την μηχανή espresso ασφαλή σε κάθε σας περιπέτεια. Θα πετυχαίνετε όπου και αν βρίσκεστε, τέλεια αποτελέσματα αφού με την μηχανή Picopresso μπορείτε να πετύχετε την πίεση των 18 bar και να απολαύσετε καφέ espresso με πλούσιο άρωμα και γεύση κάθε στιγμή.

Χαρακτηριστικά

  • Συνοδεύεται από μια πρακτική θήκη για εύκολη μεταφορά
  • Ετοιμάστε τον αγαπημένο σας καφέ όπου κι αν βρίσκεστε
  • Μικρή και συμπαγής συσκευή για άνετη μεταφορά
  • Χωρητικότητα Δοχείου για Αλεσμένο Καφέ: 18 gr
  • Διαστάσεις Μηχανής Picopresso: 106x78x71 mm
  • Διαστάσεις Συσκευασίας: 230x184x118 mm
  • Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 80 ml
  • Πετυχαίνετε την πίεση των 18 bar
  • Με αποσπώμενα εξαρτήματα
  • Εργονομικός σχεδιασμός
  • Ιδανική για αλεσμένο καφέ
  • Βάρος Μηχανής Picopresso: 350gr
  • Συνολικό Βάρος: 1250gr

Χαρακτηριστικά

Είδος
Φορητή Μηχανή Καφέ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 9
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+5Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Την αγόρασα για να τη παίρνω μαζί μου σε πεζοποριες-καμπινγκ γιατί θεωρώ ότι δε πιάνει χώρο από το να κουβαλάω γκαζακια μπρίκια κτλ κ βέβαια να πίνω ένα καφέ πιο ποιοτικό αντί ενός στιγμιαίου !
    το μειονέκτημα είναι ότι στη θήκη του δε μπαίνουν 2 υλικά του(φωτό) κ πρέπει να τα βόλεψω κάπου αλλού
    Η κοπή του καφέ από ότι διάβασα σε παραπάνω σχόλιο πρέπει να είναι ψιλοκομμένος (θα το εφαρμόσω την επόμενη) .
    Το δοκίμασα με κρύο νερό κ μου θύμισε Cold Brew !!! κ με ζεστό νερό είναι πάρα πολύ καλός !!!
    Ένα αρνητικό είναι ότι με αυτή τη τιμή αρκετοί θα αναρωτηθούν γιατί να μην αγοράσουν μια αυτόματη σταθερη μηχανή ....αλλά όπως αναφέρθηκα το πήρα για να την έχω μαζί μου

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pollux

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό εσπρέσσο. Χρειαζεται καλο μυλο. Λεπτοκομμενος καφες. Σε συνδυασμο με την βαση, το μυλο και τη ζυγαρια της wacaco, το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο αισθητικα αφου μπορεις να πετυχεις τον τελειο εσπρεσσο σε χρονους εκχυλισης και ratio 1/2.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stiv_Apo
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Kooqie

    Πολύ τίμιο κάνει αυτό που υπόσχεται.Απλα χρειάζεται να έχεις και έναν βραστήρα με ρύθμιση της θερμοκρασίας για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα.Απο ανταλλακτικά δεν ξέρω τι γίνεται εάν πάθει κάτι..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • abbeymsahpartemis
    5
    15 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω ένα μήνα και πραγματικά δεν θέλω πλεόν να πέρνω καφέ από έξω, η μηχανή είναι εξαιρετική και πραγματικά βγάζει εσπρέσσο, νομιζω σε αυτην την τιμή είναι ότι καλητερο μπορει να παρει κανεις γενικά μιλώντας (ακόμα και απο καφετιέρες σταθερές). Η αληθεια είναι ότι δεν την εχω βγάλει από το σπίτι ακόμα αλλά το καλοκαίρι όπου και να είμαι θα έχω καλής ποιότητας εσπρέσσο!
    Προτάση:
    Δεν θα βγάλει κρέμα εσπρέσσο με έτοιμο καφέ από το σουπερμάρκετ, μπορειτε να πάρετε είτε κομμένο από καφεκοπτείο είτε ένα grinder.

    Update 4-5 μήνες μετά,
    έσπασε το καπάκι και είχα απελπιστεί. Πηγα στο πλαισιο απο όπου την πήρα και ρωτησα την διαδικασία και αν καλύπτεται από την εγγύηση και μου είπαν ότι πρέπει να την στείλω στην αγγλία καιαυτο θα κρατήσει 20 εργάσιμες μέρες περίπου και δεν ξέρουν αν θα φτιαχτέι το καπάκι. Εγω την χρησιμοποιώ κάθε μέρα οποτε δεν ήθελα να την αποχωρηστώ και ευτυχώς γιατί έστειλα μειλ στο support της εταιρίας και χωρίς να μου ζητήσουν κάν την αποδειξη της αγοράς και μετά απο κανα-δυο βδομάδες μου έστειλαν το καινούριο. Ηταν τόσο καλό για να είναι αληθινό που στην αρχή ανησύχησα ότι είναι σκάμ.
    Ακόμα την έβγαλα από το σπιτι για καμπινγκ και ηταν αψογη και πλέον την πέρνω στην δουλειά, η παρασκευή ενός καφέ πέρνει περίπου 2-3 λεπτά (με βραστήρα).
    Είναι μια εξαιρετική μηχανή για να αρχίσεις το ταξίδι στον καφέ προσωπικός επόμενος στόν είναι η μια flair, κόλλησα με της χειροκίνητες μηχανές χεχε.

    Πρόταση 1: Ο καφές πρέπει να είναι αλεσμένος λίγο ποιο λεπτός απο ότι στον "κανονικό" εσπρέσσο, οπότε στο καφέ/ καφεκοπτείο πείτε αυτό αν το κοβουν για επαγγελματική μηχανή στο 3 για παραδειγμα για την picopresso είναι καλητερα στο 2,50-2,75. Μαγαζία με καλό καφέ είναι Motive, Honest και 4m (είναι όλα στο παγκράτι σορρι). Αποδεχεται κανείς ποιο γρήγορα απο ότι νομίζει ότι ο καφές το κιλό κάνει 40 ευρώ και όχι 15-20 χεχε.

    Πρόταση 2: Θα έχετε καλήτερη εκχύληση αν μετά από 8-10 pump το αφήσετε για 20-30 δευτερόλεπτα και μετά κανετε ολόκληρη την εκχύληση.

    Πρόταση 3: Αντίθετα με ότι θα σας πουν κάποιοι δεν είναι απαραίτητο να έχετε ή να αγοράσετε μύλο, κάθε φορά που πέρνετε καφέ και ανα 250 γρ. λέτε να σας τον αλέσουν και μετά κατάψυξη, μέχρι να έχετε λεφτά και ορεξη να τα ξοδέψετε σε ένα καλό μήλο :)

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aeriko21
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ο καφές που μπορει να παρασκευαστεί στο σπιτι ειναι ανωτερος απο τα περισσότερα ξεπλύματα που πουλανε καφε στο χέρι.
    Καθολου σχεση με το αντικείμενο ομως με λιγη προσπάθεια εμαθα να φτιαχνω τον φρεντο καπουτσίνο(ακα. τσοκο μαροκανα) οπως μου αρέσει και να παιζω στην δοση του καφε και τα γραμμάρια νερού σε συνάρτηση με την ένταση του καφέ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Traveller Chris
    5
    18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αντικατέστησε επάξια τη Wacaco Picopresso Journey, που δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα γρηγορότερα απ' όσο περίμενα.
    Η εταιρεία εισαγωγής την αντικατέστησε χωρίς πρόβλημα καθώς ήταν εντός εγγύησης, κι εγώ κάλυψα μέρος της διαφοράς.

    Ποιότητα κατασκευής:
    Βαριά, στιβαρή, με περισσότερα εξαρτήματα από ανοξείδωτο ατσάλι. Φαίνεται ότι αντέχει τη συχνή ή καθημερινή χρήση.

    Ποιότητα καφέ:
    Προσωπικά, δεν βρίσκω διαφορά από τον εσπρέσο που θα μου έβγαζε μια καλή μηχανή αλεσμένου καφέ. Ούτως ή άλλως, έχω καταργήσει τη χρήση κάψουλών μιας χρήσης εδώ και 1 χρόνο λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε φουράνιο (google is your friend) και λόγω του πλαστικού περιβλήματος που δεν είναι καλό ούτε για την υγεία, ούτε για το περιβάλλον.

    Χρόνος προετοιμασίας:
    Μέτριος. Δεν είναι ό,τι πιο γρήγορο και απαιτεί 1-2 παραπάνω βήματα σε σύγκριση με τη Nanopresso, μιας και η κρέμα που βγάζει ο καφές της δεν δημιουργείται με «τεχνητά μέσα» (βλ. τη βίδα στον εξαγωγέα της Nanopresso), αλλά αξίζει να αφιερώσει κανείς μερικά λεπτά για να φτιάξει τον καφέ του έτσι όπως τον πίνει, από το να του επιβάλλουν άλλοι τι γεύση θα του αρέσει.

    Κόστος απόκτησης:
    Υψηλό, αλλά με τέτοια ποιότητα κατασκευής, αξίζει κάθε €. Επίσης, βλέπω ότι η τιμή της έχει πέσει σημαντικά σε σύγκριση με όταν την αγόρασα εγώ.

    Φορητότητα:
    Είναι πιο βαριά από τις πιο φθηνές εκδόσεις και δεν διαθέτει ενσωματωμένο ποτήρι, αλλά χωράει άνετα σε σακίδιο, τσάντα ή βαλίτσα και η προστατευτική θήκη είναι αρκετά ανθεκτική.

    Παραθέτω και το βίντεο της παρουσίασης-unboxing (ξεκουτιάσματος :P ) και παρασκευής καφέ που ετοίμασα:
    https://www.youtube.com/watch?v=EADWQsErm00

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stairwaytoheavenledzep
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η καλύτερη συσκευή της wacaco!
    Αν έχετε καλό μύλο άλεσης φτιάχνει εξαιρετικό εσπρέσσο.
    Φυσικά θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές προσπάθειες μέχρι να βρείτε το σημείο που ταιριάζει στον κάθε καφέ.
    Όταν λέμε καλό μύλο εννοούμε με μεταλλικά μαχαίρια και όχι κεραμικά.
    Εγώ προς το παρόν αλέθω με ένα Hero S01 με μεταλλικά μαχαίρια όπως του timemore c2 με περισσότερες όμως στροφές για περισσότερες επιλογές άλεσης.
    Εννοείται πως με καλύτερο μύλο θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.
    Επιπλέον παίρνει και αναβαθμίσεις όπως καλαθάκι 51 mm IMS για πιο ομοιόμορφη εκχύλιση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iokri
    3
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φτιάχνει πολύ καλό καφέ σε συνδυασμό με καλό μύλο ( εγώ χρησιμοποιώ χειροκίνητο) και καλή επιλογή κόκκων καφε

    ΑΛΛΆ σε διάστημα λιγότερο των 2 μηνών χάλασαν οι βόλτες που βιδώνει το basket /Porta filter Με συνέπεια να χάνει νερό κατά την διάρκεια της εκχύλισης και να ξεβιδώνει σταδιακά.
    Το έστειλα πίσω για να δουν το πρόβλημα κ αναμένω απάντηση!!!

    Update : έγινε αντικατάσταση κ επιστροφή νέας μηχανής

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Stef1
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φτιάχνει πολύ καλό εσπρέσσο, με πλούσια πραγματική κρέμα και όχι τον αφρό καψουλομηχανων, ισάξιο καφετέριας. Απαραίτητο να συνδυαστεί με έναν καλό μύλο, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε την άλεση του καφέ για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα (επειδή δύσκολα θα βρείτε καλό ηλεκτρικό μύλο σε χαμηλή τιμή, προτείνω να αγοράσετε έναν χειροκίνητο porlex η Hario και θα κάνετε τη δουλειά σας τιμιότατα).
    Σαν αρνητικό ίσως αντιμετωπιστεί από πολλούς το γεγονός ότι η όλη διαδικασία, απ' την άλεση του καφέ (με δεδομένο ότι ο μύλος είναι χειροκίνητος) μέχρι το ξέπλυμα των εξαρτημάτων της συσκευης μετά την παρασκευή του καφε, διαρκεί περίπου ένα τέταρτο, όμως αν σας αρέσει η ενασχόληση με τον καφέ δε θα το δειτε σαν αρνητικό. Όμως η φορητότητα, το γεγονός ότι δεν πιάνει καθόλου χώρο στον πάγκο της κουζίνας και το τελικό αποτέλεσμα θα σας δικαιώσουν!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Teloniatis
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φτιάχνει καταπληκτικό espresso, αλλά θέλει αρκετή επένδυση χρόνου να την μάθεις. Η χρήση ποιοτικού μύλου απαραίτητη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

70 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
szarkan

Πως στο καλό καταφέρνετε να φτιάξετε κρέμα στον εσπρέσο;

Thanasis_Kakarroto
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες