Lenovo L32p-30 IPS Monitor 31.5" 4K 3840x2160
Οθόνες Υπολογιστών

Lenovo L32p-30 IPS Monitor 31.5" 4K 3840x2160 Κωδικός: 33215576

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Aspect Ratio 16:9
  • Αντίθεση 1000 :1
  • AMD FreeSync
  • USB Hub
  • Σύνδεση: DisplayPort, HDMI, USB-C
Δες όλη την περιγραφή
365,39
ΠαράδοσηΤρί, 30 Ιουλ - Δευ, 05 Αυγ
+35,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 365,39 €

Περιγραφή

Η Ultra HD οθόνη συναντά τον σύγχρονο σχεδιασμό

Το Lenovo L32p-30 είναι μια οθόνη που έχει σχεδιαστεί για μια συναρπαστική εμπειρία δημιουργίας και ψυχαγωγίας. Η οθόνη 31,5", Ultra HD (3840x2160) με τεχνολογία In-Plane Switching (IPS) παρέχει μια πιο καθαρή εικόνα στην οθόνη με περισσότερη λεπτομέρεια για gamers και τους creators.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης σε πολλές συσκευές με μια ευρεία γκάμα θυρών, συμπεριλαμβανομένης της θύρας USB Type-C που παρέχει επίσης τη δυνατότητα φόρτισης με ισχύ τροφοδοσίας έως 75 W. Το αποκλειστικό λογισμικό Lenovo Artery επιτρέπει την εξατομίκευση της εμπειρίας χρήστη με προηγμένες ρυθμίσεις οθόνης, όπως μια επιλογή διαμερισματοποίησης της οθόνης για αποδοτικές πολυδιεργασίες.

Αυτή η οθόνη διαθέτει επίσης δίχρωμο μεταλλικό στήριγμα με δυνατότητα κλίσης που έχει σχεδιαστεί για άνεση και στυλ. Η ενσωματωμένη τεχνολογία AMD FreeSync™ σε συνδυασμό με την ευρεία κάλυψη χρωμάτων και την υψηλή ανάλυση παρέχουν μια απολαυστική εμπειρία χρήστη σε μια οθόνη L32p-30.

Επιπλέον, η συνολική λύση L32p-30 συν ***LC50 WebCam εξασφαλίζει ανώτερη εμπειρία τηλεδιάσκεψης με κάμερα 1080P και δύο μικρόφωνα. Με σχεδιασμό που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα και την προσαρμοστικότητα, η εξ αποστάσεως συνεργατικότητα είναι ασφαλής και άνετη.

*** Η Lenovo LC50 Monitor WebCam δεν συμπεριλαμβάνεται.

Βυθιστείτε σε μια εντυπωσιακή οθόνη

Είτε πρέπει να επεξεργαστείτε, να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο αγαπημένο σας παιχνίδι, η οθόνη UHD, In-Plane Switching 31,5" προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας υπό ευρείες γωνίες. Η γκάμα χρωμάτων 90% DCI-P3 στην L32p-30 παράγει υψηλή ακρίβεια χρωμάτων, ώστε να έχετε ρεαλιστικά χρώματα όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο ή παίζετε. Η βελτιωμένη αντίθεση και οι ακριβείς χρωματικοί τόνοι που γίνονται δυνατοί από το HDR10 σάς επιτρέπουν να βυθιστείτε πλήρως σε μια πιο ρεαλιστική εμπειρία ψυχαγωγίας.

Ένα Hub για την δουλειά από το σπίτι

Το L32p-30 έχει σχεδιαστεί για όσους εργάζονται σκληρά και παίζουν σκληρά στο σπίτι. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις θύρες που χρειάζεστε για να συνδέσετε περιφερειακά και αξεσουάρ, όπως USB Type-C1 πλήρους λειτουργίας με παροχή ισχύος έως 75W2, τέσσερις θύρες USB 3.0, καθώς και θύρες HDMI και DP. Η υποστήριξη βίντεο υψηλής ποιότητας μαζί με τα δύο ενσωματωμένα ηχεία προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία πολυμέσων, ενώ το λογισμικό Lenovo Artery3 σας επιτρέπει να χωρίζετε την οθόνη σας με ευκολία για μια εγκατάσταση πολλαπλών οθονών. Με απεριόριστες επιλογές συνδεσιμότητας, ο L32p-30 είναι πραγματικά ένας κόμβος για το γραφείο στο σπίτι.

Βελτιωμένη εμπειρία χρήστη εντός και εκτός

Η σχεδίαση της L32p-30 που είναι επικεντρωμένη στον χρήση, κάνει απολαυστική τη χρήση της για κάθε εργασία. Το λογισμικό Lenovo Artery παρέχει εύκολη πρόσβαση σε προηγμένες ρυθμίσεις οθόνης με τη βοήθεια ενός δείκτη ποντικιού, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε την οθόνη με τον δικό σας τρόπο. Η ενσωματωμένη τεχνολογία AMD FreeSync™ και ο χρόνος απόκρισης 4 ms βελτιώνουν το παιχνίδι, διασφαλίζοντας μικρότερο λανθάνοντα χρόνο και μειωμένο θάμπωμα κίνησης και είδωλα. Η μεταλλική βάση με δυνατότητα ρύθμισης κλίσης μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας και να ταιριάξει απόλυτα σε ένα μοντέρνο σπίτι.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Οθόνη με βάση
  • 1 x καλώδιο ρεύματος (1,8 m)
  • 1 x καλώδιο USB Type-C1 σε Type-C (1,8 m)
  • Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Όχι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
31,5 "
Ανάλυση
3840x2160
Αντίθεση
1000 :1
Ρυθμός Ανανέωσης
60 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Όχι
Ρύθμιση Ύψους
Όχι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Όχι
Οριζόντια Περιστροφή
Όχι

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
DisplayPort, HDMI, USB-C

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Ηχεία
Ναι
Δυνατότητες & Λειτουργίες
USB Hub
Eye Comfort
-
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
40 kWh/1000h
Ενεργειακή Κλάση
G

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • kallileo
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για χρήση γράφειου και για προγραμματισμό ειναι πολύ καλή για τα λεφτά της.
    Η λειτουργία μέσω USB-C βολεύει πάρα πολύ, καθώς την χρησιμοποιώ συχνά για να συνδέω το Samsung S21 που έχει έξοδο εικόνας και ήχου, φορτίζει και παίρνει πληκτρολογιο και ποντίκι μέσω USB-C και σε λειτουργία Samsung DEX μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα σαν desktop με πολύ καλο αποτέλεσμα για σχεδόν όλες τις εφαρμογές του Android.

    Βάζω 4 αστέρια μόνο και μόνο γιατί τα ενσωματωμένα ηχεία ειναι απαράδεκτα. Οι κινέζικοι χριστουγεννιάτικοι Αι Βασίληδες παράγουν καλύτερο ήχο.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόκριση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • george-x
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Χωρίς να έχω εμπειρία από παρόμοιες οθόνες (32 ίντσες/4Κ), η οθόνη μου φαίνεται πολύ καλή. Ειδικά για την τιμή της. Είχα μέχρι τώρα Dell U2711, η Lenovo έχει μεγαλύτερο ppi, 140 αντί 109. Εντυπωσιακή η διαφορά. Επίσης το coating δεν είναι τόσο ματ όσο της Dell, στα specs της η Lenovo δεν αναφέρει 3H, απλώς "matte", πολλοί άλλοι το αναφέρουν σαν 3Η αλλά μάλλον δεν είναι. Δεν την έχω σε χώρο με απαιτητικό φωτισμό, και δεν έχω πρόβλημα με αντανακλάσεις. To contrast στα test βγαίνει στα 1300 οπότε είναι λίγο παραπάνω από το τυπικό. Αναλυτικό τεστ εδώ: https://mezha.media/en/reviews/lenovo-l32p-30-monitor-review/ Backlight bleed υπάρχει στις 4 γωνίες, νομίζω είναι το τυπικό των IPS. Κατά τα άλλα το color uniformity μοιάζει καλό. Defective pixels δεν υπάρχουν. Η Lenovo εγγυάται 0 bright αλλά δυστυχώς μέχρι και 5 dark. Υπόψη οτι υποστηρίζεται DP1.4 και όχι μόνο 1.2 που λένε τα specs. Το πρόγραμμα της Lenovo για τον χειρισμό της οθόνης είναι πολύ καλό, δεν χρειάζεται να μπλέκει κανείς με τα κουμπιά και το κλασικό μενού, και υπάρχει στο Microsoft Store. Το usb hub απο default παίζει σε έκδοση 2.0, αλλάζει σε 3.0 από το μενού και από το πρόγραμμα. Την δουλεύω στο 125% scaling, αντί του προτεινόμενου απο τα windows 150%. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά (383 ευρώ).

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aduitsis
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή οθόνη, για 339€ που έκανε, κρίμα που δεν πήρα και μια δεύτερη.

    Στη συσκευασία είχε και ένα καλώδιο (εικάζω thunderbolt 3 των 20Gbps) μήκους ενός μέτρου. Σημείωση ότι το καλώδιο από μόνο του είναι κάτι που κοστίζει περισσότερα από 30€.

    Το IPS panel είναι πολύ καλό, δεν είχα θέμα με καμμένα pixel, δεν βλέπω bleed.

    Το μενού είναι δύσχρηστο, αλλά τελικά κάνεις τη δουλειά σου. Τα μεγαφωνάκια είναι σαφέστατα πολύ χειρότερα από αυτά π.χ. του Samsung M7.

    Χρήση σε intel mac. Το μεγάλο μέγεθος δεν κουράζει.

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μενού
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Saktso_S
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η οθόνη για τα λεφτά που την πήρα 340€ είναι άριστη ... Out of the box σε τυφλώνει με τη φωτεινότητα! Χαμήλωμα στο 10%. Αυτόματα τα windows πάνε 150% DPI σχεδόν όσο το 100% της 2k AOC 31.5" επίσης στην κατοχή μου. Δοκιμή στα 100% όλα γίνονται πολύ μικρά και δύσκολα στη χρήση. Μετά από μια εβδομάδα προτιμώ το 150%.
    Δυστυχώς πολλά προγράμματα δεν είναι έτοιμα για 4Κ. Ούτε τα win10..!
    Δουλεύω κυρίως autocad και δυστυχώς μόνο στα 150% DPI μπορείς να δουλέψεις. Δηλαδή σαν την 2Κ monitor! Εδώ και χρόνια δουλεύω σε 2Κ 31.5" Αοc VA όχι IPS των 200€ και μέχρι στιγμής είμαι πολύ ικανοποιημένος ιδίως σε autocad είναι το ποιο ξεκούραστο monitor για πολλές ώρες δουλειάς... λόγω contrast και καλού μαύρου νιώθω πολύ πιο άνετα δουλέυοντας τα χρώματα του γραμμικού σχεδίου με γκρι φόντο... Σε εφαρμογές κειμένου ξεκινά η θολούρα η οποία συνηθίζεται, εδώ η IPS η 4κ είναι κρύσταλλο αλλά πάλι κάτι ταλαιπωρεί τα μάτια! Πριν την 31.5" 4κ IPS δούλευα και μια 29 ultrawide 75hz με ανάλυση 1080 IPS η οποία πάντα ήταν πιο κουραστική από την VA, πίστευα ότι έφταιγε η ανάλυση στην αρχή μέχρι να πάρω για τον μικρό μια 144hz TNT 1080 AOC 25" η οποία δεν έχει τα χρώματα της IPS αλλά στα μάτια μου πάλι είναι πολύ πιο ξεκούραστη, με τα θολά της κείμενα, εδώ και η IPS 1080 στο κείμενο ζόριζεται. Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι οι IPS δεν είναι για πολύωρη χρήση μόνο εντυπωσιακές είναι...! Μένει να δοκιμάσω Va 4Κ αφήνοντας ένα παράθυρο για IPS άνω των 60hz ή eizo!
    Πίσω στη Lenovo, είναι πολύ δύσκολη στο να τη φέρεις στα μέτρα σου, χρησιμοποίησα έξτρα τις ρυθμίσεις Nvidia colour settings 32bit 10bpc RGB FULL ρίχνοντας και λίγο το gamma. Πολύ συμαντικό η χρήση Displayport και όχι HDMI μόνο έτσι καθαρίζει η εικόνα της επίσης θα πρότεινα και V1.4 ή πιστοποιημένο V1.2. ΠΧ τα γράμματα των εικονιδίων με το σωστό καλώδιο φαίνονται τρισδιάστατα και μιας απόχρωσης, με το hdmi είχαν μια αίσθηση λερωματος. ( Στην oled TV χρησιμοποιώ πλεον hdmi v2.1 για nvidia tv shield pro και vodafone tv (για επίγεια κανάλια έχω καλύτερη εικόνα απο το ενσωματωμένο της LG) και πραγματικά φαίνεται η διαφορά από τα τυχαία απλά hdmi).
    Δυστυχώς για δουλειά γραφείου τα windows, το software γενικά αδυνατεί να εκμεταλλευτεί το 4Κ, επίσης και το hardware θέλει προσοχή πχ ο i7 6700/ 6th Gen δεν τα καταφέρνει.... χρειάζεται σχετικά καινούργιο επεξεργαστή με ενσωματωμένα γραφικά ή κάρτα γραφικών!
    Η γνώμη μου είναι κοιτάξτε ακριβά monitor και προς το παρών 2Κ.

    12-12-2022
    Μόνο για το κόστος της τα κάνω 5 από 4 τα αστέρια!
    Συνεχίζω τη χρήση της στα 150dpi, η μεγάλη ανάλυση της δείχνει τα δόντια της... με την καθαρότητα της σε κείμενο εικόνες και λοιπά, το μάτι αρχίζει να συνηθίζει αν και σαν τη ξεκούραστη 2Κ VA δεν είναι! 'Ισως μια 4Κ VA να είναι καλύτερη επιλογή!

    10-10-2023

    Τόσο καιρό η οθόνη πάλευε κι εγώ μαζί... με ενσωματωμένα γραφικά από επεξεργαστή... πλέον με κάρτα γραφικών έστρωσαν μέχρι κ κολλήματα του PC... am5 7900x για 4κ οθόνη δεν κάνει οπότε υπολογίστε αναγκαστικά κ κάρτα οθόνης!

    • Εικόνα
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή κατασκευή και εικόνα

    • Άνεση
    • Εικόνα
    • Απόκριση
    • Γωνία θέασης
    • Μενού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Παρόμοια προϊόντα

Lenovo L32p-30 IPS Monitor 31.5" 4K 3840x2160Lenovo L32p-30 IPS Monitor 31.5" 4K 3840x2160LG 32UN650P-W IPS HDR Monitor 31.5" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGLG 32UN650P-W IPS HDR Monitor 31.5" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 5ms GTGDell P3223QE IPS Monitor 31.5" 4K 3840x2160Dell P3223QE IPS Monitor 31.5" 4K 3840x2160Samsung M70B S32BM700UP VA HDR Monitor 32" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGSamsung M70B S32BM700UP VA HDR Monitor 32" 4K 3840x2160 με Χρόνο Απόκρισης 4ms GTGLG UltraFine Ergo 32UN880P-B IPS HDR Monitor 31.5" 4K 3840x2160LG UltraFine Ergo 32UN880P-B IPS HDR Monitor 31.5" 4K 3840x2160
από 365,39 €από 505,00 €από 485,00 €από 306,56 €από 480,66 €
ΚατασκευαστήςLenovoLGDellSamsungLG
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Διαγώνιος31,5 "31,5 "31,5 "32 "31,5 "
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες