Ομήρου Οδύσσεια
Βιβλία Κλασικής Γραμματείας

Ομήρου Οδύσσεια Κωδικός: 33875725

Τρεις είναι οι θεματικοί πυρήνες της Οδύσσειας. Ο πρώτος είναι η "τηλεμάχεια", δηλαδή η δράση του Τηλέμαχου, του γιου του κεντρικού "ήρωα" του έπους αυτού, του μυθικού βασιλιά της Ιθάκης Οδυσσέα. Ο...

Δες όλη την περιγραφή

Τρεις είναι οι θεματικοί πυρήνες της Οδύσσειας. Ο πρώτος είναι η "τηλεμάχεια", δηλαδή η δράση του Τηλέμαχου, του γιου του κεντρικού "ήρωα" του έπους αυτού, του μυθικού βασιλιά της Ιθάκης Οδυσσέα. Ο δεύτερος είναι αυτό που προβάλλεται στην αρχή του έπους, στο προοίμιό του: οι περιπέτειες του Οδυσσέα σε στεριές και θάλασσες, σε μια δεκάχρονη περιπλάνησή του...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20 τεμάχια

από 45,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 62,01 €

  2. 45,50 €

  3. 48,76 €

  4. 48,23 €

  5. 48,01 €

Περιγραφή

Τρεις είναι οι θεματικοί πυρήνες της Οδύσσειας. Ο πρώτος είναι η "τηλεμάχεια", δηλαδή η δράση του Τηλέμαχου, του γιου του κεντρικού "ήρωα" του έπους αυτού, του μυθικού βασιλιά της Ιθάκης Οδυσσέα. Ο δεύτερος είναι αυτό που προβάλλεται στην αρχή του έπους, στο προοίμιό του: οι περιπέτειες του Οδυσσέα σε στεριές και θάλασσες, σε μια δεκάχρονη περιπλάνησή του από την αναχώρησή του από την κυριευμένη Τροία ως την άφιξή του στην πατρίδα του, χωρίς να φτάσει τελικά εκεί με τους συντρόφους του. Ο τρίτος είναι η "μνηστηροφονία", δηλαδή η τιμωρία των μνηστήρων της γυναίκας του Πηνελόπης, ύστερα από εικοσάχρονη απουσία του από την Ιθάκη.

Η έκδοσή μας έχει σταλεί στις βιβλιοθήκες όλων των γυμνασίων και λυκείων της χώρας, έχει εμπλουτίσει πολλές ιδιωτικές βιβλιοθήκες και τώρα, εμπλουτισμένη με το πρωτότυπο κείμενο, κάνει το τρίτο ταξίδι της στον ευρύ χώρο των βιβλιοφίλων μέσα και έξω από τις βαθμίδες της εκπαίδευσής μας έχοντας αποσπάσει θερμές αναγνωρίσεις της ποιότητάς της.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αρχαία Ελληνική Γραμματεία
Μορφή
Σκληρό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
1066
Έτος έκδοσης
2010
Διαστάσεις
16x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ITHAKI4EVER

Περιλαμβάνει το συγκεκριμμένο βιβλίο και το αρχαίο κείμενο εκτός από την μετάφραση;

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες