Rapunzel Ηλιέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης 500ml
Σπορέλαιο

Rapunzel Ηλιέλαιο Ψυχρής Έκθλιψης 500ml Κωδικός: 34211105

Ηλιέλαιο της εταιρείας Rapunzel, το οποίο είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό στις συνταγές τόσο της μαγειρικής, όσο και της ζαχαροπλαστικής. Προέρχεται από το φυτό ηλίανθος, έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία. Περιέχει βιταμίνη Ε, η οποία προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες που ίσως προκαλούνται με την πάροδο του χρόνου. Για αυτό αποτελεί βασικό...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ποσότητα : 500ml
6,69
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 6,59 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,59 €

  2. 6,69 €

Περιγραφή

Ηλιέλαιο της εταιρείας Rapunzel, το οποίο είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό στις συνταγές τόσο της μαγειρικής, όσο και της ζαχαροπλαστικής. Προέρχεται από το φυτό ηλίανθος, έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία. Περιέχει βιταμίνη Ε, η οποία προστατεύει τα κύτταρα από βλάβες που ίσως προκαλούνται με την πάροδο του χρόνου. Για αυτό αποτελεί βασικό συστατικό σε αντιγηραντικές κρέμες και έλαια. Το ηλιέλαιο δεν περιέχει καθόλου πρωτεΐνη, υδατάνθρακες, χοληστερόλη ή νάτριο. Όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το ηλιέλαιο, οφείλονται στο ελαϊκό οξύ στο οποίο περιέχει. Το ελαϊκό οξύ συνδέεται με την υγεία της καρδιάς, με την υγεία του δέρματος και με την ομαλή λειτουργία της πέψης. Το ηλιέλαιο μπαίνει συνήθως στο φαγητό και ιδίως στο τηγάνισμα γιατί είναι ελαφρύ, και σπανίως στη σαλάτα μιας και δεν έχει τόσο έντονη γεύση όσο το ελαιόλαδο. Πολλές φορές χρησιμοποιείται και σαν συντηρητικό σε τρόφιμα όπως για παράδειγμα στις κονσέρβες. Στη ζαχαροπλαστική χρησιμοποιείται λίγο πιο συχνά, καθώς η ήπια γεύση και το άρωμα του δεν επισκιάζουν άλλες γεύσεις.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ηλιέλαιο
Ποσότητα
500 ml

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες