Jack Αναπτήρα με Ασφάλεια

Jack Αναπτήρα με Ασφάλεια Κωδικός: 33220066

1,20
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 1,20 €

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DM-3758
Είδος
Αντάπτορας Αναπτήρα
Τάση
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • jkarras
    3
    Έμπειρος χρήστης

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    Αρχικά ήρθε με μικρή γυάλινη κυλινδρική ασφάλεια μόλις 3A που σημαίνει ότι αν η τάση είναι 12V DC όπως προβλέπεται στον αναπτήρα του αυτοκινητού θα μπορείτε να αξιοποιήσετε ως 36 Watts ισχύ μετά η ασφάλεια καίγεται αν περάσετε αυτό το όριο, επίσης απαιτεί η σύνδεση με το δικό σας διπολικό καλώδιο να γίνει με κολλητήρι και καλάι στις μεταλλικές επαφές του αντάπτηρα και όχι με βιδάκια και με ακροχιτώνια κιόλας όπως συνηθίζεται στα κλασικά φις για 230V και είναι πολύ πιο εύκολη και καλή σύνδεση από ότι με το καλάι.
    - Άλλαξα με το καλημέρα την ασφάλεια με μια 5A (έχουμε τώρα ως 60 Watts ισχύς) και εφάρμοσα καλώδιο 2 x 0,75 mm2 (18 awg) πλακέ μήκους 2 μέτρων με κόλληση στα λαμάκια το κεντρικό που είναι το (+) έβαλα το καφέ καλωδιάκι (που θα ήταν η φάση αν ήταν 230V AC) και το γαλάζιο (που θα ήταν ο ουδέτερος στα 230V AC) στο πλαινό λαμάκι που είναι το (-) της μπαταρίας ή στο DC γείωση GND.
    Τώρα για μεγαλύτερη ασφάλεια από 5A, ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ σε καμία περίπτωση να βάλετε θα υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν θα αντέξει το λεπτό ελατήριο που ακουμπάει η ασφάλεια θα πυρακτωθεί και επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλετε χοντρής διατομής καλώδια πάνω από 1,5 mm2 (16 awg) που δεν θα χωράνε στο φις να περάσουν θα είναι ογκώδης ακόμα και χοντρό ελατήριο να είχατε και να ταίριαζε το φις είναι για ως 5A για μένα για να είναι ασφαλές.
    Αν δεν πιάνουν τα χέρια σας να κάνετε κολλήσεις και δεν έχετε ασχοληθεί με ηλεκτρονικά / ηλεκτρολογικά μην το πάρετε εκτός αν σας το φτιάξουν και ξέρετε τι το θέλετε.
    Κάνει επαφή και στα 2 αυτοκίνητα που τα δοκίμασα χωρίς υπερθερμάνσεις και προβλήματα

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες