Naumann Griglia Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 38x50εκ. με 1 Εστία 4.1kW
Ψησταριές Υγραερίου

Naumann Griglia Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 38x50εκ. με 1 Εστία 4.1kW Κωδικός: 34672591

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Επιφάνεια ψησίματος: 50x38 cm
  • Ταψί περισυλλογής λίπους
  • Αέριο προπανίου
  • ​Ισχύς: 4,1 KW​
Δες όλη την περιγραφή
145,00
ΠαράδοσηΠέμ, 08 Αυγ - Δευ, 12 Αυγ
+41,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 131,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    169,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    219,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    139,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    147,89 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    136,22 €

  6. 140,31 €

  7. 219,00 €

  8. 219,00 €

  9. 219,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    133,00 €

  11. 168,64 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    145,00 €

  13. 131,00 €

Περιγραφή

Η ψησταριά υγραερίου Naumann Griglia 26010-00050 διαθέτει μία εστία, με επιφάνεια ψησίματος 38x50εκ. και θα μπορέσετε να ψήσετε περίπου 4 μπριζόλες ταυτόχρονα.

Κύριο πλεονέκτημα των ψησταριών υγραερίου είναι ότι ανάβουν αμέσως, πιάνουν θερμοκρασία πολύ γρήγορα και η ένταση της θερμοκρασίας είναι ρυθμιζόμενη.

Με τη μαντεμένια σχάρα το ψήσιμο γίνεται γρηγορότερα, καθώς η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλες τις πλευρές του φαγητού. Για να συντηρήσετε τη μαντεμένια σχάρα πριν το ψήσιμο, καλό είναι να απλώσετε ένα λεπτό στρώμα μαγειρικού λαδιού (π.χ. ελαιόλαδο ή κάποιο φυτικό λίπος) κι έτσι θα έχετε δημιουργήσει μια αντικολλητική επιφάνεια. 

Ακόμα, διαθέτει θερμόμετρο ώστε να ελέγχεται τη θερμοκρασία του θαλάμου την ώρα του ψησίματος αποφεύγοντας το κάψιμο του φαγητού.

Χαρακτηριστικά

  • Υλικό καυστήρα: ανοξείδωτος χάλυβας
  • Υλικό επιφάνειας ψησίματος: επισμαλτωμένος χυτοσίδηρος
  • Ανάφλεξη: ηλεκτρονική
  • Αφαιρούμενα πλαϊνά τραπέζια
  • Ενσωματωμένο θερμόμετρο από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Εργονομικές πλευρικές λαβές & αντιθερμική χειρολαβή καπακιού
  • Επισμαλτωμένο ταψί περισυλλογής λίπους Μ 20 x Π 9 x Υ 4 cm
  • Υλικό κατασκευής καπακιού: Ματ μαύρο χυτό αλουμίνιο
  • Αέριο προπανίου
  • Συμπεριλαμβάνεται ο ρυθμιστής

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ισχύς: 4,1 KW
  • Επιφάνεια ψησίματος: 50x38 cm
  • Διαστάσεις: Μ64xΠ38xΥ42 cm
  • Διαστάσεις( ανοιχτή) Μ64xΠ38xΥ73 cm

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Επιφάνεια Ψησίματος
Σχάρα
Εστίες
1 Εστίες
Επιτραπέζια
Ναι
Εντοιχιζόμενη
Όχι
Με Ρόδες
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Συνολική Ισχύς Κεντρικών Καυστήρων
4,1 kW
Πλαϊνό Μάτι
Όχι
Εστία Υπερύθρων
Όχι
Θερμόμετρο
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Μαντεμένια Σχάρα
Ναι
Πέτρες Λάβας
Όχι
Φορητή
Όχι
Παράθυρο
Όχι
Αναδιπλούμενο Πλαϊνό Ράφι
Όχι

Διαστάσεις Επιφάνειας Ψησίματος

Πλάτος Σχάρας
50 εκ.
Μήκος Σχάρας
38 εκ.

Διαστάσεις & Βάρος Ψησταριάς

Βάρος
8,4 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Konstantinos_Kor
    5
    37 στους 37 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή ψησταριά, ειδικά αν σκεφτείς την τιμή της. Ψήνεις ταυτόχρονα μέχρι 4 μπριζόλες μεσαίες ή δύο πολύ μεγάλες και μένει χώρος για λίγα σουβλάκια αριστερά δεξιά. Η ποιότητα κατασκευής της αντιστοιχεί στην τιμή της . Δεν δείχνει φθηνή σε καμία περίπτωση όμως. Στα πολύ θετικά ο δυνατός καυστήρας, η μαντεμενια σχάρα και το ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι. Ανεβάζει άμεσα θερμοκρασία. Θα την ξανά αγόραζα σίγουρα!!! Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι το πολύ μικρό ταψακι για τα λάδια που πέφτουν από τα κρέατα. Γεμίζει γρήγορα κ θέλει να έχεις το νου σου. Αδειάζει εύκολα όμως χωρίς φόβο να χυθουν κάτω. Κάθε φορά που ψήνετε στρώσετε αλουμινόχαρτο σε όλο το ταψακι συλλογής λαδιών κ κάνετε εύκολη τη ζωή σας .
    Tip για σωστό ψήσιμο ακόμη και μιας πολύ παχιάς μπριζόλας. Πώς ψήνουμε λοιπόν κ τι δουλεύει για εμένα προσωπικά?
    Περνάμε με πινέλο σιλικόνης και ελαιόλαδο την σχάρα. Κόβουμε μισό κρεμμύδι στη μέση και με ένα πιρούνι το τρίβουμε σε όλη την επιφάνεια της ψησταριάς. Βοηθάει απίστευτα να μην κολλάει το φαγητό.
    Ανάβουμε την ψησταριά και την βάζουμε στη μέγιστη ένταση για δέκα λεπτά και μετά χαμηλώνουμε στην ελάχιστη θερμοκρασία ανοίγουμε καπάκι και βάζουμε πάνω τα κρέατα μας κ ξανά κλείνουμε . Δεν τα γυρνάμε συνέχεια παρά μόνο μια φορά κάθε πλευρά για να παραμείνουν ζουμερα . Η θερμοκρασία για όλα τα κρέατα πρέπει να είναι μεταξύ 200 - 250 βαθμούς κελσίου, οπότε αν δείτε τη θερμοκρασία να πέφτει λίγο λόγω του ανοίγματος από το καπάκι , ανεβάστε την ένταση του καυστήρα για δύο λεπτά και μετά γυρίστε τον στην ελάχιστη ένταση για να συντηρηθεί η θερμοκρασία. Για θαλασσινά δεν γνωρίζω ακόμη.
    Αφού τελειώσουμε το ψήσιμο, βάζουμε την ψησταριά στη μέγιστη ένταση για δέκα λεπτά με κλειστό καπάκι και μετά την σβήνουμε. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και την περνάμε με μια βούρτσα για bbq να φύγουν τα χοντρά. Τέλος επάλειψη με πινέλο κ λαδακι και εάν θέλετε περνάτε πάλι με το κρεμμύδι την επιφάνεια.
    Η μαντεμενια σχάρα δεν χρειάζεται συχνές πλύσεις με σαπουνονερο αλλά αν θέλετε να το κάνετε μην αφήνετε ΠΟΤΕ να στεγνώσουν μόνες τους. Σκουπίστε τες καλά γιατί το νερό τις βιαβρωνει για πλάκα. Ελπίζω να βοήθησα μερικούς.
    Καλά ψησίματα!!!

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ισχύς καυστήρων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ομοιομορφία ψησίματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antonios_Dragogias
    4
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή. Εάν βάλεις όμως να ψήσεις στην άκρη της σχάρας δεν θα ψηθεί (όπως και στις περισσότερες ψησταριές δλδ). Κατά τα άλλα πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά της.

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ισχύς καυστήρων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ομοιομορφία ψησίματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ισχύς καυστήρων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ομοιομορφία ψησίματος
    • Ποιότητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ισχύς καυστήρων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ομοιομορφία ψησίματος
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής

Ερωτήσεις

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Giannis_T40

Σε σχέση με τις μεγάλες ψησταριές που έχουν τους φλογοκρύπτες πάνω απο τους καυστήρες , τι διαφορά στο ψήσιμο έχουν οι φορητές στις οποιες αυτό το ρόλο τον παίζει η σχάρα ?
Ευχαριστώ

Stathis_THeodosis

εγώ το βλέπω θετικό διότι με τον τρόπο αυτό έχεις λιγότερες αναφλέξεις και λιγότερη τσίκνα καθώς τα λίπη από τα κρέατα περνάνε δίπλα από τους καυστήρες καί δεν αναφλέγονται όπως συμβαίνει με τις φλογοκρυπτες.

gerasimos_mpougelhs

Γειά σας. Η συγκεκριμένη ψησταριά με τι φιάλη υγραερίου συνδέεται; Μεγάλη ή μικρή;

Stathis_THeodosis

έχει έτοιμο ρακόρ για μεγάλη. εγώ έχω κάνει πατέντα και με ανταπτορα χρησιμοποιώ 3κιλη.

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες