JBM Εκκινητής-Φορτιστής Μπαταρίας Αυτοκινήτου 12V 12/24V

JBM Εκκινητής-Φορτιστής Μπαταρίας Αυτοκινήτου 12V 12/24VΚωδικός: 34504843

Ο φορτιστής και εκκινητής μπαταριών αυτοκινήτου της εταιρείας JBM χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας ενός αυτοκινήτου, προκειμένου να διατηρηθεί η επαρκής ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων του οχήματος. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να ξεκινήσετε το αυτοκίνητο σας όταν η μπαταρία του θα έχει...
Δες όλη την περιγραφή

433,27
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 433,27 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 433,27 €

  2. 599,05 €

Περιγραφή

Ο φορτιστής και εκκινητής μπαταριών αυτοκινήτου της εταιρείας JBM χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας ενός αυτοκινήτου, προκειμένου να διατηρηθεί η επαρκής ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συστημάτων του οχήματος. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να ξεκινήσετε το αυτοκίνητο σας όταν η μπαταρία του θα έχει αποφορτιστεί. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν θα αφήσετε τα φώτα, το ραδιόφωνο κ.ά, να λειτουργούν όταν το αυτοκίνητο είναι σβηστό.

Επίσης, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες που παρέχονται στην συσκευασία καθώς και τις σωστές διαδικασίες σύνδεσης, για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα. Επιπλέον, θυμηθείτε ότι οι εκκινητές μπαταριών πρέπει να φορτίζονται περιοδικά, ώστε να είναι έτοιμοι για χρήση όταν τους χρειάζεστε.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
53688
Είδος
Εκκινητής-Φορτιστής
Τάση
12 V

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη