Pro-Ject Audio A1 Auto Πικάπ με Προενίσχυση Μαύρο
Πικάπ

Pro-Ject Audio A1 Auto Πικάπ με Προενίσχυση ΜαύροΚωδικός: 34445594

Με το A1 η Pro-ject Audio παρουσιάζει την εντελώς νέα της γραμμή Automat. Το νέο A1 είναι ο καλύτερος σύντροφός σας για να απολαύσετε άνετα και χωρίς άγχος τα αγαπημένα σας βινύλια.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 479,00 €

Περιγραφή

Βραχίονας αλουμινίου ULM

Το A1 διαθέτει τον βραχίονα αλουμινίου 8,3" εξαιρετικά ελαφριάς μάζας. Μαζί με την κεφαλή Ortofon OM10, η οποία ταιριάζει απόλυτα σε αυτήν την αρχή σχεδίασης, έχουμε εξαιρετική γρήγορη απόκριση και λεπτομέρεια όσον αφορά τα μεταβατικά και τη μικροδυναμική.

Το βάρος ανάγνωσης και το anti-skating είναι εργοστασιακά προρυθμισμένα, γεγονός που καθιστά το A1 plug & play και έτοιμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αυτό το καθιστά ιδανικό τόσο για αρχάριους όσο και για έμπειρους ακροατές, καθώς η ποιότητα του ήχου μεταφέρεται από όλα τα audiophile τμήματα που προσφέρει το A1.

Κεφαλή Ortofon OM10

Λεπτομερής Απόκριση & Μικροδυναμική

Ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός είναι ότι η σειρά κεφαλών OM έχουν τις αναπτυξιακές τους ρίζες και την κληρονομιά τους σε σχέδια βραχιόνων εξαιρετικά ελαφριάς μάζας. Προεγκατεστημένο και προσαρμοσμένο στο εργοστάσιό μας, είναι ο τέλειος συνεργάτης για το A1 σας.

Νέο Headshell

Ενισχυμένο με ανθρακονήματα

Το Headshell είναι κατασκευασμένο από πολυμερές ενισχυμένο με ανθρακονήματα, το οποίο είναι εξαιρετικά σταθερό και άκαμπτο, ενώ διατηρεί το βάρος εξαιρετικά χαμηλό. Το σύνθετο υλικό έχει ως αποτέλεσμα εξαιρετική εσωτερική απόσβεση των συντονισμών.

Ξύλινο σασί

Βαρύ και αποφεύγει τους κοίλους χώρους

Το σώμα αποφεύγει τους κοίλους χώρους όπου είναι δυνατόν, με αρκετό χώρο ώστε να ταιριάζει με ακρίβεια σε όλες τις εσωτερικές λειτουργίες του A1. Ως αποτέλεσμα, η βαριά μάζα του σώματος μειώνει στο ελάχιστο τους ανεπιθύμητους συντονισμούς.

Damped Πλατό

Ο δακτύλιος απόσβεσης στο εσωτερικό προσθέτει βάρος και μειώνει τους συντονισμούς. Το πλατό περιστρέφεται με ακρίβεια ισορροπείας για να πετύχει το χαμηλότερο wow και flutter.

Connect it E

Semi-balanced RCA cable

Για να εγγυηθούμε την τέλεια σύνδεση με τον ενισχυτή σας χρησιμοποιούμε ένα καλώδιο phono RCA υψηλής ποιότητας. Το Connect it E είναι ένα Semi-Balanced καλώδιο χαμηλής χωρητικότητας, με ανώτερη θωράκιση.

33/45 rpm

Έτοιμο για singles & LPs

Αλλάξτε εύκολα ταχύτητα με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού και ακούστε τα αγαπημένα σας LPs καθώς και singles.

Phono Preamp

Με διακόπτη λειτουργίας προενισχυτή

Εάν δεν έχετε προενισχυτή phono στο τρέχον σύστημα HiFi, θα επωφεληθείτε από τον ενσωματωμένο A1s.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν άλλο προενισχυτή phono, μπορείτε εύκολα να τον απενεργοποιήσετε.

Κατασκευαστής

Pro-Ject Audio

Χαρακτηριστικά

Ενσωματωμένα Ηχεία
Όχι
Βαλιτσάκι
Όχι
Ενσωματωμένη Προενίσχυση (Pre Amp)
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη