Νησί του Πάσχα - Τα Ανεξήγητα Γιγαντιαία Αγάλματα
Βιβλία Ιστορίας

Νησί του Πάσχα - Τα Ανεξήγητα Γιγαντιαία ΑγάλματαΚωδικός: 33756948

Τα Μοάι, τα γιγαντιαία πέτρινα αγάλματα του Νησιού του Πάσχα, ύψους δύο έως δέκα μέτρων και βάρους αρκετών τόνων, γοητεύουν κάθε ταξιδιώτη που καταφθάνει σε αυτό το απομακρυσμένο νησί. Η χρησιμότητά...

Δες όλη την περιγραφή

Τα Μοάι, τα γιγαντιαία πέτρινα αγάλματα του Νησιού του Πάσχα, ύψους δύο έως δέκα μέτρων και βάρους αρκετών τόνων, γοητεύουν κάθε ταξιδιώτη που καταφθάνει σε αυτό το απομακρυσμένο νησί. Η χρησιμότητά τους είναι άγνωστη και το γεγονός ότι ένας λαός χωρίς τεχνολογικές γνώσεις μπόρεσε να στήσει τόσο εντυπωσιακά μνημεία είναι ανεξήγητο. Μέχρι και σήμερα πολλά...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Judith Lange
  • Εκδότης: Σελένα Εκδοτική
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2013
  • Αριθμός σελίδων: 192
  • Κωδικός ISBN-13: 9786185035082
  • Διαστάσεις: 18×21
3,00
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

Judith Lange

από 3,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3,00 €

Περιγραφή

Τα Μοάι, τα γιγαντιαία πέτρινα αγάλματα του Νησιού του Πάσχα, ύψους δύο έως δέκα μέτρων και βάρους αρκετών τόνων, γοητεύουν κάθε ταξιδιώτη που καταφθάνει σε αυτό το απομακρυσμένο νησί. Η χρησιμότητά τους είναι άγνωστη και το γεγονός ότι ένας λαός χωρίς τεχνολογικές γνώσεις μπόρεσε να στήσει τόσο εντυπωσιακά μνημεία είναι ανεξήγητο. Μέχρι και σήμερα πολλά ερωτήματα σχετικά με τις απαρχές του πολιτισμού των ιθαγενών παραμένουν αναπάντητα.

Οι πρώτες επαφές των Ευρωπαίων με το Νησί του Πάσχα έγιναν το 18ο αιώνα, με την άφιξη των πρώτων ναυτικών από την Ολλανδία, την Ισπανία, την Αγγλία και τη Γαλλία. Από τότε το νησί έγινε προορισμός κάθε επισκέπτη: από τον εκλεκτό συγγραφέα Πιέρ Λοτί μέχρι τους δουλεμπόρους, και από τους ιεραποστόλους μέχρι τους μελετητές, τους αρχαιολόγους και τους εθνολόγους.

Οι ανασκαφές που διεξήχθησαν από τον Άρν Σκζόλσβολντ, σε μια πλευρά του κρατήρα του ηφαιστείου Ράνο Ραράκου έφεραν στο φως έναν άγνωστο μέχρι σήμερα τύπο αγάλματος.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αρχαιολογία
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
192
Έτος έκδοσης
2013
Διαστάσεις
18x21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη