Tunturi WT10 Ορθοστάτες για Μπάρες Βαρών
Βάσεις & Ορθοστάτες Βαρών

Tunturi WT10 Ορθοστάτες για Μπάρες ΒαρώνΚωδικός: 34437684

Ορθοστάτες για πάγκο γυμναστικής από την Tunturi. Ιιδανικό αξεσουάρ που σας παρέχει υποστήριξη για μπάρα δίπλα από τον πάγκο σας ή ακόμα και κατά τη διάρκεια όρθιας προπόνησης. Ρυθμιζόμενοι

Δες όλη την περιγραφή

Ορθοστάτες για πάγκο γυμναστικής από την Tunturi. Ιιδανικό αξεσουάρ που σας παρέχει υποστήριξη για μπάρα δίπλα από τον πάγκο σας ή ακόμα και κατά τη διάρκεια όρθιας προπόνησης. Ρυθμιζόμενοι με περιστροφικό κουμπί, για να προσαρμόσετε και να τα ρυθμίσετε εύκολα το ύψος μεταξύ 60 και 95 cm.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+59,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 89,00 €

Περιγραφή

Ορθοστάτες για πάγκο γυμναστικής από την Tunturi. Ιιδανικό αξεσουάρ που σας παρέχει υποστήριξη για μπάρα δίπλα από τον πάγκο σας ή ακόμα και κατά τη διάρκεια όρθιας προπόνησης. Ρυθμιζόμενοι με περιστροφικό κουμπί, για να προσαρμόσετε και να τα ρυθμίσετε εύκολα το ύψος μεταξύ 60 και 95 cm. Στιβαρή κατασκευή από χάλυβα, με φινίρισμα μαύρου ματ χρώματος.

Κατασκευαστής

Tunturi

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
17TSWT1000
Είδος
Ορθοστάτες
Χρήση
Μπάρες Βαρών

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη