Οι 85 Αυτοκράτορες του Βυζαντίου
Βιβλία Ιστορίας

Οι 85 Αυτοκράτορες του Βυζαντίου Κωδικός: 33559564

Αι βιογραφίαι των χριστιανών βασιλέων αποτελούσιν αναπόσπαστον κλάδον της τε εκκλησιαστικής και ελληνικής Ιστορίας. Οφείλει δε πας έλλην, να γινώσκη την ιστορίαν του έθνους του. Έθνους, όπερ πρώτον...

Δες όλη την περιγραφή

Αι βιογραφίαι των χριστιανών βασιλέων αποτελούσιν αναπόσπαστον κλάδον της τε εκκλησιαστικής και ελληνικής Ιστορίας. Οφείλει δε πας έλλην, να γινώσκη την ιστορίαν του έθνους του. Έθνους, όπερ πρώτον εδέχθη το φως του Ευαγγελίου, δι’ ου επολιτίσθη και εξηυγενίσθη πάσα η ανθρωπότης. Έθνους ποτέ μεν φοβερού και γιγαντιαίου, ήδη δε μικρού, και κρίμασιν οις οίδε...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Ιωάννης Μαρτίνος
  • Εκδότης: Δαμιανός
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2003
  • Αριθμός σελίδων: 206
  • Κωδικός ISBN-13: 9789602282168
  • Διαστάσεις: 14×21
7,00
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Ιωάννης Μαρτίνος

από 6,68 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 7,00 €

  2. 6,68 €

  3. 9,54 €

Περιγραφή

Αι βιογραφίαι των χριστιανών βασιλέων αποτελούσιν αναπόσπαστον κλάδον της τε εκκλησιαστικής και ελληνικής Ιστορίας. Οφείλει δε πας έλλην, να γινώσκη την ιστορίαν του έθνους του. Έθνους, όπερ πρώτον εδέχθη το φως του Ευαγγελίου, δι’ ου επολιτίσθη και εξηυγενίσθη πάσα η ανθρωπότης. Έθνους ποτέ μεν φοβερού και γιγαντιαίου, ήδη δε μικρού, και κρίμασιν οις οίδε Κύριος τεταπεινωμένου και πανταχόθεν επιρραπιζομένου! Έκαστη βιογραφία ηδύνατο ν’ αποτελέση βίβλον ογκώδη εάν τις επεχείρει να εξιστορήση τας λεπτομέρειας. Αλλ’ ημείς μόνον τα επισημότερα ανεγράψαμεν, και τα δυνάμενα να επενεργήσωσιν εις την ηθικήν μόρφωσιν του αναγνώστου και μάλιστα, των νέων και νεανίδων.

Περιέχει λοιπόν το βιβλίον γεγονότα, θρησκευτικά, πολιτικά, οικογενειακά, κοινωνικά, αναγόμενα εις όλας τας του βίου περιπέτειας, και πεποίθαμεν, ότι έσεται τερπόν και διδακτικόν εις άνθρωπον πάσας τάξεως και ηλικίας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βυζάντιο - Ιστορία
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
206
Έτος έκδοσης
2003
Διαστάσεις
14x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες