Gigabyte GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 Gaming OC Κάρτα Γραφικών
Κάρτες Γραφικών

Gigabyte GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 Gaming OC Κάρτα ΓραφικώνΚωδικός: 33504298

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μνήμη 8GB GDDR6, 128bit
  • PCI Express x16 4.0
  • Μέγιστη Ανάλυση 7680x4320 pixels
  • Μήκος κάρτας 282 mm
  • 2x DisplayPort 1.4a, 2x HDMI 2.1​
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού: 450 W
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 6 μήνες πριν

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Η Gigabyte GeForce RTX 3050 8GB GDDR6 Gaming OC απευθύνεται στους gamers που αναζητούν μια οικονομική και αξιόπιστη λύση για το gaming σε Full HD ανάλυση. 

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας Ray Tracing και DLSS της Nvidia, η κάρτα προσφέρει ρεαλιστικές εικόνες και υψηλότερες ταχύτητες καρέ στα παιχνίδια. 

Η κάρτα διαθέτει 2560 πυρήνες CUDA και 8GB GDDR6 μνήμης, που την καθιστούν κατάλληλη για παιχνίδια σε Full HD ανάλυση με υψηλές ρυθμίσεις γραφικών.

Αρχιτεκτονική Ampere

Η GeForce RTX 3050 βασίζεται στην προηγμένη αρχιτεκτονική «Ampere» της NVIDIA και ενσωματώνει 2.560 CUDA Cores, 80 Tensor Cores και 20 RT Cores και «πλαισιώνεται» από 8GB μνήμης τύπου GDDR6 (128-bit memory interface).

Η κάρτα γραφικών είναι ιδανική για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Παίξε τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών σε αναλύσεις 1440p με υψηλή ποιότητα γραφικών και «τρέξε» με άνεση εφαρμογές δημιουργίας περιεχομένου.

Ray Tracing

Η τεχνολογία ιχνηλάτησης ακτίνας (ray tracing) προσομοιώνει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται το φως στον πραγματικό κόσμο για να παράγει τα πιο ρεαλιστικά και καθηλωτικά γραφικά για παίκτες και δημιουργούς. Η σειρά GeForce RTX 30 διαθέτει πυρήνες RT 2ης γενιάς για μέγιστη απόδοση.

Οι αποκλειστικοί πυρήνες RT (ray-tracing) δεύτερης γενιάς προσφέρουν διπλάσια απόδοση ray-tracing σε πραγματικό χρόνο και χρησιμοποιούν τεχνολογίες AI όπως το DLSS 2.0 για να βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία παιχνιδιού

Nvidia DLSS 2.0

Το DLSS 2.0 λειτουργεί σε RTX κάρτες της Nvidia και χρησιμοποιεί νέο μοντέλο AI και μηχανική μάθηση για να αναβαθμίσει την ανάλυση των παιχνιδιών. Σύμφωνα με τη Nvidia, το νέο μοντέλο AI το οποίο υπάρχει στο DLSS 2.0, είναι δυο φορές πιο γρήγορο από αυτό στην προηγούμενη έκδοση.

Nvidia Broadcast

Η εφαρμογή NVIDIA Broadcast μεταμορφώνει οποιοδήποτε δωμάτιο σε οικιακό στούντιο, ανεβάζοντας τις ζωντανές ροές, τις φωνητικές συνομιλίες και τις βιντεοκλήσεις σας στο επόμενο επίπεδο με ισχυρά εφέ τεχνητής νοημοσύνης, όπως αφαίρεση θορύβου και ήχους δωματίου, εικονικό φόντο και πολλά άλλα.

Nvidia Ansel

Το Nvidia Ansel είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να τραβάτε φωτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου από τα παιχνίδια σας.

Τώρα, μπορείτε να μοιραστείτε τις πιο λαμπρές εμπειρίες παιχνιδιών σας με φωτογραφίες υπερ-ανάλυσης, 360 μοιρών καθώς επίσης και HDR.

Nvidia Reflex

Το Nvidia Reflex προσφέρει το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η χαμηλότερη καθυστέρηση. Την καλύτερη απόκριση. Υποστηρίζεται από τη σειρά GeForce RTX 30 και οθόνες παιχνιδιών Nvidia G-SYNC.

Αποκτήστε στόχους ταχύτερα, αντιδράστε πιο γρήγορα και αυξήστε την ακρίβεια σκόπευσης μέσω μιας επαναστατικής σουίτας τεχνολογιών για τη μέτρηση και τη βελτιστοποίηση της καθυστέρησης του συστήματος για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Game Ready Drivers

Οι οδηγοί GeForce Game Ready προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Είναι λεπτομερώς ρυθμισμένοι σε συνεργασία με προγραμματιστές και έχουν δοκιμαστεί εκτενώς σε χιλιάδες διαμορφώσεις υλικού για μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

Nvidia Studio

Δημιουργικότητά με AI

Πηγαίνετε τα δημιουργικά σας έργα στο επόμενο επίπεδο με το Nvidia Studio. Με νέο ειδικό υλικό, η σειρά RTX 30 ξεκλειδώνει απαράμιλλη απόδοση στην απόδοση 3D, την επεξεργασία βίντεο και τον σχεδιασμό γραφικών. Απολαύστε πλούσιες σε χαρακτηριστικά επιταχύνσεις RTX σε κορυφαίες δημιουργικές εφαρμογές, οδηγούς Nvidia Studio παγκόσμιας κλάσης που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μέγιστη σταθερότητα και μια σουίτα αποκλειστικών εργαλείων που αξιοποιούν τη δύναμη του RTX για δημιουργικές ροές εργασίας με υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης.

Nvidia Encoder

Κλέψτε την παράσταση με απίστευτα γραφικά και ομαλή ζωντανή ροή υψηλής ποιότητας, χωρίς κολλήματα. Οι GPU GeForce RTX διαθέτουν προηγμένες δυνατότητες ροής χάρη στον κωδικοποιητή NVIDIA (NVENC), ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να παρέχει εκπληκτικές επιδόσεις και ποιότητα εικόνας. Επιπλέον, οι αποκλειστικές βελτιστοποιήσεις στις αγαπημένες σας εφαρμογές ζωντανής ροής δίνουν στο κοινό σας τον καλύτερο εαυτό σας, κάθε φορά.

Nvidia Omniverse

Συνδέστε τους δημιουργικούς σας κόσμους με ένα σύμπαν δυνατοτήτων

Το Nvidia Omniverse λειτουργεί ως κόμβος για τη διασύνδεση της υφιστάμενης ροής εργασίας 3D, αντικαθιστώντας τις γραμμικές σωληνώσεις με τη δημιουργία με ζωντανό συγχρονισμό, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε όπως ποτέ άλλοτε και σε ταχύτητες που δεν έχετε ξαναζήσει.

GeForce Experience

Καταγράψτε και μοιραστείτε βίντεο, στιγμιότυπα οθόνης και ζωντανές ροές με τους φίλους σας. Διατηρήστε τα drivers σας ενημερωμένα και βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού σας. Το GeForce Experience σας επιτρέπει να τα κάνετε όλα αυτά. Είναι ο απαραίτητος σύντροφος της κάρτας γραφικών GeForce που διαθέτετε.

Nvidia G-SYNC

Η τεχνολογία αυτή συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης (refresh rate) του υπολογιστή με τη ροή καρέ (frame rate) του παιχνιδιού, εξαλείφοντας έτσι το tearing, το stuttering και άλλα προβλήματα που σχετίζονται με τη μη συγχρονισμένη απόδοση των γραφικών.

Για να χρησιμοποιηθεί το G-Sync, απαιτείται μια συμβατή οθόνη που υποστηρίζει την τεχνολογία.

Resizable Bar

Το Resizable BAR της Nvidia είναι ένα προηγμένο χαρακτηριστικό PCI Express που επιτρέπει στη CPU να έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το ρυθμιστικό πλαίσιο της GPU ταυτόχρονα, βελτιώνοντας την απόδοση σε πολλά παιχνίδια.

Σύστημα Ψύξης Windforce 3X

Το σύστημα ψύξης Windforce 3X διαθέτει 3 ανεμιστήρες μοναδικών πτερυγίων 80mm, αντίστροφης περιστροφής, 3 σύνθετους χάλκινους σωλήνες θερμότητας άμεσης επαφής με την GPU και ενεργό ανεμιστήρα 3D, οι οποίοι μαζί παρέχουν υψηλή απόδοση απαγωγής θερμότητας.

Εναλλασσόμενη περιστροφή

Η εναλλασσόμενη περιστροφή μπορεί να μειώσει τις αναταράξεις των παρακείμενων ανεμιστήρων και να αυξήσει την πίεση του αέρα.

Ομαλή ροή αέρα

Η Gigabyte στρέφει τους παρακείμενους ανεμιστήρες προς την αντίθετη κατεύθυνση, έτσι ώστε η κατεύθυνση της ροής του αέρα μεταξύ των δύο ανεμιστήρων να είναι η ίδια, μειώνοντας τις αναταράξεις και ενισχύοντας την πίεση της ροής του αέρα.

Ενεργός ανεμιστήρας 3D

Ο ενεργός ανεμιστήρας 3D παρέχει ημι-παθητική ψύξη και οι ανεμιστήρες παραμένουν απενεργοποιημένοι όταν η GPU βρίσκεται σε παιχνίδι με χαμηλό φορτίο ή χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

​ Μοναδικός ανεμιστήρας με πτερύγια

Η ροή του αέρα διαχέεται από την τριγωνική άκρη του ανεμιστήρα και καθοδηγείται ομαλά μέσω της καμπύλης τρισδιάστατων λωρίδων στην επιφάνεια του ανεμιστήρα.

Νανολιπαντικό γραφενίου

Το νανολιπαντικό γραφενίου μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ανεμιστήρα με ρουλεμάν κατά 2,1 φορές, κοντά στη διάρκεια ζωής του διπλού ρουλεμάν, και είναι πιο αθόρυβο.

Screen Cooling

Ο εκτεταμένος σχεδιασμός της ψύκτρας επιτρέπει τη διέλευση της ροής του αέρα, παρέχοντας καλύτερη απαγωγή της θερμότητας.

Σωλήνες θερμότητας άμεσης επαφής

Το σχήμα του σωλήνα θερμότητας από καθαρό χαλκό μεγιστοποιεί την περιοχή άμεσης επαφής με την GPU.

RGB Fusion 2.0

Με 16,7 εκατ. παραμετροποιήσιμες επιλογές χρωμάτων και πολυάριθμα εφέ φωτισμού, μπορείτε να επιλέξετε εφέ φωτισμού ή να συγχρονιστείτε με άλλες συσκευές Aorus.

Μεταλλική πίσω πλάκα προστασίας

Η μεταλλική πίσω πλάκα δεν παρέχει μόνο ένα αισθητικό σχήμα, αλλά επίσης ενισχύει τη δομή της κάρτας γραφικών για να παρέχει πλήρη προστασία.

Ένδειξη ισχύος

Όταν παρουσιαστεί οποιαδήποτε ανωμαλία στην παροχή ρεύματος, η ένδειξη θα ειδοποιήσει τους gamers με φως που αναβοσβήνει.

Ακραία ανθεκτικότητα και overclocking

Η κάρτα γραφικών χρησιμοποιεί τον καλύτερο σχεδιασμό φάσεων ισχύος που επιτρέπει στα MOSFET να λειτουργούν σε χαμηλότερη θερμοκρασία, καθώς και σχεδιασμό προστασίας από υπερθέρμανση και εξισορρόπηση φορτίου για κάθε MOSFET, καθώς και τα πιστοποιημένα τσοκ και πυκνωτές Ultra Durable, για να παρέχει εξαιρετική απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του συστήματος.

Φιλικός σχεδιασμός πλακέτας

Η πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα των πλακετών κυκλωμάτων και εξαλείφει τις αιχμηρές προεξοχές των συνδέσμων συγκόλλησης που παρατηρούνται στη συμβατική επιφάνεια των πλακετών κυκλωμάτων. Αυτός ο φιλικός σχεδιασμός εμποδίζει τα χέρια σας να κοπούν ή να καταστρέψουν κατά λάθος τα εξαρτήματα κατά την κατασκευή σας.

Aorus Engine

Η πρωτοποριακή διαισθητική διεπαφή σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε την ταχύτητα ρολογιού, την τάση, την απόδοση του ανεμιστήρα και τον στόχο ισχύος σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του παιχνιδιού σας.

Κατασκευαστής

Gigabyte

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
GV-N3050GAMINGOC-8GD

Γενικά Χαρακτηριστικά

Κατασκευαστής Επεξεργαστή
Nvidia
Chipset Model
GeForce RTX 3050
Interface
PCI Express x16 4.0
Μέγιστη Ανάλυση
7680x4320 pixels
Ειδικά Χαρακτηριστικά
OverClocked, RGB Lighting, Αερόψυκτη
Τύπος
Μεσαίας Κατηγορίας

Μνήμη

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος Μνήμης
GDDR6
Ταχύτητα Μνήμης
14000 MHz
Memory bus
128 bit

Συνδεσιμότητα

HDMI
2
DisplayPort
2
Dual Link DVI
Όχι

Απαιτήσεις Συστήματος

Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού
450 W
Power Connectors
8-pin

Διαστάσεις

Μήκος
282 mm
Ύψος
117 mm
Πάχος
41 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Ze__xilp
    2
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παίζει να είναι μια από τις χειρότερες κάρτες για την τιμή. 3050 μαζί με 16gigs ram και AMD 7 5800X3D GTA V high settings 56 average fps. Για 380 ευρο καλύτερα να πάρεις μια rx 7600 ή rtx 3060. Ακόμα και 3060 ti βρήκα περίπου στην ίδια τιμή. Το μόνο θετικό είναι το μέγεθος.

    Τώρα θερμοκρασίες, 72C καθώς έπαιζα GTA v και όταν δεν κάνεις τίποτα μένει στους 47.
    Δεν αξίζει όμως...

    • Μέγεθος
    • Μέτριος θόρυβος
    • Θερμοκρασία
    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • paok1993
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορασμένη Απρίλιο 2022 στα 380 Ευρώ ΚΑΝΕΝΑ παράπονο . Πολύ καλή κάρτα γραφικών για τα λεφτά της. Σε 1080p παίζει 100+ fps σχεδόν τα πάντα ! Δυστυχώς δεν είναι για 4k gaming άλλα για 380 ευρω που την πειρα δεν περιέμενα κατι περισσότερο απο 1440p. Το ΜΟΝΟ προβληματάκι ειναι ο θόρυβος εκτός αυτού ολα τα αλλα άψογα για τα λεφτά της.

    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέγεθος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • charis_Patoulidis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος Με τις επιδόσεις αυτής της κάρτας

    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Daniel_Ilias
    4
    5 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    BUGDET KING της Nvidia! Πολύ καλή κάρτα γραφικών για τα λεφτά της. Σε ανάλυση 1080p παίζει τέλεια (100+ fps). Το δοκίμασα και σε 1440p, κατά μέσο όρο ειχει 85-90 fps. Βάζω τέσσερα αστέρια, γιατί δυστυχώς δεν είναι για 4k gaming. Όσοι ενδιαφέρονται για 4k gaming προτείνω να μην την πάρετε. Επίσης μπορεί να δυσκολευτεί σε πάνω από 165hz στα 1440p (εξαρτάται και από το παιχνίδι πόσο απαιτητικό είναι). Κατ' τα 'λλα η rtx 3050 δεν απογοητεύει με τίποτα!

    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Θορυβώδης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kwstas199521
    3
    15 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αγορασμένη τον Απρίλιο του 2022 στα 380€ Η κάρτα δεν αξίζει με τίποτα αυτά τα λεφτά σε σχέση με την αποδοτικότητα της , καλές θερμοκρασίες γενικά, αν και όταν δουλεύουν σε full load οι ανεμιστήρες νομίζεις ότι πετάει ελικόπτερο. Αλλά για μια κάρτα η οποία είναι οριακά καλύτερη από την 1660 και ουσιαστικά δεν αξιοποιεί στο πλήρως τα 8gb της θα έλεγα ότι αξίζει να αγοραστεί γύρω στα 250€

    • Απόδοση
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Team_Ledigy
    5
    16 στους 27 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προφανώς η κάρτα σπέρνει αλλά η τιμή της είναι λίγο υψηλή. Σε γενικές γραμμές κάνουμε editing και streaming απροβλημάτιστα

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Jim_The_Pras
    4
    49 στους 57 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολυ καλη καρτα γραφικων αλλα αυτην την στιγμη πιστευω πως πρεπει να περιμενετε λιγο ακομα να πεσουν οι τιμες γιατι η καρτα αξιζει γυρω στα 300 ευρω αντι για 500 που την πηρα

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    9 στους 15 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι πολύ καλή κάρτα γραφικών

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    13 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή κάρτα απλά λίγο ανεβασμένη η τιμή της.

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    11 στους 24 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    για 400 ευρώ αξίζει μόνο επειδή είναι λίγο καλύτερη από την 1660 super +εχει rtx

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    20 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Θα ήταν μια ιδανική κάρτα γραφικών εάν η τιμή της ήταν λίγο καλύτερη.

    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θερμοκρασία
    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Θορυβώδης
    • Απόδοση
    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Μέγεθος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Μέγεθος
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέγεθος
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Αθόρυβη
    • Μέγεθος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Απόδοση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

124 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Konstantinos_Tsiolakkis

Καλημερα θα αγοράσω τα εξής πράγματα και θέλω να μου πείτε αν είναι συμβατά:

Aorus b550 elite v2 motherboard atx με Amd Am4 socket Amd 5 3.9ghz
Corsair Vengeance 2x16gb ddr4 ram
Be quiet 750w Samsung ssd 1tb
Corsair case 4000x

Xristos_Pantazis3214

δες αν είναι συμβατος ο επεξεργαστής σου με την μητρική, όσο αφορά την κάρτα την έχω ένα χρόνο μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με ένα τροφοδοτικό 550w

okey_nai

καλησπέρα αν θα είχε κάποιος την ευγένεια που έχει την συγκεκριμένη κάρτα ποσα fps μπορώ να πιάσω στο fivem (servers:revenge rp,medusa,big mans,medusa) και ποσα fps θα πιανω στο valorant,csgo,fortnite μαζί με έναν επεξεργαστή ryzen 5 5600g;

paok1993

Πιστευω fivem γυρω στα 90-100 cs 200 σιγουρα valorant 100+ fortnite 100+ με low-mid settings!

georgem.gm70

Καλησπέρα σας έχω το εξής set up : Msi tomahawk max thermtake 600 w amd rysen 5 3600 & 2 g skill 16 (έχω και ssd και σκληρό ) θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε αυτό το of η συγκεκριμένη κάρτα ? Ευχαριστώ

Daniel_Ilias

Ναι, φίλε μου. Μόνο πρόσεχε τα drivers της κάρτας, πρόσφατα βγήκαν καινούργια και θα έπρεπε να τα κατεβάσεις.

konstantinostzompanakis

Καλησπέρα σας. Με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών και θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάνει με το set up που έχω Μητρική : B450M DS3H V2
Επεξεργαστής ryzen 5 5000
Τροφοδοτικό Seasonic gold 500
16gb Corsair vengeance Ram

Δες όλες τις ερωτήσεις (75)

Είδες πρόσφατα