TP-LINK Deco X50 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz)
Access Points

TP-LINK Deco X50 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz)Κωδικός: 34178487

Οπλισμένο με την τεχνολογία WiFi 6, το Deco whole home mesh WiFi έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τεράστια ώθηση στην κάλυψη, την ταχύτητα και τη συνολική χωρητικότητα. Αποκτήστε το πιο πρόσφατο mesh...

Δες όλη την περιγραφή

Οπλισμένο με την τεχνολογία WiFi 6, το Deco whole home mesh WiFi έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τεράστια ώθηση στην κάλυψη, την ταχύτητα και τη συνολική χωρητικότητα. Αποκτήστε το πιο πρόσφατο mesh WiFi για να απολαύσετε το μελλοντικό δίκτυο που φορτώνει πιο γρήγορα και συνδέει περισσότερα.

Δες όλη την περιγραφή
79,00
ΠαράδοσηΤρί, 24 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 79,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    119,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    90,15 €

  3. 101,36 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    92,38 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    119,90 €

  6. 92,52 €

  7. 79,45 €

  8. 86,11 €

  9. 79,00 €

  10. 105,48 €

  11. 113,90 €

  12. 133,20 €

  13. 109,50 €

  14. 81,42 €

  15. 106,36 €

  16. 97,76 €

  17. 96,45 €

  18. 90,14 €

  19. 112,40 €

  20. 102,66 €

  21. 139,00 €

  22. 79,48 €

  23. 127,41 €

  24. 90,95 €

  25. 79,00 €

Περιγραφή

Οπλισμένο με την τεχνολογία WiFi 6, το Deco whole home mesh WiFi έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τεράστια ώθηση στην κάλυψη, την ταχύτητα και τη συνολική χωρητικότητα. Αποκτήστε το πιο πρόσφατο mesh WiFi για να απολαύσετε το μελλοντικό δίκτυο που φορτώνει πιο γρήγορα και συνδέει περισσότερα. △

Κάλυψη ολόκληρου του σπιτιού: WiFi Dead Zone Killer

Με καθαρότερα και ισχυρότερα σήματα που ενισχύονται από το BSS Color και το Beamforming, το Deco X50 ενισχύει την ευρύτερη κάλυψη WiFi ολόκληρου του σπιτιού με εξαιρετική απόδοση. Οι ασύρματες συνδέσεις και το προαιρετικό backhaul Ethernet συνεργάζονται για τη σύνδεση μονάδων Deco, παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες δικτύου και πραγματικά απρόσκοπτη κάλυψη. Θέλετε περισσότερη κάλυψη; Απλώς προσθέστε ένα άλλο Deco. 

AI-Driven Mesh: Πάντα Μαθαίνοντας, Διαρκώς Βελτιστοποιώντας

Οπλισμένο με AI-Driven Mesh, το Deco X50 προσφέρει έξυπνο WiFi που σας ακολουθεί όπου κι αν βρίσκεστε, χωρίς διακοπές. Μαθαίνει αυτόματα το περιβάλλον του δικτύου σας, την ποιότητα του πελάτη και τις συμπεριφορές των χρηστών. Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι λαμβάνουν υπόψη διάφορους παράγοντες, έτσι ώστε το Deco X50 να παρέχει ιδανικό δικτυωτό WiFi, μοναδικό στο σπίτι σας. Περπατήστε στο σπίτι σας και απολαύστε απρόσκοπτη ροή με τις μεγαλύτερες δυνατές ταχύτητες.

Απρόσκοπτη περιαγωγή με ένα όνομα WiFi

Το TP-Link Mesh σημαίνει ότι οι μονάδες Deco συνεργάζονται για να σχηματίσουν ένα ενοποιημένο δίκτυο. Το τηλέφωνο ή το tablet σας συνδέεται αυτόματα με το πιο γρήγορο Deco καθώς μετακινείστε στο σπίτι σας, δημιουργώντας μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία WiFi. 

Αφήστε τους ειδικούς να ασφαλίσουν το σπίτι σας

Προσαρμόστε το οικιακό σας δίκτυο με βελτιωμένη ασφάλεια χρησιμοποιώντας το κιτ ενσωματωμένων λειτουργιών του TP-Link HomeShield. Είτε εντοπίζετε κενά ασφαλείας δικτύου, είτε περιορίζετε τον χρόνο που περνούν τα παιδιά σας στο διαδίκτυο είτε αποκλείετε ιστότοπους, το HomeShield σάς παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε πλήρως το δίκτυό σας.

Γρήγορη εγκατάσταση με την εφαρμογή Deco

Unbox Deco, εγκαταστήστε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη. Η εφαρμογή Deco θα φροντίσει για τα υπόλοιπα, θέτοντας το δίκτυό σας σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά.

  • Συνδέστε το Deco στο καλωδιακό μόντεμ σας και τροφοδοτήστε και τις δύο συσκευές

  • Κάντε λήψη και εκκινήστε την εφαρμογή Deco. απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες εντός της εφαρμογής για να ολοκληρώσετε τα βήματα εγκατάστασης.

  • Για το επόμενο Deco, απλώς ενεργοποιήστε το για να συνδεθείτε αυτόματα στο δίκτυο.

WiFi Made Easy

  • Διαχειριστείτε το WiFi σας στο σπίτι ή μακριά στην εφαρμογή Deco, συμπεριλαμβανομένης της προβολής όλων των συνδεδεμένων συσκευών, της ιεράρχησης των δικών σας, της ρύθμισης ενός δικτύου επισκεπτών και πολλά άλλα.
  • Συνδυάστε με την Alexa για να ελέγξετε το Deco X50 με απλές φωνητικές εντολές. Απολαύστε την άνετη ζωή.
  • Το Deco X50 είναι συμβατό με κάθε άλλο μοντέλο Deco για να σχηματίσει ένα δίκτυο πλέγματος. Επεκτείνετε την κάλυψη WiFi mesh ανά πάσα στιγμή, προσθέτοντας απλώς περισσότερα Decos.

Περισσότερα από ένα δρομολογητή, λειτουργικό και όμορφο

Το καθαρό λευκό σχέδιο, απλό αλλά που αγκαλιάζει όλα, ξυπνά μια χειμωνιάτικη διάθεση ή μια φωτεινή καλοκαιρινή μέρα. Το Deco X50 με μια λεπτή θήκη σώματος το καθιστά τέλειο για να συνδυάζεται με διάφορα διακοσμητικά σπιτιού.

Κατασκευαστής

TP-LINK

Χαρακτηριστικά

Τοποθέτηση
Εσωτερική
Συχνότητα
Dual Band (2.4 & 5GHz)
Μέγιστη Ταχύτητα WLAN
3000 Mbps
Γενιά Wi-Fi
Wi‑Fi 6
Πρότυπα Δικτύωσης IEEE
802.11 b/g/n, 802.11a, 802.11ac, 802.11ax
Θύρες RJ45
3
Ταχύτητα LAN
1000 Mbps
WiFi Mesh Network
Ναι
Συσκευασία
Μονό Kit

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

panoschar
5
20 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Αναβάθμιση από την από την εξίσου πετυχημένη σειρά tp-link m5.
Τα X50 προσφέρουν Wifi 6, μεγαλύτερη εμβέλεια και ταχύτητα και φυσικά τα χαρακτηριστικά που έχουν και τα m5 όπως σταθερότητα, δυνατότητα σύνδεσης έως 150 συσκευών κτλ.
Τα συγκεκριμένα τα έχω στη κατοχή μου περίπου 2,5 μήνες και τα χρησιμοποιώ ως access-points και όχι ως router.
Η εφαρμογή της TP-Link αναβαθμίζεται τακτικά προσφέροντας νέα feautures στα nodes. Εδω θα ήθελα να επισημάνω το εξής: τα tp-link m5 είχαν περισσότερα feautures έναντι των X50, όπως για παράδειγμα στο Guest Network δυνατότητα να ορίσεις μέγιστη ταχύτητα download και upload, schedule time του guest network κτλ, τα οποία προς το παρόν δεν υπάρχουν στο X50 λόγω του ότι είναι νέες συσκευές. Ωστόσο δυνατότητες που προανέφερα δεν υπήρχαν ούτε στα m5 εξαρχής, αλλά προστέθηκαν με τη πάροδο του χρόνου, οπότε εικάζω ότι είναι θέμα χρόνου σε επόμενες αναβαθμίσεις να προστεθούν και στα Χ50.

Ως design μου αρέσουν και λόγω του χρώματος θεωρώ ότι θα ταιριάξουν σε οποιοδήποτε χώρο.

Update 06/04/2023: σε πρόσφατη ενημέρωση, προστέθηκε η λειτουργία του IoT (Internet of Things). Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Ότι δημιουργείται ένα ξεχωριστό wifi δίκτυο για τις έξυπνες συσκευές (π.χ. πρίζες, φώτα, σκούπες κτλ). Οι συσκευές αυτές, αν κάποιος το επιθυμεί, συνδέονται σε αυτό το νέο IoT δίκτυο, ενώ κινητά, tablet, υπολογιστές στο master δίκτυο, όπου το κινητό επικοινωνεί κανονικά με τις συσκευές κάτω από το IoT δίκτυο. ο λόγος που προστέθηκε αυτή η λειτουργία είναι ότι πολλές φορές οι IoT συσκευές είναι πιο "ευάλωτες" σε επιθέσεις και η ένταξή τους σε ξεχωριστό επιτρέπει μεν την λειτουργία τους, αλλά όχι τη δυνατότητα ο χακερ να επιτεθεί στο master δίκτυο.

  • Σταθερότητα λειτουργίας
  • Ευκολία εγκατάστασης
  • Ταχύτητα
  • Εμβέλεια
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;

berdux
2
11 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Όλα πολύ καλά όσον αφορά εμβέλεια αλλά έχει ένα τρομακτικά χαζό πρόβλημα, (όλη η σειρά DECO το έχει) από το 2021 και ακόμη δεν το έχουν διορθώσει:
Όταν κόβεται το ίντερνετ αποσυνδέουν τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο WIFΙ από το υπόλοιπο δίκτυο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αν streamάρω οτιδήποτε από ένα σταθερό PC ή server που είναι με καλώδιο σε κάποια ασύρματη συσκευή, να κόβεται επειδή έκανε αποσύνδεση το ιντερνετ ή έκανα μια επανεκκίνηση το modem. Επίσης οι smart home διακόπτες και λάμπες δεν μπορούν να συνδεθούν στον local server (Home Assistant) που είναι συνδεδεμένος με καλώδιο, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ανοιγοκλείσω τα φώτα του σπιτιού μου!! αυτό είναι απόλυτα γελοίο!
Ενώ θεωρητκά έχει τόσες δυαντότητες δεν έχει απλά βασικές ρυθμίσεις όπως πχ να ορίσεις στατικά μια συγκεκριμένη θύρα για WAN, ή να απενεργοποιήσεις τελείως το WAN/LAN auto-sensing το οποίο δημιουργεί το όλο πρόβλημα. Επίσης από το web interface δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν καμία ρύθμιση, για τα πάντα χρειάζεται το DECO app σε smartphone.
Το πρόβλημα με το WAN/LAN auto-sensing είναι ανοιχτό στο φόρουμ της tplink από το 2021: https://community.tp-link.com/en/home/forum/topic/273992
Θα ζητήσω επιστροφή και ελπίζω να πάρω τα χρήματά μου πίσω. Δεν το αναφέρει πουθενά ότι ουσιαστικά είναι άχρηστα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αν δεν έχεις ενεργή σύνδεση στο ιντερνετ.

  • Ευκολία εγκατάστασης
  • Ταχύτητα
  • Εμβέλεια
  • Σταθερότητα λειτουργίας
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • panos855
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    πολύ εύκολη εγκατάσταση....πολύ καλή η εφαρμογή στο κινητό με πολλή συνοπτική ενημέρωση, μέγιστη ταχύτητα παντού πλέον, μέγιστη κάλυψη ! πολύ ευχαριστημένος! αξίζει πραγματικά η επένδυση!
    πλέον έχει διαφορετικό δίκτυο για τις σμαρτ συσκευές στα 2.4 απομονωμένο από το βασικό σου δίκτυο για λόγους ασφαλείας,αλλά με πλήρη πρόσβαση στο ίντερνετ. εννοείται έχει και προτεραιοποιηση συσκευών ώστε οι συσκευές που επιλέξεις να έχουν άμεση εξυπηρέτηση.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • frank3n
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    Έχουν εγκατασταθεί σε τριόροφο κτίριο και δουλεύουν απροβλημάτιστα και υπάρχει σε όλους τους χώρους η ταχύτητα στο 100%. Είναι μονόδρομος αν θες να επενδύσεις.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stathis666666
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση ( γύρω στα 30 λεπτά και τα 3 ) και εμένα προσωπικά μου έλυσε τα χέρια γιατί ήθελα να συνδέσω 2 διαμερίσματα με την ίδια σύνδεση internet, χωρίς να χρειαστεί να προσφύγω σε πάροχο για το δεύτερο διαμέρισμα. Ιδίως στην τιμή των 219 ευρώ τα 3 τεμάχια πιστεύω οτι αξίζει αρκετά.
    Να ξέρετε οτι θα πιάσετε ακριβώς την ταχύτητα που πιάνατε και πρίν αλλα σε ολα τα σημεία, δηλ. δεν ενισχύει την ταχύτητα ... απλά την απλώνει παντού.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tsiaface84
    3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    Προερχόμενος από το κλασσικό m4 πήγα σε κάτι καλύτερο όσο αναφορά την ταχύτητα σύνδεσης με λαν αφού πλέον έχω 1γβ γραμμή. Η μετάβαση με εξέπληξε αρνητικά γιατί μειώθηκε αρκετά η απόσταση που καλύπτει το x50 σε σχέση με το m4. Να σας δώσω να καταλάβετε για το ίδιο σπίτι από τα 2 m4 πήγα στα 3 x50.

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εμβέλεια
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hara.pana
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    Χρειάστηκε περίπου 5 λεπτά να γίνει η εγκατάσταση και το configuration και για τα 3 και άλλα 3 λεπτά να κάνει firmware update. Απίστευτη κάλυψη, ένα σε κάθε όροφο και έλυσα όλα τα θέματα που υπήρχαν με deadzones και η ταχύτητα είναι απλά κορυφαία. Βρείτε το σωστό σημείο να επικοινωνεί το ένα με το άλλο αν τα έχετε σε wifi connection μεταξύ τους και όλα τα άλλα θα τα βρουν μόνα τους!

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • jimjameson555
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    Είχα τα TP-LINK Deco M4 v2 και δεν είχα μείνει ευχαριστημένος με εμβέλεια και απόδοση ταχύτητας λήψης. Με τα Deco X50 v1 έλυσα τελείως τα προβλήματα αυτά και δεν ξανασχολήθηκα. Πολύ καλή τριπλέτα. Αξίζει 100%

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chris_Thom84
    5
    7 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Διπλό Kit

    Το αγόρασα λόγο αναβάθμισης της γραμμής μου, πήγα σε 1 gigabit της inalan, μέχρι την αγορά των deco ειχα powerline της devolo, που ήταν σταθερά αλλα έδειναν στο PC max 45 down 50 up, μετα απο λίγο ψάξιμο και reviews που ειδα κατέληξα στα συγκεκριμένα, το ένα είναι διπλα στο ρούτερ και το αλλο στο δωμάτιο του υπολογιστή, η φωτογραφία που ανέβασα είναι μέτρηση με wifi καθώς έχω κλείσει το wifi απο το ρούτερ της εταιρείας και χρησιμοποιώ το wifi των deco, οι μετρήσεις στον υπολογιστή ειναι μέσω καλωδίου ethernet και μου δίνει πάντα απο 850-900 down και απο 800-850 up. Για την εμβέλεια του δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός γιατί το διαμέρισμα που μένω ειναι 55τμ και ετσι δεν μπορώ να πω πόσο μεγαλη εμβέλεια έχουν. Γενικά πολυ ευχαριστημένος και για την απόδοσή του αλλα και αυτα που μπορείς να κάνεις μέσω της εφαρμογής

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xk13

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    Καταπληκτικό. Λέει σπίτι 600τμ. Εμένα σε 100+τμ με 3 deco πάει τέλεια . Με 2 θα είχα θέμα λόγω διαρρύθμισης.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • iDimZ
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Διπλό Kit

    Μετά από 2 χρόνια χρήσης, είμαι απογοητευμένος. Αρχικά σε iPhone 15 pro κάνει συνέχεια διακοπές. Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι σε σύνδεση Ethernet από το deco σε switch για τηλεόραση - ps5 - hue κ.α smart bridges έχεις μονίμως προβλήματα με τις εφαρμογές (YouTube, Netflix κτλ.). Τα συγκεκριμένα προβλήματα δεν υπάρχουν όταν το switch συνδέεται απ ευθείας στο router του παρόχου.

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dream21
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Διπλό Kit

    Οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά ΕΓΓΥΗΣΗ TP-LINK ... Ταχυτες ιδιες ακριβως μου δίνει το LTE 4G MODEM της Mikrotik στα 200 Mbps Download /60 Mbps Upload μεσω Cosmote τις ιδιες ταχυτητες παιρνω παντου μεσα στο σπιτι σε playstation 5 , xbox series X , υπολογιστες και κινητα με speedtest.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • itsam321
    4
    2 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Διπλό Kit

    Διάβασα τα θετικά reviews και περίμενα να λυθούν τα θέματα αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν ένα 5% βελτίωση από του ΟΤΕ το default modem router.

    UPDATE: Μετά από πολλές μετακινήσεις διορθώθηκε η ταχύτητα, συνεπώς προσθέτω ένα αστεράκι. ΟΜΩΣ σε καμιά περίπτωση η εμβέλεια δεν είναι αυτή που υπόσχεται, τουλάχιστον στην δικιά μου περίπτωση. Από την άλλη, θα περίμενα καλύτερα αποτελέσματα στην ίδια ακριβώς θέση που είχα το παλιό ρούτερ του ΟΤΕ + 2ο ρούτερ ΟΤΕ (as hotspot). Πιο σταθερό σε σχέση με του ΟΤΕ. Τώρα το μόνο που βλέπω στη δικιά μου περίπτωση να πάρω ακόμη ένα ζευγάρι (συνολικά 4)

    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εμβέλεια
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • hunter2000
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    Μετά από αναβάθμιση από το μοντέλο X20, βασικά χωρίς λόγο μιας και το διαμέρισμα είναι δυάρι. Το Χ50 έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής και ευκολία στην εγκατάσταση, ίσως να παρατήρησα και μια μικρή αύξηση στην απόκριση. Στην συσκευή συνδέονται δύο κινητά, ένα tablet και ο υπολογιστής με wifi 6 στα 5Ghz.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Διπλό Kit

    ΚΑΛΟ αλλα αν το σπιτι ειναι μεγαλυτερο απο 200 τετραγωνικα παρτε το πακετο των 3ων

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Techstores

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Διπλό Kit

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Διπλό Kit

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Διπλό Kit

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά συσκευασία: Τριπλό Kit

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Εμβέλεια
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

53 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
dream21

Έχω αγορασει ένα κοματι deco X50 και θελω τωρα να αγορασω αλλο ενα για να επεκτεινω το δικτυο μου τι πρεπει να αγορασω παλι ενα μονό X50 σαν αυτο που εχω ήδη ;

panoschar

Δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο μοντέλο Deco. Όλα τα decos της TP-Link συνεργάζονται μεταξύ τους.

Antonis_Xidous__axidous_

μπορείτε να επεμβεται στις ρυθμίσεις του 5Ghz / 2,4Ghz ? δηλαδη να πεφτουν καποιες συσκευες στο ενα η στο αλλο ??

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

TP-LINK Deco X50 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz)TP-LINK Deco X50 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz)TP-LINK Deco X20 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz)TP-LINK Deco X20 v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz)TP-LINK Deco X50-Outdoor v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) για Εξωτερική τοποθέτηση ΛευκόTP-LINK Deco X50-Outdoor v1 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) για Εξωτερική τοποθέτηση ΛευκόTP-LINK Deco X20 v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz)TP-LINK Deco X20 v2 WiFi Mesh Network Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz)TP-LINK Deco X10 v1 Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) ΛευκόTP-LINK Deco X10 v1 Access Point Wi‑Fi 6 Dual Band (2.4 & 5GHz) Λευκό
από 79,00 €από 55,99 €από 105,99 €από 80,90 €από 48,50 €
ΚατασκευαστήςTP-LINKTP-LINKTP-LINKTP-LINKTP-LINK
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Γενιά Wi-FiWi‑Fi 6Wi‑Fi 6Wi‑Fi 6Wi‑Fi 6Wi‑Fi 6
Περισσότερα χαρακτηριστικά