Τσάντες & Καλαθάκια Ποδηλάτου

Wozinsky WBB32BK Τσαντάκι Σχάρας Ποδηλάτου ΜαύροΚωδικός: 34532715

Η τσάντα ποδηλάτου της Wozinsky, σας επιτρέπει να παίρνετε μαζί στη βόλτα σας τα απαραίτητα με ευκολία. Με την ενσωματωμένη αδιάβροχη προστασία μπορείτε να τη χρησιμοποιείσετε ακόμα και στις πιο...

Δες όλη την περιγραφή

Η τσάντα ποδηλάτου της Wozinsky, σας επιτρέπει να παίρνετε μαζί στη βόλτα σας τα απαραίτητα με ευκολία. Με την ενσωματωμένη αδιάβροχη προστασία μπορείτε να τη χρησιμοποιείσετε ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες χωρίς να φοβάστε για την ασφάλεια των πραγμάτων σας. Η τσάντα ποδηλάτου είναι ειδικά κατασκευασμένη έτσι ώστε να ενσωματώνεται στον...

Δες όλη την περιγραφή
16,80
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 16,80 €

Περιγραφή

Η τσάντα ποδηλάτου της Wozinsky, σας επιτρέπει να παίρνετε μαζί στη βόλτα σας τα απαραίτητα με ευκολία. Με την ενσωματωμένη αδιάβροχη προστασία μπορείτε να τη χρησιμοποιείσετε ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες χωρίς να φοβάστε για την ασφάλεια των πραγμάτων σας. Η τσάντα ποδηλάτου είναι ειδικά κατασκευασμένη έτσι ώστε να ενσωματώνεται στον σκελετό του ποδηλάτου σας με μεγάλη ευκολία. Με τα εσωτερικά χωρίσματα και τσέπες μπορείτε να κρατάτε σταθερά τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Χαρακτηριστικά:

  • Χωριτικότητα: 24L 
  • Χερούλι μεταφοράς
  • Υλικό : πολυεστέρας 
  • Διαστάσεις : 40.8 x 36 x 11.6 cm 
  • Βάρος : 618

Χαρακτηριστικά

Είδος
Τσαντάκια Σχάρας
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • FixitBicycleClinic

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό τσαντάκι, δεν ειναι για πολύ βαριά πράγματα βέβαια. Έχει πλαστικό όλη η πλευρά που κοιτάει στο ποδήλατο και με τα γαντζακια που έχει αποτελεί μια στιβαρή κατασκευή. Έχει και κουκούλα για την βροχή. Θα μπορούσε να είναι φθηνότερη από 22€ που την πήρα θα έλεγα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mariosant
    2
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το σακίδιο είναι αρκετά ευρύχωρο και σχετικά ποιοτικό στα υλικά του. Ωραίο φερμουάρ αλλά όχι τόσο καλές ραφές αφού σκίστηκε μετά απο περίπου 1 μήνα χρήσης.
    Οι γάντζοι του δεν κουμπώνουν με ασφάλεια στη σχάρα! Μου έφυγε στη μέση του δρόμου και προκάλεσε μικρή ζημιά στο ποδήλατο μου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
ANDS

Διαστάσεις: 40,8 x 36 x 11,6 cm
Βάρος: 618 g

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)