Rito's Food Βούτυρο Αμυγδάλου με Έξτρα Πρωτεΐνη 23% 320gr
Είδη Επάλειψης

Rito's Food Βούτυρο Αμυγδάλου με Έξτρα Πρωτεΐνη 23% 320grΚωδικός: 34514447

Το βούτυρο αμυγδάλου της εταιρείας Rito's Food προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό αμυγδάλων,ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια

Δες όλη την περιγραφή

Το βούτυρο αμυγδάλου της εταιρείας Rito's Food προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό αμυγδάλων,ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση σε μονοακόρεστα λιπαρά (ω7, ω9), φυτικές ίνες, ασβέστιο, ποτάσιο, μαγγάνιο, βιταμίνη Ε.

Δες όλη την περιγραφή
3,55
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,55 €

Περιγραφή

Το βούτυρο αμυγδάλου της εταιρείας Rito's Food προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό αμυγδάλων,ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση σε μονοακόρεστα λιπαρά (ω−7, ω−9), φυτικές ίνες, ασβέστιο, ποτάσιο, μαγγάνιο, βιταμίνη Ε. Περιέχει επιπλέον πρωτεΐνη δίνοντας σας έξτρα ενέργεια. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Συστατικά

Φυτικά Έλαια (ηλιέλαιο ή και βαμβακέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), γλυκαντικές ουσίες: μαλτιτόλη & γλυκοζίτες στεβιόλης (εκχύλισμα από το φυτό στέβια), πρωτείνη ορού γάλακτος, πάστα αμυγδάλου 11 %, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, αλάτι αρωματική ύλη.

Ενδέχεται να περιέχει ίχνη φουντουκιού, φιστικιού ή σουσαμιού.

Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπακτική δράση.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βούτυρο Αμυγδάλου
Ποσότητα
320 gr
Τραγανό
Όχι

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Έξτρα Πρωτεΐνη
Ναι
Ολικής Άλεσης
Όχι
Χωρίς Αλάτι
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Akis.1
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τέλειο! Δε θυμίζει βούτυρο αμυγδάλου αφού δεν περιέχει και πάρα πολύ αμύγδαλο. Η γεύση του είναι περίπου σαν λευκή σοκολάτα με αμύγδαλο. Αν βγει και με φουντούκι αντί για αμύγδαλο πιστεύω θα το απογειώσει. Πολύ νόστιμη πραλίνα ειδικά για ανθρώπους που γυμνάζονται αφού περιέχει πρωτεϊνη ορού γάλακτος με 23 γραμμάρια πρωτεϊνης ανά 100 γραμμάρια προϊόντος. Δοκιμάστε τη!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anemoulis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ νόστιμο και καθόλου υπερβολική γεύση, δεν σε αναγουλιάζει, μπορείς να του βάλεις και λιωμένη σοκολάτα και να το κάνεις σαν γλυκό μόλις κρυώσει ή να το κάνεις αλοιφή για ψωμί.

    Πήρα και το άλλο βούτυρο αμυγδάλου της ίδια μάρκας με την extra πρωτεΐνη και μου φάνηκαν να έχουν πανομοιότυπη γεύση οπότε δεν αλλάζει κάτι στην γεύση με την διαφορά στην πρωτεΐνη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Έχει ωραία γεύση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    • Συσκευασία
    • Έχει ωραία γεύση
    • Ποιότητα
    • Συσκευασία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

69 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη