FIFA 14 Xbox 360 Game
XBOX 360 Games

FIFA 14 Xbox 360 GameΚωδικός: 3385382

Είδος: Sports

29,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 29,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 29,00 €

Χαρακτηριστικά

Είδος
Sports
Έτος Κυκλοφορίας
2013
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • The GodfatherGR
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Αρκετες αναβαθμισεις απο το 13 που το κανουν πιο ρεαλιστικο και ταυτοχρονα πιο δυσκολο!Καλυτερο σχεδον σε ολους τους τομεις απο τον προκατοχο του αλλα στην αρχη οταν κυκλοφορησε ειχε καποια θεματακια με τις κεφαλιες,την καμερα,το online και τις σκαφτες μπαλιες....!Τωρα με 2-3 update που εχουν γινει τρεχει λουκουμι το παιχνιδι και αποτελει πηγη λιωσιματος για αρκετες μερες!Κορυφαιο το Pure Shoot!Αν εβαζα βαθμολογια οταν πρωτοκυκλοφορησε θα ηταν πολυ καλο τωρα με τις διορθωσεις .... Αριστο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • STLiner_87
    4
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Βλεποντας το FIFA14 και παιζοντας το στο PLAYSTATION 4, σε καταστημα ηλεκτρονικων ειδων, διαπιστωσα οτι οι διαφορες του με την εκδοση του για κονσολες γενιας PS3 & XBOX360 δεν ειναι μεγάλες...για την ακριβεια τοσο σημαντικες για να με κανουν να προσφυγω στην αμεση αγορα μιας νεας κονσολας.
    Αυτο μπορει για καποιον να μην αποτελει λογο για να τον αποτρεψει να αγορασει μια νεα κονσολα οπως το PS4,
    Ομως σιγουρα θα τον βαζει σε σκεψεις για το αν οι εταιριες σκοπιμα δεν εκμεταλευονται απο την αρχη τις δυνατοτητες της νεας γενιας παιχνιδομηχανων, αφου εχουν ακομη κερδος απο την πωληση πολλων τιτλων σε κονσολες προηγουμενης γενιας. Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος αυτη τη στιγμη απο τις επιδοσεις του δικου μου xbox360 και οσο κι αν με δελεαζει η αγορα μιας νεας παιχνιδομηχανης, θα κανω υπομονη μεχρι να βγουν τιτλοι παιχνιδιων που θα δικαιολογουν για τα καλα τις δυνατοτητες των νεων γραφικων που μπορει να προσφερει η microsoft και η SONY.......

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη