GPS Tracker T Mobile Προπληρωμένη Κάρτα Sim 500MB για GPS tracker
Αξεσουάρ GPS

GPS Tracker T Mobile Προπληρωμένη Κάρτα Sim 500MB για GPS trackerΚωδικός: 33687767

IOT SIM CARD για χρήση GPRS με 500 MB. Δεν έχει μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Τα data δεν έχουν ημερομηνία λήξης ή ελάχιστη κατανάλωση ανά μήνα ή έτος. Λήγουν μόνο όταν τα καταναλώσετε. Χρήση σε...

Δες όλη την περιγραφή

IOT SIM CARD για χρήση GPRS με 500 MB. Δεν έχει μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Τα data δεν έχουν ημερομηνία λήξης ή ελάχιστη κατανάλωση ανά μήνα ή έτος. Λήγουν μόνο όταν τα καταναλώσετε. Χρήση σε συστήματα τηλεματικής, όπως GPS TRACKERS ή πρόσβαση σε απομακρυσμένες συσκευές. Για παράδειγμα ένας GPS TRACKER μπορεί να καταναλώσει τα 500 mb από 4 έως 7 χρόνια....

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για αποστολή στην επιλεγμένη χώρα.

από 38,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 38,00 €

Περιγραφή

IOT SIM CARD για χρήση GPRS με 500 MB. Δεν έχει μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Τα data δεν έχουν ημερομηνία λήξης ή ελάχιστη κατανάλωση ανά μήνα ή έτος. Λήγουν μόνο όταν τα καταναλώσετε. Χρήση σε συστήματα τηλεματικής, όπως GPS TRACKERS ή πρόσβαση σε απομακρυσμένες συσκευές. Για παράδειγμα ένας GPS TRACKER μπορεί να καταναλώσει τα 500 mb από 4 έως 7 χρόνια.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κάρτα SIM

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
korakgeo

Κάνει για συναγερμό ώστε να αντικαταστήσω μια what's up που χρησιμοποιώ? τα δεδομένα που χρειάζομαι μηνιαίως είναι πολύ λίγα.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)