Haier Πλυντήριο Ρούχων 10kg με Ατμό 1400 Στροφών HW100-B14979
Πλυντήρια Ρούχων

Haier Πλυντήριο Ρούχων 10kg με Ατμό 1400 Στροφών HW100-B14979 Κωδικός: 34444422

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα (Kg): 10
  • Στροφές: 1400
  • Αριθμός Προγραμμάτων: 14
  • Διαστάσεις: 85 x 60 x 62 cm

Πλυντήριο ρούχων της Haier με χωρητικότητα κάδου 10 κιλά, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας πολύτεκνης οικογένειας.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί πλένει καλά τα ρούχα και είναι ικανοποιητική η χωρητικότητά του.

Δες όλη την περιγραφή
611,03
ΠαράδοσηΤετ, 31 Ιουλ - Τρί, 06 Αυγ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 611,03 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Πλυντήριο Ρούχων Ελεύθερο Haier HW100-B14979 10kg 1400rpm White - έως 36 δόσεις

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    611,03 €

Περιγραφή

Ορίστε πότε θα ολοκληρωθεί η πλύση – Πλήρης Έλεγχος

Μια απίστευτα βολική λειτουργία που σας επιτρέπει να επιλέξετε πότε θέλετε να τελειώσει ο κύκλος πλύσης, για να εξυπηρετήσει τη διαθεσιμότητα σας για το άπλωμα. Απλώς αποφασίστε πότε θέλετε να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα και το πλυντήριο θα υπολογίσει αυτόματα την ώρα έναρξης. Έτσι, η ρουτίνα για την φροντίδα των ρούχων σας ακολουθεί το δικό σας πρόγραμμα και όχι το ανάποδο!

i-Time – Χρόνοι πλύσης που προσαρμόζονται στο δικό σας πρόγραμμα

Η έξυπνη λειτουργία i-Time της Haier, σας επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια τη διάρκεια του πλυσίματος, ώστε να μπορείτε να συντομεύσετε έως και 50% ή να επιμηκύνετε τη διάρκεια του πλυσίματος με βάση τις πραγματικές σας ανάγκες και τον διαθέσιμο χρόνο σας.

XL Πόρτα με μεγάλο άνοιγμα – Μέγιστη Εργονομία

Το άνοιγμα της πόρτας του πλυντηρίου έχει πλάτος 36 cm, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα της αγοράς. Έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να μπορεί να ανοίγει σε ευρεία γωνία, κάνοντας τη φόρτωση και την εκφόρτωση ρούχων με όγκο όπως μπουφάν, ή μεγάλων φορτίων, πολύ πιο εύκολη σε σχέση με πλυντήριο που διαθέτει κανονική διάμετρο πόρτας.

Φωτιζόμενος Κάδος – Μέγιστη ευκολία

Το τύμπανο διαθέτει εσωτερικό φωτισμό για μέγιστη εργονομία και ευκολία, για να μπορείτε να τοποθετείτε και να αφαιρείτε τα ρούχα σας εύκολα χωρίς να αφήνετε τίποτα πίσω σας. Πείτε αντίο στις χαμένες κάλτσες!

ABT – Αντιβακτηριακή Προστασία

Το αποκλειστικό υλικό Haier που προστατεύει τις πιο ευαίσθητες περιοχές του πλυντηρίου σας από ανάπτυξη βακτηρίων και την κακοσμία. Η αντιβακτηριακή επεξεργασία (ABT®) της Haier προστατεύει κατά 99% από τη δημιουργία μούχλας και βακτηρίων σε ευάλωτες περιοχές, όπως το συρτάρι απορρυπαντικού και μαλακτικού και το λάστιχο της πόρτας για έναν πιο υγιεινό κύκλο πλύσης, χωρίς μικρόβια και κακοσμία .

Έτοιμοι να απλοποιήσετε τη ζωή σας με την τεχνολογία αιχμής της Haier

Η τεχνολογία αιχμής της Haier, σας επιτρέπει να φροντίσετε τις ίνες των ρούχων σας, αφαιρώντας τους επίμονους λεκέδες και τα αλλεργιογόνα. Χάρη σε αυτές τις καινοτόμες διαδικασίες, το σιδέρωμα των ρούχων σας γίνεται πολύ πιο εύκολο ή και καθόλου απαραίτητο.

Σχεδιασμός Pillow Drum - Για μέγιστη φροντίδα των ρούχων σας

Η εσωτερική επιφάνεια του τυμπάνου έχει σχεδιαστεί για να εξασφαλίζει άπειρες πλύσεις, ανεξάρτητα από το πόσο ευαίσθητα είναι τα υφάσματα. Αυτό το επίτευγμα γίνεται εφικτό από τα ειδικά μαξιλαράκια που κάνουν τα ρούχα σας να γλιστρούν απαλά στην επιφάνεια, χωρίς να πιάνουν το ύφασμα. Με αυτόν τον τρόπο, το πλυντήριο αποφεύγει τη φθορά του υφάσματος και διατηρεί την ποιότητα των ρούχων.

Dual Spray – Αυτόματος Καθαρισμός, μέγιστη Υγιεινή!

Το απίστευτα χρήσιμο Smart Dual Spray της Haier είναι ένα αυτόματο σύστημα καθαρισμού για το πλυντήριό σας που ενεργοποιείται αυτόματα, στο τέλος κάθε κύκλου πλύσης. Ξεπλένει τις δεξαμενές της σαπουνοθήκης, το σύστημα διανομής απορρυπαντικών, το λάστιχο και την πόρτα. Έτσι αποτρέπει την συσσώρευση καταλοίπων που οδηγούν σε κακοσμία και ανάπτυξη βακτηρίων εξασφαλίζοντας πιο υγιεινό περιβάλλον για τα ρούχα σας. Ταυτόχρονα, μειώνει τον χρόνο που πρέπει να σπαταλάτε για την συντήρηση της συσκευής βελτιώνοντας και την απόδοση και μακροζωία της.

Σύστημα μετάδοσης Inverter Direct Motion – Κορυφαία Ποιότητα με Μέγιστη Απόδοση

Οι κινητήρες inverter Direct Motion της Haier έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να διαρκούν. Λειτουργώντας χωρίς ιμάντα, ο κινητήρας συνδέεται απευθείας στο τύμπανο, μειώνοντας κατά πολύ τον θόρυβο και τους κραδασμούς κατά την λειτουργία, ακόμη και στο στύψιμο, αυξάνοντας την ανθεκτικότητα ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και νερού. Με κατοχυρωμένο διεθνές δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αποτελεί το καλύτερο σύστημα μετάδοσης στην κατηγορία του και χάρη στον άμεσο έλεγχο των κινήσεών του τυμπάνου, είναι σε θέση να προσομοιώνει ακόμα και το πλύσιμο στο χέρι καθαρίζοντας σε βάθος και με μέγιστη φροντίδα, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα.

Χωρητικότητα έως 10 κιλά – Περισσότερος ελεύθερος χρόνος

Τα πλυντήρια χωρητικότητας 10 κιλών της Haier, σας επιτρέπουν να πλένετε περισσότερα ρούχα ταυτόχρονα, εξοικονομώντας χρόνο, ώστε να μπορείτε να τον αφιερώνετε σε αυτά που αγαπάτε. Προσφέροντάς σας μεγαλύτερο χώρο στο τύμπανο, μπορείτε να μειώσετε τον αριθμό των κύκλων πλύσης που χρειάζεται να κάνετε ετησίως έως και κατά 44 πλύσεις, συγκριτικά με ένα τυπικό πλυντήριο ρούχων 8 κιλών - συμβάλλοντας επίσης στην εξοικονόμηση ενέργειας και νερού! Ταυτόχρονα, το έξυπνο ζύγισμα του φορτίου, φροντίζει η κατανάλωση να είναι πάντα σε χαμηλά επίπεδα και προσαρμοσμένη στο συγκεκριμένο φορτίου ρούχων που πλένετε.

Μεγάλος κάδος για όλες τις ανάγκες πλύσης

Η εξαιρετικά μεγάλη χωρητικότητα της συσκευής, προσφέρει τους τέλειους κύκλους πλύσης για μεγάλες οικογένειες ή για ανάγκες πλύσης μεγάλων φορτίων. Χάρη στη μεγάλη διάμετρο του κάδου και την εντυπωσιακή ικανότητα πλύσης, είναι τέλειο για όλους τους τύπους φορτίων, είτε είναι μεγάλα, μικρά ή ευαίσθητα.

Πρόγραμμα Ατμού Refresh – Επαγγελματικά αποτελέσματα, σπίτι σας!

Τα προγράμματα ατμού Refresh, που διαθέτουν τα πλυντήρια της Haier, ανανεώνουν τα ρούχα σας, ακόμα και τα ευαίσθητα, με εξαιρετικά αποτελεσματικό και πρωτοποριακό τρόπο, χρησιμοποιώντας τεχνολογία ατμού για την αφαίρεση οσμών, λεπτής σκόνης και αλλεργιογόνων, ενώ παράλληλα μειώνονται οι τσακίσεις και μαλακώνουν τα υφάσματα. Όλα αυτά με την δύναμη του ατμού, χωρίς πλύσιμο!

Κατασκευαστής

Haier

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Εμπρόσθιας Φόρτωσης
Τοποθέτηση
Ελεύθερο
Στροφές
1400 /λεπτό
Αριθμός Προγραμμάτων
14
Τύπος Προγραμμάτων
-
Χρώμα
Λευκό

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
A
Κατανάλωση Ενέργειας
51 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα Πλύσης
10 kg
Διάρκεια Προγράμματος (Eco 40-60)
3:58 hrs
Κατανάλωση Νερού
51 lt/κύκλο
Απόδοση Στυψίματος
B
Επίπεδο Θορύβου Στυψίματος
69 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
A

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ψηφιακή Οθόνη
Ναι
Καθυστέρηση Έναρξης
Ναι
Τεχνολογία Ατμού
Ναι
Ζύγισμα Ρούχων
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
85 cm
Πλάτος
60 cm
Βάθος
53 cm

Smart Ιδιότητες

Λειτουργίες Smart
Όχι
Συνδεσιμότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • 5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Fashion Enthusiast

    Πολλά προγράμματα, ωραίο design και φως μέσα στον κάδο.

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Στράγγισμα ρούχων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από Παλετα Deals

    Η αξιολόγηση αφορά χωρητικότητα πλύσης: 12 kg

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Στράγγισμα ρούχων
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα πλυσίματος
    • Αθόρυβο
    • Πλήθος προγραμμάτων
    • Χωρητικότητα
    • Στράγγισμα ρούχων
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
basilis_ntikas

Σε πόσες πλύσεις αδειάζει τα δοχεία των απορρυπαντικών γτ μου φαίνεται το δικό μου δεν τραβάει.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες