Hitachi Smart Τηλεόραση 32" HD Ready LED 32HAE2351 HDR (2021)
Τηλεοράσεις

Hitachi Smart Τηλεόραση 32" HD Ready LED 32HAE2351 HDR (2021)Κωδικός: 34452760

Η τηλεόραση Hitatchi 32HAE2351 θα σου προσφέρει αναβαθμισμένη εικόνα, εμπειρία, ρεαλιστικά χρώματα και ένα απιστευτο online περιέχόμενο.

Έχει ανάλυση HD ready (1366 x 768 pixels), για βελτιωμένη...

Δες όλη την περιγραφή

Η τηλεόραση Hitatchi 32HAE2351 θα σου προσφέρει αναβαθμισμένη εικόνα, εμπειρία, ρεαλιστικά χρώματα και ένα απιστευτο online περιέχόμενο.

Έχει ανάλυση HD ready (1366 x 768 pixels), για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και εμπειρία απόδοσης. Ενσωματώνει τεχνολογίες βελτίωσης της εικόνας για να βλέπεις ζωντανά και ρεαλιστικά τα χρώματα μέσω του HDR10 και...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου ένα μήνα πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Η τηλεόραση Hitatchi 32HAE2351 θα σου προσφέρει αναβαθμισμένη εικόνα, εμπειρία, ρεαλιστικά χρώματα και ένα απιστευτο online περιέχόμενο.

Έχει ανάλυση HD ready (1366 x 768 pixels), για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και εμπειρία απόδοσης. Ενσωματώνει τεχνολογίες βελτίωσης της εικόνας για να βλέπεις ζωντανά και ρεαλιστικά τα χρώματα μέσω του HDR10 και φυσικά, SmarTVue για να έχεις πρόσβαση σε smart λειτουργίες μέσω internet, όπως η χρήση εφαρμογών σαν το Netflix, το Amazon Prime Video και το Disney+ με μόλις ένα πλήκτρο μακρυά σου! Μάλιστα, μέσω του SmarTVue, μπορείς να προβάλλεις την οθόνη του κινητού σου στην τηλεόραση, να το χρησιμοποιήσεις ως χειριστήριο, ή να μοιραστείς αρχεία μεταξύ τηλεόρασης και laptop. Ενώ με ήχο DOLBY Digital Plus θα απολαύσεις δυναμικό και καθαρό ήχο.

Τέλος, με θύρες HDMI και USB θα σε βοηθήσουν να συνδέσεις τις συσκευές σου, και θα έχεις την ελευθερία να απολαύσεις το περιεχόμενο που θες, με τον τρόπο που θες, σε κορυφαίας κλάσης ποιότητα.

SmarTVue

Με τη Smart TV, η οποία είναι κάτι περισσότερο από μια τηλεόραση, μπορείς να θέσεις το όριο στις δυνατότητές σου. Με την Hitachi μπορείς να μοιράζεσαι εύκολα το περιεχόμενο της φορητής συσκευής σου με την τηλεόραση και να το παρακολουθείς εκεί. Επιπλέον, μπορείς να δεις τι παίζει και πού, να προγραμματίσεις εγγραφές σε USB κ.λπ. Πραγματικά έξυπνες λειτουργίες, που κάνουν την καθημερινότητά σου απλή κι απολαυστικότερη.

HDR10

Το HDR δίνει τη δυνατότητα για βίντεο και εικόνες με πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα, αντίθεση,καλύτερη ακρίβεια χρώματος και ένα τεράστιο φάσμα χρωμάτων που δεν ήταν δυνατόν να βρείς στο παρελθόν. Ετοιμάσου να δεις εικόνες, όπως δεν είχες φανταστεί ποτέ πριν.

Κατασκευαστής

Hitachi

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
32 "
Ευκρίνεια
HD Ready
Ρυθμός Ανανέωσης
50/60 Hz
Τύπος Panel
Edge LED
HDR Type
HDR10, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
Stereo
Ισχύς
5 W
Πρότυπα Ήχου
DTS

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Ναι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Ναι
HbbTV
Ναι
VRR
Όχι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
Android
Smart Assistant
Google Assistant
Smart Οικοσύστημα
Google Home

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
3
Πλήθος HDMI 2.1
0
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Ναι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Ναι
Chromecast Built-In
Ναι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Όχι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2021
VESA Mount
75 x 75 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
F

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • CHRISTOS_ZOUPAS

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αγορασμένη στα 170 ευρώ για κρεβατοκάμαρα εξοχικού σε χωριό. Είναι ANDROID TV. Ικανοποιητικές λειτουργίες και εφαρμογές (Netflix, CosmoteTV, EON), αλλά αργή ανταπόκριση και, κατά συνέπεια, λίγο εκνευριστική λειτουργία. Εύκολο σχετικά μενού, εικόνα κατώτερη των αντίστοιχων α κατηγορίας, αλλά υποφερτή. Ο ήχος θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερος. Συνολικά, για εξοχικό όπου λειτουργεί κατά περίσταση είναι αρκετή. Θα μπορούσε να ήταν και 20 ευρώ φτηνότερη...

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • riptani

    Επιβεβαιωμένη αγορά από DiogeniStore

    Είναι μία απλή Android TV (Όχι Google TV) με έναν πολύ μέτριο cpu και ελάχιστη ram.
    Το ηχείο είναι δυνατό αλλά το έχω συνδέσει με Bluetooth με ένα JBL ηχείο που έχω και είναι τέλειο, είχα βέβαια μερικά θέματα με το Bluetooth ως θέματα σύνδεσης αλλά νιώθω ότι δεν φταίει η ίδια η τηλεόραση αλλά το ίδιο το λογισμικό του Android TV το οποίο είναι άθλιο σε όλες τις συσκευές εκτός απτις Google TV.
    Εαν το δεις με προσφορά πάρτο αλλιώς θα πρότεινα να πάρεις μια τηλεόραση με καλύτερα specs Οθόνης η ήχου και ένα Chromecast με Google TV.
    Αυτά σαν τηλεόραση.
    Τώρα ως "Smart TV" εκτός απτό ότι δεν έχει Google TV γενικός είναι καλό παιχνιδάκι.
    έχω 24/7 VPN συνδεδεμένο και αν θες μόνο YouTube, Netflix, Κανα Spotify, κάνα Disney+, κάνα HBO Max άντε και κάνα Kodi το κάνει πολύ καλά σπάνια να αρχίσει να κολλάει εκτός βέβαια εαν αρχίσεις να το ζοριζεις δε θα διστάσει να σου δείξει ότι δε του αρέσει να το πιέζουν παρόλαυτα δεν είναι μεγάλη διαφορά απο ενα mi tv box για παράδειγμα.
    Παρόλαυτα let it be known ότι μπορεί να έχει Google assistant αλλά δεν έχει μικρόφωνο και σίγουρα δεν δέχεται μικρόφωνο από Bluetooth και σίγουρα δεν έχει το χειριστήριο γιατί είναι IR οπότε αν το πάρεις μην φωνάζεις Play Kitchen Nightmares on YouTube χωρίς λόγο δεν σε ακούει.
    παρόλαυτα με την εφαρμογή Google TV εάν μπεις στο χειριστήριο και πατήσεις το Google assistant icon λειτουργεί κανονικά απτό μικρόφωνο του κινητού.

    Ως οθόνη
    Το χρησιμοποιώ ως οθόνη για Light Gaming απτό λάπτοπ μου και it's not bad δεν έχει delay τουλάχιστον που να είναι obvious εάν ήθελα 2η οθόνη σε desktop setup και τυχενε να ήθελα 32 inches δεν θα είχα θέμα να είχα αυτήν.

    4 αστέρια γιατί η Hitachi δεν νοιάζεται για αυτήν την συσκευή και κυριολεκτικά δεν έχει κάνει καθόλου optimize το λογισμικό, αλλά εάν απλά θες να δεις τηλεόραση κάνα βίντεο στο γιουτουμπ καμία ταινία και να παίξεις κανα game ειν ενταξ

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Γωνία θέασης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ήχος
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά από DiogeniStore

    • Εικόνα
    • Μενού
    • Ήχος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Mairi_Almyraki

Η βάση είναι αφαιρούμενη; Έχει υποδοχή για να μπει σε βάση τοίχου;

vangeliskok

Ολες οι τηλεορασεις εχουν βαση και υποδοχη για τοιχο.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Είδες πρόσφατα