Laptops

Apple MacBook Pro 14" (2021) Retina Display (M1-Pro 10-core/16GB/1TB SSD) Space Gray (US Keyboard) Κωδικός: 33392974

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη 14" 3024x1964 120Hz
  • 10 Πυρήνες 3.2Ghz
  • Thunderbolt4/DisplayPort/WiFI6/HDMI
  • Αυτονομία έως και 21 ώρες
  • Βάρος 1.6kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 5 μήνες πριν

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Apple

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το MacBook Pro απευθύνεται στον επαγγελματία με έμφαση στη φορητότητα, ο οποίος αναζητά τη μέγιστη δυνατή ισχύ σε τομείς όπως επεξεργασία εικόνας και ήχου καθώς επίσης και σε επαγγελματίες προγραμματιστές.

Διαθέτει οθόνη Retina με ανάλυση 3024x1964 στα 120hz και εγγυάται καταπληκτική ποιότητα εικόνας με απαράμιλλη ομαλότητα. Πρόκειται για Premium συσκευή υψηλών επιδόσεων και ποιοτικής κατασκευής.

Εξοπλίζεται με το τελευταίο πρότυπο Wi-Fi 6 για ταχύτητες έως και 40% μεγαλύτερες σε σχέση με το Wi-Fi 5 όπως και με το κορυφαίο Thunderbolt 4 για υποστήριξη έως 2 οθονών 4Κ ή μία οθόνη 8K. Επίσης, οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων εκτοξεύονται παρέχοντας ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης.

Τέλος, η αυτονομία μπορεί να αγγίξει έως και τις 21 ώρες με μία μόνο φόρτιση.

Τρομακτικά γρήγορο

Το M1 Pro ανεβάζει την εξαιρετική απόδοση της αρχιτεκτονικής M1 σε ένα εντελώς νέο επίπεδο για επαγγελματίες χρήστες. Ακόμα και τα πιο φιλόδοξα projects αντιμετωπίζονται εύκολα με έως και 10 πυρήνες CPU, έως 16 πυρήνες GPU, 16 πυρήνες Neural Engine και αποκλειστικούς κωδικοποιητές και αποκωδικοποιήσεις μηχανών πολυμέσων που υποστηρίζουν κωδικοποιητές H.264, HEVC και ProRes.

Αξεπέραστη οθόνη

Η Liquid Retina XDR είναι η καλύτερη οθόνη που είχε ποτέ φορητός υπολογιστής. Διαθέτει Extreme Dynamic Range και αναλογία αντίθεσης εκατομμυρίου προς ένα. Το περιεχόμενο HDR ζωντανεύει σε φωτογραφίες, βίντεο και παιχνίδια με απίστευτες λεπτομέρειες στις σκιές και ζωντανά, πραγματικά χρώματα. Κάθε οθόνη είναι calibrated από το εργοστάσιο και διαθέτει επαγγελματικές λειτουργίες αναφοράς για HDR color grading, φωτογραφία, design και παραγωγή εκτύπωσης.

Ιδανική απόδοση κάμερας

Η διατήρηση της επαφής είναι πιο σημαντική από ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η νέα κάμερα MacBook Pro έχει διπλή ανάλυση (1080p) και χρησιμοποιεί φακό με μεγαλύτερο άνοιγμα που επιτρέπει περισσότερο φως. Μαζί με έναν μεγαλύτερο αισθητήρα εικόνας που έχει πιο αποτελεσματικά pixel, η κάμερα προσφέρει δύο φορές καλύτερη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Τρισδιάστατος ήχος

Χάρη στο σύστημα έξι ηχείων και τους προηγμένους αλγόριθμους, το MacBook Pro υποστηρίζει ήχο που γεμίζει τον χώρο κατά την αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο με το Dolby Atmos, δημιουργώντας ένα εκλεπτυσμένο τρισδιάστατο soundstage. Συνδυάστε το με την οθόνη Liquid Retina XDR και είναι σαν να έχετε ένα home cinema.

Μεγαλύτερη συνδεσιμότητα από ποτέ

Μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο με συσκευή ανάγνωσης καρτών SDXC. Συνδεθείτε σε τηλεοράσεις ή οθόνες με έξοδο HDMI. Ακούστε χρησιμοποιώντας υποδοχή ακουστικών 3,5 mm που ανιχνεύει και προσαρμόζεται αυτόματα για ακουστικά υψηλής αντίστασης. Συνδεθείτε σε περιφερειακά ή οθόνες υψηλής ταχύτητας με τρεις θύρες Thunderbolt 4. Γρήγορη φόρτιση χρησιμοποιώντας τη θύρα MagSafe 3 γρήγορης απελευθέρωσης.

Από το πρωί. Έως το άλλο πρωί.

Εκπληκτικές επιδόσεις με διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας που αλλάζει τα δεδομένα. Αυτή είναι η μαγεία του Apple Silicon. Μία μόνο φόρτιση προσφέρει τη δυνατότητα σύνταξης τέσσερις φορές περισσότερου κώδικα σε Xcode ή επεξεργασίας εικόνων για δύο φορές περισσότερο χρόνο στο Lightroom Classic. Και αντίθετα με άλλα notebooks, το MacBook Pro έχει την ίδια εκπληκτική απόδοση, είτε είναι στην πρίζα είτε όχι.

Γρήγορο...και απέραντο.

Απόλαυσε απίστευτες ταχύτητες ανάγνωσης 7,4 GB/s από τον έως 8 TB SSD. Έως και διπλάσια ταχύτητα από την προηγούμενη γενιά. Για να ανοίγεις αμέσως βίντεο 8K ή να αποθηκεύεις εκατοντάδες χιλιάδες φωτογραφίες RAW στη στιγμή.

Η δύναμη pro συναντά ένα πληκτρο­λόγιο pro.

Για πρώτη φορά, το Magic Keyboard αποκτά σειρά πλήκτρων λειτουργιών πλήρους ύψους στο MacBook Pro, με την αίσθηση μηχανικών πλήκτρων που αγαπάνε οι επαγγελματίες. Περιλαμβάνει συντομεύσεις πληκτρολογίου για Spotlight, Υπαγόρευση, και Μην Ενοχλείτε. Και το Touch ID έχει νέο, ανάγλυφο δακτύλιο που καθοδηγεί τα δάκτυλα, για γρήγορο, εύκολο και ασφαλές ξεκλείδωμα του Mac.

macOS Monterey και Apple Silicon. Ομορφιά με τερατώδη δύναμη.

Χρησιμοποίησε ένα μόνο πληκτρολόγιο και ποντίκι ή trackpad για να εργάζεσαι εναλλάξ σε Mac και iPad με το Χειριστήριο Γενικής Χρήσης. Αυτοματοποίησε περίπλοκες εργασίες με συντομεύσεις. Κάνε κοινή χρήση της οθόνης, κοινή παρακολούθηση ή συνεργάσου με το FaceTime. Και περιηγήσου με το καλύτερο έως τώρα Safari. Όταν είναι η ώρα να συγκεντρωθείς, η λειτουργία Συγκέντρωση σού επιτρέπει να ελέγξεις ποια άτομα και apps μπορούν να επικοινωνούν μαζί σου.

Thunderbolt 4

Το Thunderbolt 4 φέρνει πολλές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες στο τραπέζι σε σύγκριση με το Thunderbolt 3.

  • Ταχύτητα. Οι θύρες Thunderbolt 4 έχουν το ίδιο εύρος ζώνης υψηλής ταχύτητας 40 Gbps με το Thunderbolt 3. Ωστόσο, οι ελάχιστες απαιτήσεις δεδομένων PCIe έχουν αυξηθεί από 16 Gbps σε 32 Gbps . Αυτό σημαίνει ότι οι εξωτερικές συσκευές PCIe υψηλής ταχύτητας, όπως η αποθήκευση και τα εξωτερικά γραφικά, θα μπορούσαν να δουν σημαντικές αυξήσεις στους ρυθμούς μεταφοράς και στην απόδοση.
  • Ασφάλεια. Η προστασία DMA που βασίζεται σε VT-d συμβάλλει στην αποτροπή απειλών ασφαλείας, αντιστοιχίζοντας εκ νέου αιτήματα από εξωτερικές συσκευές και ελέγχοντας για τις κατάλληλες άδειες.
  • Wake from sleep. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε έναν υπολογιστή να βγει από την κατάσταση αδρανοποίησης με περιφερειακά που είναι συνδεδεμένα μέσω βάσης σύνδεσης.

Wi-Fi 6

Το WiFi 6 σας προσφέρει ομαλή ροή, μεγαλύτερη εμβέλεια και αυξημένη χωρητικότητα. Απολαύστε μεγαλύτερες ταχύτητες WiFi από πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Επίσης σάς προσφέρει 40% αύξηση στη ροή δεδομένων και είναι πλήρως συμβατό με παλαιότερες συσκευές WiFi.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Apple
Οικογένεια
M1
Μοντέλο
Pro 10-core

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
14 "
Ανάλυση
3024x1964
Δυνατότητες
Retina Display

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
16 GB

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Apple
Μοντέλο
16-Core

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
1000 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
-, HDMI, Thunderbolt 4
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
macOS

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,6 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2021
Μοντέλο
MacBook Pro

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Absolutely worth the money ! I upgraded my pc and I decided this one because not heavy at all and great performances !

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • TECH_PC
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Kατοχος ολης της σειρας macbook την τελευταια δεκαετιας το κορυφαιο laptop που εχει εμφανισθει στην γη. Μπορω να συγκρινω και με αντιστοιχο Windows Laptop που εχω περσινης αξιας 2.800 ευρω.
    1) Το tackpad είναι το κορυφαιο που εχει σχεδιασει ποτε η Apple και σαν επαγγελματιας δεν πιστευα ότι δεν χρειαζεται (on the go) να ξαναχρησιμοποιησω mouse
    2) Exoυν επιτελους καταργησει την touchbar που ηταν αποτυχια αλλα κατι μου λεει ότι θα την ξαναεμφανισουν το 2030 όταν οι χρηστες θα μπορουν να την καταλαβουν
    3) επιτελους καταργησαν το αποτυχυμενο butterfly keyboard με τις μικρες αποστασεις και εβαλαν ένα αξιολογο πληκτρολογιο που εχει αψογες αποστασεις
    4) Μπαταρια από άλλο πλανητη , όλα στο full , heavy edit work / μονιμα ενεργοποιημενο spotify / screen full brightness / keyboard full brightness κραταει για πλακα 6-7 ωρες
    5) Οθονη 1600 nits αλλα για καποιο λογο την εχουν μπλοκαρει στα γηινα ορια 600 nits
    και το πολύαναμενο 120 Hz το οποιο ενα αψογο ομως σε καποιες περιπτωσεις ένα εμπειρο ματι μπορει να δει οτι δεν λειτουργει σε καποιες εφαρμογες
    6) Μ1 Pro aψογος με τα μικροπροβληματακια του σε εφαρμογες (non original apple) πχ σχεδιαστικα προγραμματα θελουν Rosita mode για να τρεξουν αλλα είναι ότι πιο efficient GPU/CPU εχει σχεδιαστει ποτε
    7) Ο ανεμηστηρας δεν εχει ακουστει ποτε , εάν δεν εβλεπα στο youtube το εσωτερικο του θα νομιζα ότι δεν εχει

    3.000 αξια αλλα για μια πενταετια καλυπτει και τις πιο απαιτητικες αναγκες
    (μια σημειωση το αντιστοιχο M2 Pro σε Blackmagic benchmark οι δισκοι εινια 25% πιο αργοι απο το M1 Pro επομενως μην βιαστειτε να αγορασετε τα επομενα μοντελα που ερχονται)

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimcash
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι καλύτερο για τους επαγγελματίες της εικόνας και του ήχου. Για casual χρήση office/internet υπάρχουν φθηνότερες επιλογές.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • bebiboy
    5
    24 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρώην κάτοχος macbook pro 13 m1 8/256. Αν το θέλετε για καθημερινή χρήση, σερφάρισμα κλπ. τότε πάτε κατευθείαν στο AIR με τον Μ1 που κάνει τα πάντα με λιγότερα από τα μισά χρήματα.
    Θετικά: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ οθόνη, αθόρυβο, δεν ζεσταίνεται, ο ήχος εντυπωσιακός σε ότι αφορά το μπάσο του. Λίγο πιο βαρύ βέβαια από τον προκάτοχο, αλλά πάντα μέσα σε λογικά πλαίσια. Η μπαταρία πάρα πολύ καλή, όχι όμως τόσο καλή όσο μας είχε... κακομάθει το περυσινό pro m1.
    Μοναδικό αρνητικό - αν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό - είναι το πολυσυζητημένο notch στην οθόνη.
    Συμπέρασμα: Αν η εντυπωσιακή οθόνη, ο εκτός συναγωνισμού ήχος και η πολύ καλή μπαταρία αποτελούν προτεραιότητα το αγοράζετε. Διαφορετικά τα δύο περυσινά μοντέλα και κυρίως το macbook air m1 είναι αυτή τη στιγμή η πιο value αγορά.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Avramidis_John
    5
    15 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απίστευτα γρήγορο, φοβερή οθόνη, δεν ανεβάζει θερμοκρασία για κανένα λόγο και μπαταρία που κατατροπώνει τον ανταγωνισμό. Τώρα το touch bar σε κάποιους μπορεί να λείπει. Το μόνο ελάχιστο παράπονο το magsafe το οποίο δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το σώσει σε περίπτωση ατυχήματος.

    Update 5 μήνες μετά: Η μπαταρία κρατάει λιγότερο από τον προκάτοχο του (M1-13’ pro), και ίσως να ζεσταίνεται ελαφρώς περισσότερο αλλά όπως και να έχει βγάζει απροβλημάτιστα μέρα και. Η εμπειρία χρήσης παραμένει υπέροχη ενώ το notch δεν απασχολεί πλέον καθόλου. Το mag safe τελικά το έχει σώσει από πτώση με το κλασικό πλέον «σκονταφτω με το πόδι στο καλώδιο και τα παίρνω όλα παραμαζωμα».

    ΥΓ. Αν έχει κανείς τηλ και ρολόι το επίπεδο ολοκλήρωσης μεταξύ τους είναι απίστευτο, αλλά αυτό είναι μάλλον αναμενόμενο.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (2)

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες