Smartwatches

Garmin Venu 2 Plus Stainless Steel 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Stainless Steel Bezel With Black Case And Silicone Band) Κωδικός: 33311040

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Wi-Fi, GPS, Bluetooth
  • Αυτονομία έως 10 μέρες
  • Κατάλληλο για κολύμβηση
Δες όλη την περιγραφή
430,00
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 430,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 430,00 €

Περιγραφή

Κατανοήστε το σώμα σας καλύτερα με εξελιγμένες λειτουργίες για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Απολαύστε την άνεση, του να πραγματοποιείτε κλήσεις από τον καρπό σας όταν είναι συνδεδεμένο το συμβατό σας smartphone.

Το Garmin Venu 2 Plus απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών που ενδιαφέρονται για μια πλήρη εμπειρία φυσικής κατάστασης και ευεξίας, συνδυάζοντας τις λειτουργίες ενός κλασικού smartwatch με αυτές ενός fitness tracker.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την καρδιακή σας συχνότητα, τον ύπνο σας αλλά και άλλους παράγοντες υγείας, καθώς και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και μηνύματα από το smartphone.

Επιπλέον διαθέτει πολλές αθλητικές λειτουργίες, όπως προγράμματα προπόνησης, εντοπισμό GPS, παρακολούθηση αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως τρέξιμο, πεζοπορία, κολύμβηση και ποδηλασία.



Λειτουργίες

Το Venu 2 Plus με εξελιγμένες λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης σας βοηθά να καταλάβετε καλύτερα το σώμα σας. Όταν συνδέεται με το smartphone, προσφέρει την ευκολία να αφήνετε το τηλέφωνό σας στην άκρη και να κάνετε κλήσεις από τον καρπό σας. Μπορείτε ακόμα και να χρησιμοποιήσετε τον voice assistant του smartphone σας για να απαντήσετε σε μηνύματα. Η ενσωματωμένη δυνατότητα αποθήκευσης και αναπαραγωγής μουσικής σας επιτρέπει να έχετε μαζί τα αγαπημένα σας τραγούδια. Αποκτήστε περισσότερη λειτουργικότητα στον καρπό σας με ανέπαφες πληρωμές, λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού και αυτονομία μπαταρίας έως 9 μέρες.

Εξατομικευμένη φυσική κατάσταση

Το Venu 2 Plus διαθέτει περισσότερες από 25 ενσωματωμένες αθλητικές εφαρμογές, με λίστα αγαπημένων που περιλαμβάνει περπάτημα, τρέξιμο, HIIT, ποδηλασία, κολύμβηση σε πισίνα, Pilates, γιόγκα, αναρρίχηση σε εσωτερικό χώρο, πεζοπορία, εξελιγμένη προπόνηση ενδυνάμωσης με γραφική απεικόνιση των μυών που γυμνάστηκαν και άλλα. Εμπλουτίστε την εμπειρία προπόνησης με προφορτωμένες ασκήσεις στο ρολόι, έτοιμα προγράμματα για λήψη από την εφαρμογή Garmin Connect, αλλά και με τη δημιουργία των δικών σας εξατομικευμένων προπονήσεων. Το Venu 2 Plus διαθέτει πάνω από 75 προσχεδιασμένες ασκήσεις με κινούμενα γραφικά για αερόβια, γιόγκα, ενδυνάμωση, HIIT και Pilates, που σας δείχνουν την κατάλληλη τεχνική στο Garmin Connect και στον καρπό σας.

Ολοήμερη παρακολούθηση της υγείας

Το Venu 2 Plus εμβαθύνει στην ευζωία μέσα από το μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων λειτουργιών παρακολούθησης της υγείας 24/7. Αυτό περιλαμβάνει καρδιακούς παλμούς (με ειδοποιήσεις προσαρμοσμένες στον χρήστη για υψηλές ή χαμηλές μετρήσεις), εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου, ασκήσεις αναπνοών, ηλικία φυσικής κατάστασης, αναπνοή, παλμικό οξύμετρο, ολοήμερη παρακολούθηση στρες, ενυδάτωση και παρακολούθηση υγείας για τη γυναίκα (παρακολούθηση έμμηνου κύκλου και εγκυμοσύνης). Η λειτουργία παρακολούθησης ενέργειας Boby Battery δείχνει στους χρήστες πόσο φορτισμένο είναι το σώμα τους καθώς και πόσο τους εξαντλεί το στρες και η άσκηση.

Ασφάλεια κι εντοπισμός

Το Venu 2 Plus περιλαμβάνει τις λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού της Garmin, όπως η αυτόματη ανίχνευση συμβάντος (στις δραστηριότητες περπατήματος, τρεξίματος ή ποδηλασίας σε εξωτερικό χώρο) και τη χειροκίνητη ενεργοποίηση ειδοποιήσεων βοήθειας. Και οι δύο αυτές λειτουργίες στέλνουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία του χρήστη στις επαφές εκτάκτου ανάγκης. Η λειτουργία Live Track επιτρέπει στους φίλους και την οικογένεια να παρακολουθούν την εξωτερική δραστηριότητα του χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να έχουν μία προκαθορισμένη επαφή εκτάκτου ανάγκης στην οποία το Venu 2 Plus μπορεί να καλέσει, όπως οι τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Έξυπνες λειτουργίες στον καρπό

Το Venu 2 Plus σας δίνει όλα τα απαραίτητα στον καρπό με ενσωματωμένη μουσική (λήψη μέχρι 650 τραγουδιών, συμπεριλαμβανομένων λιστών από Spotify, Amazon Music και Deezer), ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay, έξυπνες ειδοποιήσεις για κλήσεις, γραπτά μηνύματα, υπενθυμίσεις ημερολογίου, ενημερώσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδήσεις και πολλά άλλα. Εξατομικεύστε το Venu 2 Plus με εφαρμογές, εμφανίσεις ώρας και διάφορα άλλα διαθέσιμα στο κατάστημα Connect IQ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Garmin Venu 2 Plus
  • Καλώδιο φόρτισης/δεδομένων
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

Garmin

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Μαύρο
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μέγεθος Οθόνης
1,3 "
Ανάλυση Οθόνης
416x416 pixels
Τύπος Οθόνης
AMOLED
Συμβατό Λειτουργικό Σύστημα
Android, -, iOS
Οθόνη Αφής
Ναι
Τύπος Διασύνδεσης
Bluetooth, Wi-Fi
Λουράκι
Μεταλλικό
Υλικό Κάσας
Ανοξείδωτο Ατσάλι
Μοντέλο
-

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δυνατότητες
Δόνηση
Λειτουργίες
Αναγνώριση Κλήσεων, Ειδοποίηση Εφαρμογών
Χρήση
Κολύμβηση, Ορειβασία, Πεζοπορία, Ποδηλασία, Τρέξιμο

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Αισθητήρες
GPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, Πυξίδα
Προστασία
Ανθεκτικό σε Πτώσεις Υγρών
Αδιάβροχο
Κολύμβηση σε Πισίνα

Μπαταρία

Διάρκεια Αναμονής
10 ημέρες

Διαστάσεις

Διάμετρος Κάσας
43 mm
Βάρος
51 gr

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+9Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • eleftheriak19831
    2
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    οταν με καλουν, το ρολοι δεν χτυπαει, μονο δονειτε κ απο το servis της garmin μου ειπαν οτι δεν ξερουν γιατι γινετε, ενω το εψαξα κ ειναι πολυς κοσμος δυσαριστημενος με αυτο το θεμα, πανω απο 2 χρονια κ δεν το εχουν φτιαξει... αν εχει κ καποιος αλλος το ιδιο θεμα ας μου γραψει, ευχαριστω!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Costas M.
    1
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    καλό σαν ρολόι αλλά η Garmin απαράδεκτη. Προκάλεσα μικρή ρωγμή στο glass (δεν επηρεάστηκε το touch) και επικοινώνησα με το εξουσιοδοτημένο service της Garmin να κανονίσουμε επισκευή. Η απάντηση ήταν ότι δεν αντικαθιστούν ραγισμένα τζαμακια, αντιθέτως πετούν το ρολόι και το αντικαθιστούν με νέο στα 190€. με λίγα λόγια μακριά από αυτή την εταιρεία διότι έχει ανύπαρκτο service

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Timos_Taskou
    1
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το ένα αστέρι αφορά την αντιπροσωπεία.
    1. το ρολόι κόλλησε μετά από update λογισμικού και δεν υπήρχε τρόπος επισκευής οποτε μου το αντικαταστήσαν γιατί ήταν μέσα στην εγγύηση.
    2. Έχει λήξει η εγγύηση και χάλασε η μπαταρια. ενώ δούλευε κανονικά, ΞΑΦΝΙΚΑ άρχισε η μπαταρία να αδειάζει μέσα σε 1-2 ώρες. ΔΕΝ αλλάζει είπαν η μπαταρια και το ρολόι απλά το πετάς....
    πρακτικά η σκέψη ότι θα πάρεις ένα ρολόι με την έννοια ότι θα το έχεις χρόνια δεν ισχύει. είναι σαν να παίρνεις ένα κινητό το οποίο εκ των πραγμάτων σε 3 μαξ 4 χρόνια θα θέλει αλλαγή.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Άνεση
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thanasis19948
    2
    7 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορασμένο στις 17/7 από επίσημο μεταπωλητή της garmin και μέσω Σκρουτζ. Από την μέρα που μου ήρθε δεν κατάφερα να το συνδέσω με το κινητό. Ξεκίνησα να ψάχνω τι φταίει, δοκίμασα ότι μου είπαν από τη garmin αλλά τίποτα. Περίμενα πόσες μέρες να ενημερώσω το λογισμικό μέσω του garmin express αλλά η εφαρμογή δεν ήταν ποτέ ενεργή(οι διακομιστές δεν είναι διαθέσιμοι). Δοκίμασα με διάφορες μάρκες κινητών μήπως είχε το κινητό μου πρόβλημα αλλά τίποτα. Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν και μου έγινε επιστροφή χρημάτων μετά από 3 βδομάδες γιατί το προϊόν ήταν πλέον πιο ακριβό. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν μου έστειλαν απλά καινούργιο (εγγύηση?). Πρώτη εμπειρία με την garmin αρνητική. Δεν ξέρω αν θα το ξανά αγόραζα σε επόμενη πτώση τιμής.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Δύσκολος συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Skarlas
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό Garmin ρολόι!
    Μεγάλη γκάμα λειτουργιών για όλες τις προτιμήσεις ασκήσεων. Οθόνη απόλυτα ευκρινής. Σύνδεση με S23 ultra γρήγορη. Ίσως η τιμή να είναι τσιμπημενη αλλά νομίζω πως αξίζει τα χρήματα του.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hpoulios74
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι ένα πολύ καλό smartwatch H οθόνη του καταπληκτική Αυτονομία με κανονική χρήση (3Χ10Κμ την εβδομάδα )φτάνει τις 7 ημέρες. Διαθέτει πολλές εφαρμογές και συγχρονίζεται πολύ εύκολα με το iPhone Γενικά πολύ τίμιο για τα χρήματα που το αγόρασα Ήταν σε έκπτωση από την Garmin στα 359 ευρώ

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gkotopoulos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ειναι απλα εξαιρετικό το έχω 9 μήνες! Συγχρονίζει άμεσα ! Έχει προγράμματα προπόνησης διάφορα και ειδικά για τρέξιμο αλλά και για άλλες δραστηριότητες. Φυσικά έχει απλή καταγραφή αλλα μπορεί και να σε καθοδήγησει κι όλας. Μπορείες να πληρώνεις και να μιλάς στο τηλέφωνο , να βλέπεις ειδοποιήσεις και να δίνεις εντολές στη Siri (το έχω συγχρονίσει με Apple iPhone). Το μόνο που δεν κάνει είναι να απαντάς σε ειδοποιήσεις/μηνύματα και να κάνεις άλλες ενέργειες (υποτίθετε ότι μπορεί να γίνει αν δώσεις εντολή στη Siri αλλά μου φαίνετε δύσκολο να το ρυθμίσω). Θα ήθελα αυτό να είναι πιο εύκολο αλλά πας σε Apple Watch που προσφέρει κάτι διαφορετικό από αυτο το ρολόι και κάτι χάνεις. Θα ήθελα επίσης να μπορείς να ρυθμίσεις καλύτερα τον τρόπο τον ειδοποιήσεων για κάθε κατηγορία διαφορετικά. Γενικά πολυ καλό το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikoskaterina0706
    4
    2 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    παιδιά τα πράγματα ειναι απλά !!!την ποιότητα του apple watch δεν την έχει ! Απλά πάλι το apple watch έχει μικρή μπαταρία ενώ αυτο κρατάει σίγουρα μια εβδομάδα !παρόλα αυτά μια χαρά κάνει τη δουλειά του αλλά για τα λεφτά που έχει περιμενα κάτι πιο κυριλέ , η κατασκευή του δεν είναι τόσο στιβαρή σαν ψεύτικο είναι λίγο ..όμως σας είπα ειδικά στο γυναικείο χέρι επειδή πήρα το λευκό με το χρυσό ειναι όμορφο !θα το φοράω !Έχει λεπτομέρεια στις εφαρμογές πολλά watch faces απλά φωνητικές εντολές δεν εχει , έχει έτοιμες απαντήσεις μηνυμάτων κ κλήσεις μπορείς να απαντήσεις με αυτό αλλά κ να καλέσεις από το ρολόι !!!!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • pasxen
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετικό ρολόι, λειτουργεί πολύ καλά με iPhone.

    Όταν η apple βγάλει ρολόι που να κρατάει μια βδομάδα η μπαταρία τα λέμε ξανά ..

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimkvartsakis
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εξαιρετική επιλογή απλά. Προερχόμενος από 735 της Garmin βρήκα ένα ρολόι πολυχρηστικό. Αθλητικές δραστηριότητες καλύπτονται εξαιρετικά, μιλάς από τον καρπό σου και έχει και nfc. Βλέπω όμως ότι η τιμή του ξανατσίμπησε. Τα 360€ που έδωσα τα αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Xaris_Tamvakos
    5
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η χρυσή τομή ανάμεσα στις πιο ακριβές αλλά αμιγώς αθλητικοκεντρικες σειρές (fenix, tactix, epix) και στις φθηνότερες. Με amoled οθόνη σε αντίθεση με τη σειρά fenix 7, με δυνατότητες προηγμένου smartwatch όπως απάντηση σε κλήσεις από το ρολόι, με καταπληκτικό menu και δυνατότητες και με μπαταρία που υπερβαίνει κατά πολύ τις κάκιστες επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα των galaxy watch και apple watch (προσωπικά μου κρατάει 8 με 9 ημέρες). Σαν πρώην κάτοχος samsung galaxy watch 5 pro και garmin fenix 7s, βρήκα την χρυσή τομή σε αυτό το ρολόι το οποίο και δεν πρόκειται να αλλαχτεί τουλάχιστον μέχρι την εμφάνιση του venu 3...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • GEORGE ATAN
    5
    10 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Χρόνια χρήστης της garmin, επέλεξα το ρολόι γιατί έχει όλα όσα έχει η σειρά fenix,εκτός από τους αναλυτικούς χάρτες.
    Στα επιπλεον από τα fenix η φανταστική amoled οθόνη,και φυσικά το γεγονός ότι είναι το μοναδικό μοντέλο της εταιρίας που έχει ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο για να απαντάς της κλήσεις, και να ακούς μουσική.
    Ακόμη σε σχέση με τα fenix 5 k 6 έχει εκτός από τα κουμπιά και οθόνη αφής για γρηγορότερη πλοήγηση στο μενού.
    Εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές με το garmin pay,πολυ ελαφρυ, και όμορφο.
    Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε λουράκι 20 mm θέλεις, γιατί δέχεται τα πάντα μιας και αλλάζει εύκολα
    Αρνητικό μόνο το πλάτος από το λουράκι που είναι στενό, και χάνει στην εμφάνιση.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Concorde
    5
    8 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω αλλάξει κατά καιρούς πολλά smartwatches αλλά το Venu 2 Plus ήρθε και θα μείνει. Για εμένα έχει όλο το πακέτο. Αυτονομία, άριστη οθόνη, αρκετές μετρήσεις και με ωραίο τρόπο παρουσίασης, υλικά κατασκευής (stainless Steel εκεί που έρχεται σε επαφή με το δέρμα). Σοβαρό smartwatch που μπορείς να το έχεις στο χέρι σου όποιο κινητό και αν έχεις.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George_Roussakis7
    4
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό σαν smartwatch άλλα και στις μετρήσεις του με την αξιοπιστία της Garmin. Προσοχη στην οθόνη γρατζουνιεται πολύ εύκολα. Με την αγορά καλό θα ήταν να τοποθετηθεί τζαμακι προστασίας.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • laxnis48
    5
    9 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχω 1 μήνα και ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Έίναι πολύ βολικό στο χέρι, ελαφρύ με μεγάλη αυτονομία ( 9-10) μέρες σε smartwatch mode με τα πάντα ανοικτά. Δεν χάνει την σύνδεση με το κινητό. Το voice assistant (Bixby) δουλεύει εξερετικα. Μιλάω με το μικρόφωνο από κανονική απόσταση χώρις κάποιο θέμα. Το garmin pay είναι πολύ εύχρηστο με ωραία ασφάλεια. Στις μετρήσεις είναι πολύ καλο ( ύπνο κ.α.) εκτός από τα βήματα γιατί κάνω δουλειά γραφείου και κουνάω τα χέρια μου συνέχεια και το ρολόι μετράει βήματα. Επίσης δεν έχεις πρόσβαση στις επαφές του κινητού πρέπει να τις περάσεις στο απο το κινητό στο ρολόι (δέχεται έως 50 επαφες). Όταν, όμως, δέχεσαι κλήση απο μη αποθηκευμένο αριθμό στο ρολόι και αποθηκευμένο στο κινητό, το όνομα της επαφης εμφανίζεται κανονικά. Το προτείνω...

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχετική ακρίβεια στις μετρήσεις
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • anzax
    5
    13 στους 16 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Fun της Xiaomi (Amazefit bip, Gtr,Gts2) είπα να δοκιμάσω και άλλη εταιρεία. Η επιλογή ήταν σωστή. Τρομερή εμφάνιση, μετρήσεις ακριβείας. Με αρκετές λειτουργείες ανοιχτές όπως μουσική μέσω Spotify, σύνδεση με το κινητό αλλά και οθόνη συνέχεια ανοικτή το ρολόι βγάζει άνετα πέντε μέρες χωρίς φόρτιση. Θεωρώ ότι το σημαντικότερο απ' όλα για εμένα σε ένα smartwatch είναι η μπαταρία. Δεν γίνεται κάθε μέρα να φορτίζεις εκτός από το κινητό και το smartwatch όπως άλλοι ανταγωνιστές με τα ίδια λεφτά. Γι' αυτό το συστήνω. Το μόνο αρνητικό που βρισκω είναι λίγο το μενού του, θα ήθελα κάποιες λειτουργείες να είναι πιο εύκολα προσβάσιμες.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ellenic_gamer
    5
    18 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ήμουν κάτοχος του huawei gt 2 και αποφάσισα να αναβαθμίσω σε Garmin Venu 2 Plus. Το ρολόι καλύπτει όλες τις smartwatch ανάγκες του χρήστη ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ακριβείς μετρήσεις και πλήθος αθλητικών λειτουργιών. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει κάτι ποιοτικό και αξιόπιστο για τις προπονήσεις του χωρίς να χάσει την άνεση των smartwatch λειτουργιών όπως συμβαίνει με τα περισσότερα sportwatch.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι plus λειτουργίες του ρολογιού (ηχείο,μικρόφωνο και voice assistant) δεν είναι συμβατές με όλων των τύπων τα κινητά. Για αυτό σιγουρευτείτε ότι το κινητό σας συνδέεται πλήρως με το ρολόι αλλιώς είναι σαν να πέρνετε το Venu 2 και όχι το Venu 2 plus.

    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριας δυσκολίας συγχρονισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Παρά πολύ καλό ρολόι!Είμαι ευχαριστημένος!

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ομορφο στο χέρι, η οθόνη δεν γρατσούνιεται, ακρίβεια στις μετρήσεις.

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Επαρκές πλήθος λειτουργιών
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Εύκολος συγχρονισμός
    • Ακρίβεια στις μετρήσεις
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Οθόνη
    • Αντοχή
    • Αυτονομία μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση
    • Μέτριο πλήθος λειτουργιών

Ερωτήσεις

126 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Xr_Pal

Έχει δοκιμάσει κανείς το ηλεκτροκαρδιογράφημα ;
Έμεινε ευχαριστημένος;

dionisia_par

Καλησπέρα ήμουν χρήστης του huawei gt2 pro κ τώρα του Huawei runner, σκέφτομαι να κάνω τη μετάβαση σε garmin αξίζει ή να μείνω σε αυτό που έχω??? Χρήση του είναι 3 φορές την εβδομάδα έντονη προπόνηση κ 2 τρέξιμο....

smpetros

Για τη δουλειά που το θέλεις θα σε καλύψει. Όμως αλλάζεις κατηγορία, το Gt2 είναι 47mm ενώ το Venu 2 είναι 43mm. Αν το έχεις σκεφτεί αυτό τότε αξίζει πιστεύω.

goevars

Όχι. Κάνει αν θέλεις η ζυγαριά της Garmin.

Stavros_Papadakis1587

1) Μπαίνει σε θάλασσα κ σε πισίνα, χωρίς πρόβλημα;
2) Είναι "πλήρως" συμβατό με Samsung A71;

Δες όλες τις ερωτήσεις (19)

Παρόμοια προϊόντα

Garmin Venu 2 Plus Stainless Steel 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Stainless Steel Bezel With Black Case And Silicone Band)Garmin Venu 2 Plus Stainless Steel 43mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Stainless Steel Bezel With Black Case And Silicone Band)Garmin Venu 2 Stainless Steel 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate / Black)Garmin Venu 2 Stainless Steel 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate / Black)Garmin Vivoactive 5 Aluminium 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel With Black Silicone Band)Garmin Vivoactive 5 Aluminium 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel With Black Silicone Band)Garmin Venu 3 Stainless Steel 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel with Black Silicone Band)Garmin Venu 3 Stainless Steel 45mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Slate Bezel with Black Silicone Band)Garmin Forerunner 55 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)Garmin Forerunner 55 42mm Αδιάβροχο Smartwatch με Παλμογράφο (Black)
από 430,00 €από 327,00 €από 284,00 €από 664,97 €από 169,00 €
ΚατασκευαστήςGarminGarminGarminGarminGarmin
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΑισθητήρεςGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Θερμόμετρο, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Αλτίμετρο, Βαρόμετρο, Βηματόμετρο, Γυροσκόπιο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Οξύμετρο, Παρακολούθηση 'Υπνου, ΠυξίδαGPS, Βηματόμετρο, Επιταχυνσιόμετρο, Θερμιδομετρητής, Καρδιακών Παλμών, Παρακολούθηση 'Υπνου
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες