Venum Challenger Επικαλαμίδες Παιδικές Μαύρες
Προστατευτικά Ποδιών

Venum Challenger Επικαλαμίδες Παιδικές ΜαύρεςΚωδικός: 33845229

Σχεδιασμένες στην Ταϊλάνδη, οι παιδικές επικαλαμίδες Venum Challenger είναι ανατομικά κατασκευασμένες για καλύτερη εφαρμογή στο παιδικό πόδι, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν πολύ καλή προστασία χάρη στο

Δες όλη την περιγραφή

Σχεδιασμένες στην Ταϊλάνδη, οι παιδικές επικαλαμίδες Venum Challenger είναι ανατομικά κατασκευασμένες για καλύτερη εφαρμογή στο παιδικό πόδι, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν πολύ καλή προστασία χάρη στο υψηλής πυκνότητας πολυεπίπεδο σπογγώδες υλικό τους.

Δες όλη την περιγραφή

54,99
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 54,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 54,99 €

Περιγραφή

Σχεδιασμένες στην Ταϊλάνδη, οι παιδικές επικαλαμίδες Venum Challenger είναι ανατομικά κατασκευασμένες για καλύτερη εφαρμογή στο παιδικό πόδι, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν πολύ καλή προστασία χάρη στο υψηλής πυκνότητας πολυεπίπεδο σπογγώδες υλικό τους. Συνοδεύονται από δύο λουριά που κλείνουν με σκρατς και περιλαμβάνουν ένα λάστιχο πίσω από την πτέρνα για καλύτερη σταθεροποίηση, αλλά και ένα κάτω από την πατούσα.

Κατασκευαστής

Venum

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
VENUM-04357-114
Χρώμα
Μαύρο
Είδος
Επικαλαμίδες
Τύπος
Παιδικά
Άθλημα
Kick Boxing
Ζεύγος
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη