Asmodee Επιτραπέζιο Παιχνίδι Jamaica 2nd Edition για 2-6 Παίκτες 8+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Asmodee Επιτραπέζιο Παιχνίδι Jamaica 2nd Edition για 2-6 Παίκτες 8+ ΕτώνΚωδικός: 33211930

​Τον Φλεβάρη του 1678, μετά από μια πολυτάραχη καριέρα ως πειρατής, ο Henry Morgan με έναν ύπουλο και αρκετά έξυπνο τρόπο καταφέρνει και παίρνει τον τίτλο του Κυβερνήτη της Τζαμάικα...

Δες όλη την περιγραφή
59,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 55,90 €

Περιγραφή

Αντί να διώξει τους πειρατές και να ‘καθαρίσει’ τις θάλασσες, φέρνει στο νησί τα αδέρφια του και τους παλιούς του…συναδέλφους, οι οποίοι κατακλύζουν την περιοχή, ζώντας ανέμελοι και δίχως φόβο. Τριάντα χρόνια αργότερα, Η Μεγάλη Πρόκληση ξεκινά προς τιμήν του Κυβερνήτη και δεν είναι απλά ένας αγώνας γύρω από το νησί και νικητής εκείνος με το περισσότερο χρυσό στα χέρια του. Επιβιβαστείτε!

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
ASMSCJCA03EN

Κατηγορία

Τύπος
Οικογενειακά
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
2-6
Ηλικία
8 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Ναι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Sakis Kan.
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι! Εύκολοι κανόνες! Το μόνο μείον είναι η τσιμπημένη τιμή του. Κάπου στα 30-35 ευρώ θα ήταν super!

    Το παιχνίδι παίζεται σε γύρους. Κάθε παίκτης έχει πάντα ένα χέρι τριών φύλλων και έναν προσωπικό πίνακα που απεικονίζει τα πέντε "κρατήματα" του πλοίου του, στα οποία μπορούν να φορτωθούν τα αγαθά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κάθε γύρος, ένας παίκτης ορίζεται ως "καπετάνιος", με τον επόμενο παίκτη που είναι δεξιόστροφα να είναι αρχηγός στον επόμενο γύρο, και ούτω καθεξής. Ο καπετάνιος ρίχνει δύο τυπικά ζάρια D6, εξετάζει τα χαρτιά του και μετά ανακοινώνει ποιο ζάρι θα αντιστοιχεί στην "ημέρα" και ποιο στη "νύχτα". Στη συνέχεια, κάθε παίκτης επιλέγει ταυτόχρονα ένα φύλλο από το χέρι του και το τοποθετεί με την όψη προς τα κάτω μπροστά του. Κάθε κάρτα έχει δύο σύμβολα πάνω της, ένα στα αριστερά - που αντιστοιχεί στην "ημέρα" και ένα στα δεξιά ("νύχτα"). Τα σύμβολα υποδηλώνουν είτε την κίνηση του πλοίου (εμπρός ή προς τα πίσω) είτε τη φόρτωση ενός είδους αγαθού. Αφού κάθε παίκτης επιλέξει ένα φύλλο, όλα τα φύλλα αποκαλύπτονται ταυτόχρονα και στη συνέχεια επιλύονται δεξιόστροφα ένα προς ένα, ξεκινώντας από του αρχηγού. Όταν είναι η σειρά του παίκτη να παίξει την κάρτα του, παίζει πρώτα το αριστερό σύμβολο στην κάρτα του και μετά το δεξί, ο παίκτης θα φορτώσει στο πλοίο του το ανάλογο αριθμό αγαθών της κάρτας που του έχει τύχη ή θα μετακινήσει το πλοίο του ίσο με τον αριθμό των pips που εμφανίζονται στο αντίστοιχο μέρα ή νύχτα. Έτσι, η κύρια απόφαση που λαμβάνει κάθε παίκτης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι ποια από τα τρέχοντα τρία φύλλα του θα τον εξυπηρετούσε καλύτερα σε έναν συγκεκριμένο γύρω, δεδομένων των τιμών των ζαριών ημέρας και νύχτας. Τέλος, κατά τη διάρκεια της κούρσας, όταν ένας παίκτης προσγειώνεται σε ένα σημείο που ήδη καταλαμβάνεται από άλλον παίκτη, γίνεται μάχη. Οι μάχες επιλύονται κυρίως ρίχνοντας μια «μάχη» μήτρα, αλλά οι παίκτες μπορούν να βελτιώσουν τις πιθανότητές τους χρησιμοποιώντας «μπαρούτι» μάρκες από τα δοχεία τους, εάν φόρτωσαν κάποια από τους προηγούμενους γύρους. Ο νικητής μιας μάχης μπορεί να κλέψει κάποια αγαθά ή θησαυρό από τον ηττημένο.
    Το παιχνίδι τελειώνει όταν το πλοίο τουλάχιστον ενός παίκτη φτάσει στη γραμμή τερματισμού, ολοκληρώνοντας ένα σιρκουί γύρω από το νησί της Τζαμάικα. Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτες λαμβάνουν διαφορετικές ποσότητες χρυσού ανάλογα με το πόσο μακριά ήταν από τη γραμμή τερματισμού όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Αυτός ο χρυσός προστίθεται σε κάθε χρυσό που μάζευε ένας παίκτης στην πορεία παρακάμπτοντας τον αγώνα για να αναζητήσει πολύτιμο θησαυρό, κλέβοντας χρυσό ή θησαυρό από άλλους παίκτες ή απλώς φορτώνοντας χρυσό όπως υποδεικνύεται από τις κάρτες που έπαιξε ο παίκτης κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο παίκτης με το μεγαλύτερο συνολικό χρυσό που αποκτήθηκε μέσω όλων αυτών των μέσων ανακηρύσσεται τότε νικητής.

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Μικρός χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από No Label X

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος χρόνος ολοκλήρωσης

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

18 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη