Η Πάλη για την Απελευθέρωση των Γυναικών, 3η Έκδοση
Επιστημονικά Βιβλία

Η Πάλη για την Απελευθέρωση των Γυναικών, 3η Έκδοση Κωδικός: 34160246

Η τρίτη έκδοση του βιβλίου της Μαρίας Στύλλου με τίτλο «Πάλη για την Απελευθέρωση των Γυναικών» είναι επαυξημένη και στα κείμενά της και στο φωτογραφικό αφιέρωμα που περιλαμβάνει. Όπως επισημαίνει η

Δες όλη την περιγραφή

Η τρίτη έκδοση του βιβλίου της Μαρίας Στύλλου με τίτλο «Πάλη για την Απελευθέρωση των Γυναικών» είναι επαυξημένη και στα κείμενά της και στο φωτογραφικό αφιέρωμα που περιλαμβάνει. Όπως επισημαίνει η συγγραφέας:«Ο χρόνος ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη έκδοση αυτού του βιβλίου ήταν πολύ πυκνός σε εξελίξεις.

Δες όλη την περιγραφή
9,54
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Μαρία Στύλλου

από 8,16 €

Περιγραφή

Η τρίτη έκδοση του βιβλίου της Μαρίας Στύλλου με τίτλο «Πάλη για την Απελευθέρωση των Γυναικών» είναι επαυξημένη και στα κείμενά της και στο φωτογραφικό αφιέρωμα που περιλαμβάνει. Όπως επισημαίνει η συγγραφέας:«Ο χρόνος ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη έκδοση αυτού του βιβλίου ήταν πολύ πυκνός σε εξελίξεις. Η άνοδος της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση σήμανε ένα μπαράζ επιθέσεων σε βάρος των γυναικών. Δολοφονίες και βιασμοί αναδείχθηκαν σε ζητήματα πρώτης γραμμής. Η πανδημία επιδείνωσε την κατάσταση. Αλλά και οι αντιστάσεις πήραν άλλες διαστάσεις. Το κίνημα #metoo πέρασε τα σύνορα και απλώθηκε εδώ. Η 8 Μάρτη έγινε απεργιακή. Η πάλη για την απελευθέρωση των γυναικών γίνεται υπόθεση που κανένας και καμιά δεν μπορεί να αγνοήσει».Είπαν για το βιβλίο:“Οι διαρκείς αγώνες των γυναικών από κάθε γωνιά του πλανήτη, συναντιούνται και συνομιλούν σε αυτό το βιβλίο”.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Γυναίκα
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
3η Έκδοση
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
174
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
02/2022
Έτος έκδοσης
2022
Διαστάσεις
14x20 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες