Weber Spirit SPX-335 GBS Smart Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 61x45εκ. με 3 Εστίες 9.38kW και Πλαϊνό Μάτι
Ψησταριές Υγραερίου

Weber Spirit SPX-335 GBS Smart Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 61x45εκ. με 3 Εστίες 9.38kW και Πλαϊνό ΜάτιΚωδικός: 34680647

Premium ψησταριά υγραερίου της Weber, με ανοξείδωτο καπάκι, 3 καυστήρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι, Sear Station για επιπλέον θερμότητα και ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος GBS. Επιπλέον...

Δες όλη την περιγραφή

Premium ψησταριά υγραερίου της Weber, με ανοξείδωτο καπάκι, 3 καυστήρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι, Sear Station για επιπλέον θερμότητα και ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος GBS. Επιπλέον διαθέτει πλευρική εστία μαγειρέματος, ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι και διάτρητο πλέγμα στο πλάι, για να καλύπτει την φιάλη υγραερίου.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 1.759,90 €

Περιγραφή

Premium ψησταριά υγραερίου της Weber, με ανοξείδωτο καπάκι, 3 καυστήρες ψησίματος από ανοξείδωτο ατσάλι, Sear Station για επιπλέον θερμότητα και ανοξείδωτες σχάρες ψησίματος GBS. Επιπλέον διαθέτει πλευρική εστία μαγειρέματος, ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι και διάτρητο πλέγμα στο πλάι, για να καλύπτει την φιάλη υγραερίου.

Επιφάνεια Ψησίματος

Η Spirit Premium SPX-335 GBS της Weber, κατασκευάστηκε για να σου κάνει τη ζωή εύκολη! Καλύπτει με το παραπάνω, τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας με επιφάνεια μαγειρέματος 61x45 εκατοστά. Είναι κατάλληλη για να διαχειρίζεσαι ψάρι ή κρέας με την ίδια ευκολία, ενώ, ταυτόχρονα ετοιμάζεις τα συνοδευτικά σου στη σχάρα φρυγανίσματος. Ο ανοξείδωτος χάλυβας τις καθιστά ανθεκτικές στη σκουριά και τη φθορά του χρόνου, ενώ ταυτόχρονα χρειάζονται ελάχιστη φροντίδα.

Σύστημα Gourmet BBQ

Με δύο και μόνο κινήσεις μπορείς να μετατρέψεις την ψησταριά σου από ένα απλό BBQ σε έναν πραγματικό σταθμό μαγειρικής. Το σύστημα GBS σου επιτρέπει να κάνεις χρήση όλων των συμβατών σκευών και να γίνεις ένας δεξιοτέχνης της μαγειρικής. Μαντεμένιο wok για τα λαχανικά σου, pizza stone για τα πιο μαγευτικά pizza nights, γάστρες και μια πληθώρα σκευών μπορούν να φιλοξενηθούν στον ειδικό χώρο GBS της επιφάνειας ψησίματος της Spirit SPX-335 GBS Smart και να σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά.

Πλευρική Εστία Γκαζιού

Η πλευρική εστία της Spirit SPX-335 Smart έχει συνολική ισχύ 3,52Kw και κατασκευάστηκε για να σου λύσει τα χέρια. Απόλαυσε την ελευθερία του παράλληλου μαγειρέματος στο τηγάνι και την ψησταριά σου και φτιάξε πεντανόστιμες σως, τηγανητές πατάτες ή λαχταριστά κεφτεδάκια, ενώ, την ίδια στιγμή ψήνεις το κρέας όλης της οικογένειας. Και όλα αυτά χωρίς ενοχλητικές μυρωδιές μέσα στο σπίτι σου!

Ανοξείδωτα Flavorizer Bars

Τα 5 ανοξείδωτα Flavorizer Bar, πάνω από τους καυστήρες, προστατεύουν από τα καμένα λίπη και δίνουν τη χαρακτηριστική γεύση του αυθεντικού BBQ στο φιλέτο σου, όσο αυτό απόκτα υπέροχο εξωτερικό searing. Καθώς οι έντονες θερμοκρασίες το θωρακίζουν, για να παραμείνει ζουμερό και τρυφερό εσωτερικά, τα Flavorizer Bars, το προστατεύουν ακόμα από τις αναφλέξεις και απογειώνουν τη γεύση του. 

Έξυπνη Τεχνολογία Weber Connect

Με την ενσωματωμένη έξυπνη τεχνολογία Weber Connect, λαμβάνεις ειδοποιήσεις απευθείας στο Smart Phone σχεδόν για τα πάντα. Διαθέτει χρονόμετρο που σε ειδοποιεί όταν πρέπει να γυρίσεις το φαγητό σου ή όταν είναι έτοιμο να σερβιριστεί. Εσύ απλά πρέπει να κοιτάξεις το κινητό σου για να βεβαιωθείς ότι όλα βαίνουν καλώς. Περιλαμβάνει ακίδα στο χώρο του κάδου και μια βελόνα κρέατος.

Ηλεκτρονικό Σύστημα Ανάφλεξης Crossover

Η Spirit SPX-335 Smart διαθέτει 3 κεντρικούς ανοξείδωτους καυστήρες και ένα καυστήρα Sear station με συνολική ισχύ 11,58Kw που την κάνουν ασυναγώνιστη σε αυτές τις διαστάσεις. Ο μοναδικός σχεδιασμός των καυστήρων εγγυάται ότι θα παραμείνουν σε άψογη κατάσταση για πολύ καιρό και ταυτόχρονα εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια μαγειρέματος για τη βέλτιστη αξιοποίηση του χώρου. Με τον έξτρα καυστήρα στη ζώνη Sear Station θα ψήσεις τις πιο ζουμερές μπριζόλες ή μπιφτέκια όταν την ίδια στιγμή ψήνεις φτερούγες κοτόπουλου. Ταυτόχρονα, το ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης Crossover, εξασφαλίζει αποτελεσματική ανάφλεξη των καυστήρων σου, κάθε φορά.

Κάδος από Χυτό Αλουμίνιο

Η Spirit SPX-335 GBS, είναι φτιαγμένη για να αντέχει! Με κάδο από χυτό αλουμίνιο και καπάκι με διπλά τοιχώματα αυτή η ψησταριά θα μείνει δίπλα σου για πολύ καιρό. H πολυτελής εμφάνιση από ανοξείδωτο χάλυβα στο καπάκι και την πόρτα του ντουλαπιού χαρίζει στην SPX-335 κλασσική φινέτσα και εκπληκτική αντοχή. Τέλος, είναι εξοπλισμένη με ανοξείδωτη λαβή στο καπάκι και κόκκινο περιστροφικό διακόπτη Sear Station, που την κάνουν απλά ακαταμάχητη!

Σχεδιασμός που σου Λύνει τα Χέρια

Ο σχεδιασμός της Spirit SPX-335, είναι μελετημένος για να σου λύσει τα χέρια! Οι 4 περιστροφικοί τροχοί (οι 2 με φρένο), σου επιτρέπουν να μετακινήσεις την ψησταριά σου όπου θες εσύ. Το πλαϊνό ανοξείδωτο ράφι της, με άγκιστρα και το ντουλάπι κάτω από το θάλαμο ψησίματος, σου εγγυώνται εύκολη πρόσβαση σε όλα όσα χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, ενώ η φιάλη σου τοποθετείται στην ειδική θήκη με κάλυμμα στο πλάι της ψησταριάς.

Με μια Ματιά..

  • Με 3 καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Θερμική ισχύς καυστήρων: 9.38 kW
  • Πλευρική εστία μαγειρέματος (αριστερά) με προστατευτικό καπάκι
  • Θερμική ισχύς πλευρικής εστίας: 3.52 kW
  • Καυστήρας Sear Station, για επιπρόσθετη θερμότητα
  • Ανοξείδωτη σχάρα ψησίματος GBS
  • Ανοξείδωτο καπάκι με ανοξείδωτη λαβή
  • Ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης, Crossover
  • Ράβδοι flavorizer bars από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι
  • Warming Rack, για να κρατάει ζεστά τα ψητά
  • Αφαιρούμενος δίσκος για τα λίπη
  • 2 πάγκοι εργασίας από ανοξείδωτο ατσάλι
  • 4 ροδάκια που ασφαλίζουν
  • Διάτρητο κάλυμμα για την φιάλη
  • Περιλαμβάνει ρυθμιστή και λάστιχο για σύνδεση με φιάλη 10kg

Κατασκευαστής

Weber

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Επιφάνεια Ψησίματος
Σχάρα
Εστίες
3 Εστίες
Επιτραπέζια
Όχι
Εντοιχιζόμενη
Όχι
Με Ρόδες
Ναι
Χρώμα
Ασημί

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Συνολική Ισχύς Κεντρικών Καυστήρων
9,38 kW
Πλαϊνό Μάτι
Ναι
Εστία Υπερύθρων
Όχι
Ισχύς Πλαϊνού Ματιού
3,5 kW
Θερμόμετρο
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Μαντεμένια Σχάρα
Ναι
Πέτρες Λάβας
Όχι
Φορητή
Όχι
Παράθυρο
Όχι
Αναδιπλούμενο Πλαϊνό Ράφι
Όχι

Διαστάσεις Επιφάνειας Ψησίματος

Πλάτος Σχάρας
45 εκ.
Μήκος Σχάρας
61 εκ.

Διαστάσεις & Βάρος Ψησταριάς

Ύψος
116 εκ.
Μήκος
126 εκ.
Πλάτος
61 εκ.
Βάρος
58 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ισχύς καυστήρων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ομοιομορφία ψησίματος

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη