Θήκες Μπάνιου

Cyclops 30576-2 Θήκη για Οδοντόβουρτσες Επιτραπέζια Ξύλινη Καφέ Κωδικός: 33437094

Ποτηροθήκη μπάνιου 30576-2 της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι το κατάλληλο αξεσουάρ ώστε να τοποθετείτε τις οδοντόβουρτσες, την οδοντόκρεμα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να τακτοποιήσετε. Θα σας βοηθήσει στο να έχετε πάντα ένα οργανωμένο μπάνιο και να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή, αφού τα αντικείμενα σας δεν θα είναι εκτεθειμένα οπουδήποτε στον χώρο. Η...
Δες όλη την περιγραφή

  • Χρώμα: Καφέ
3,42
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 3,26 €

Περιγραφή

Ποτηροθήκη μπάνιου 30576-2 της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι το κατάλληλο αξεσουάρ ώστε να τοποθετείτε τις οδοντόβουρτσες, την οδοντόκρεμα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να τακτοποιήσετε. Θα σας βοηθήσει στο να έχετε πάντα ένα οργανωμένο μπάνιο και να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή, αφού τα αντικείμενα σας δεν θα είναι εκτεθειμένα οπουδήποτε στον χώρο. Η τοποθέτηση της είναι επικαθήμενη, και καλό θα είναι να τοποθετείται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον νιπτήρα ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο.
Κατασκευάζεται από ξύλο το οποίο είναι εύκολο στη συντήρηση, αλλά παράλληλα και ανθεκτικό στις φθορές και τον χρόνο. Είναι κατάλληλο υλικό για μπάνια με πιο κλασική εμφάνιση.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ποτηροθήκη
Τοποθέτηση
Επιτραπέζιο
Υλικό
Ξύλινη
Χρώμα
Καφέ
με Βεντούζα
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
7 cm
Βάθος
7 cm
Ύψος
11 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες