Οδηγός εκπόνησης μελέτης ενεργειακής απόδοσης κτιρίου
Επιστημονικά Βιβλία

Οδηγός εκπόνησης μελέτης ενεργειακής απόδοσης κτιρίουΚωδικός: 342884

Ο Οδηγός για την εκπόνηση μελέτης ενεργειακής απόδοσης κτιρίου (ΜΕΑ) του κ. Σταμάτη Περδίου είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την ασφαλή πλεύση της σχεδίας της ενεργειακής μελέτης μέσα σε μία φουσκωμένη

Δες όλη την περιγραφή

Ο Οδηγός για την εκπόνηση μελέτης ενεργειακής απόδοσης κτιρίου (ΜΕΑ) του κ. Σταμάτη Περδίου είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την ασφαλή πλεύση της σχεδίας της ενεργειακής μελέτης μέσα σε μία φουσκωμένη θάλασσα εκατοντάδων σελίδων με νομοθετικές διατάξεις και απαιτήσεις, με κανονισμούς και δεσμεύσεις, που ενέσκηψαν ξαφνικά στην ζωή μας, μάλιστα εν μέσω κρίσεως.

Δες όλη την περιγραφή
12,75
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

Σταμάτης Δ. Περδίος

από 12,75 €

Περιγραφή

Ο Οδηγός για την εκπόνηση μελέτης ενεργειακής απόδοσης κτιρίου (ΜΕΑ) του κ. Σταμάτη Περδίου είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την ασφαλή πλεύση της σχεδίας της ενεργειακής μελέτης μέσα σε μία φουσκωμένη θάλασσα εκατοντάδων σελίδων με νομοθετικές διατάξεις και απαιτήσεις, με κανονισμούς και δεσμεύσεις, που ενέσκηψαν ξαφνικά στην ζωή μας, μάλιστα εν μέσω κρίσεως. Ο μελετητής καλείται σήμερα ως άλλος Οδυσσέας να πλοηγήσει το σκάφος της οικοδομής "μακριά από ξέρες και κύματα" (Ομήρου Οδυσ. 12.219), προς τους υπήνεμους κολπίσκους της νομοταγούς σχεδίασης και της εξοικονόμησης ενέργειας και μακριά από την δαμόκλειο σπάθη της γραφειοκρατίας. Με τον Οδηγό Εκπόνησης ΜΕΑ, ο συγγραφέας κωδικοποιεί κατά τρόπο υποδειγματικό τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις της νέας δαιδαλώδους νομοθεσίας και διαμορφώνει πρωτότυπους μορφοτύπους για την ασφαλή συγκέντρωση και παράθεση των απαιτουμένων στοιχείων, παραδίδοντας σε μας τον Μίτο για την ασφαλή μας έξοδο από τον νέο λαβύρινθο. (Απόστολος Ευθυμιάδης). Εγχειρίδιο αναλυτικό, περιεκτικό, κατατοπιστικό, εμάς μας στήριξε στη μεθοδολογία προς την εδραίωση του ενεργειακού engineering στη χώρα μας. Εφαρμοσμένο στη μεσογειακή πραγματικότητα των κτιρίων μας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ηλεκτρολογία - Μηχανολογία
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
130
Έτος έκδοσης
2011
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη