Weber Genesis Smart EPX-435 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 86x48εκ. με 4 Εστίες 14.1kW και Πλαϊνό Μάτι
Ψησταριές Υγραερίου

Weber Genesis Smart EPX-435 Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 86x48εκ. με 4 Εστίες 14.1kW και Πλαϊνό ΜάτιΚωδικός: 34681238

Έξυπνη ψησταριά υγραερίου με 4 καυστήρες ψησίματος, έναν πλευρικό καυστήρα μαγειρέματος, σύστημα Sear Station και μαντεμένιες σχάρες ψησίματος με πλαίσιο Weber Crafted. Επιπλέον...

Δες όλη την περιγραφή

Έξυπνη ψησταριά υγραερίου με 4 καυστήρες ψησίματος, έναν πλευρικό καυστήρα μαγειρέματος, σύστημα Sear Station και μαντεμένιες σχάρες ψησίματος με πλαίσιο Weber Crafted. Επιπλέον διαθέτει ηλεκτρονική ανάφλεξη, καπάκι με μεγάλο ύψος, ανοξείδωτες αντιφλογιστικές σχάρες, φωτιζόμενους διακόπτες ρύθμισης της έντασης, εσωτερικό φακό LED με...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 2.969,99 €

Περιγραφή

Έξυπνη ψησταριά υγραερίου με 4 καυστήρες ψησίματος, έναν πλευρικό καυστήρα μαγειρέματος, σύστημα Sear Station και μαντεμένιες σχάρες ψησίματος με πλαίσιο Weber Crafted. Επιπλέον διαθέτει ηλεκτρονική ανάφλεξη, καπάκι με μεγάλο ύψος, ανοξείδωτες αντιφλογιστικές σχάρες, φωτιζόμενους διακόπτες ρύθμισης της έντασης, εσωτερικό φακό LED με αισθητήρα κίνησης και ενσωματωμένο το Weber Connect Hub.

Μεγάλη Επιφάνεια Ψησίματος

Η Smart EPX-435 της σειράς Genesis της Weber, έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες σου τις ανάγκες! Με διαστάσεις 86x48 εκατοστά, η επιφάνεια ψησίματος της, θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις όλης της οικογένειας! Οι μαντεμένιες της σχάρες θα κάνουν το μαγείρεμα, λατρεία. Η εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωσή τους, καθιστά τις σχάρες αντικολλητικές, για να μπορείς να διαχειρίζεσαι ψάρι ή κρέας με την ίδια ευκολία.

Τεχνολογία Smart Grilling

H εφαρμογή Weber Connect είναι το μυστικό συστατικό σας για το τέλεια ψημένο φαγητό στην ψησταριά. Πρόκειται για έναν βοηθό ψησίματος βήμα προς βήμα που στέλνει ειδοποιήσεις απευθείας στο smartphone σας για τα πάντα, από την αντίστροφη μέτρηση για το πότε θα είναι έτοιμο το φαγητό μέχρι το πότε πρέπει να γυρίσετε το φαγητό και να το σερβίρετε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίχνετε μια ματιά στο τηλέφωνό σας για να ξέρετε ότι όλα γίνονται όπως πρέπει και το φαγητό θα ψηθεί τέλεια.

Περισσότερες Δυνατότητες με Weber Crafted Πλαίσιο

Με δύο και μόνο κινήσεις μπορείς να μετατρέψεις την ψησταριά σου από ένα απλό BBQ σε έναν πραγματικό σταθμό μαγειρικής. Aντικαθιστώντας τη σχάρα μαγειρέματος με τα ειδικά προσαρμοσμένα σκεύη Weber Crafted, μπορείς να δημιουργήσεις φαγητά που κανείς δεν φανταζόταν οτι θα μπορούσε να φτιάξει σε μια ψησταριά. Ανοξείδωτα γουόκ για τα λαχανικά σου, pizza stone για τα πιο μαγευτικά pizza nights, πλάκες και μια πληθώρα σκευών μπορούν να φιλοξενηθούν στον ειδικό χώρο της επιφάνειας ψησίματος της Genesis EPX-435 και να σε βοηθήσουν να κάνεις τη διαφορά. Διαθέτει και γάντζους για να κρεμάσεις την σχάρα σου όταν δεν την χρησιμοποιείς στο κορμό του BBQ!

Επιφάνεια Θωρακίσματος Ψητών

Θωράκισε πολλές μπριζόλες ταυτόχρονα, στην εξαιρετικά μεγάλη Sear Zone. Η Genesis Smart EPX-435 διαθέτει ένα έξτρα καυστήρα ισχύος 3.8Kw ικανό να κάνει τέλειο searing.

Πλευρική Εστία Γκαζιού

Η πλευρική εστία της Genesis EPX-435 έχει συνολική ισχύ 3,52Kw και κατασκευάστηκε για να σου λύσει τα χέρια. Απόλαυσε την ελευθερία του παράλληλου μαγειρέματος στο τηγάνι και την ψησταριά σου και φτιάξε τηγανητά ψάρια, λαχανικά και λαχταριστά κεφτεδάκια, ενώ, την ίδια στιγμή ψήνεις το κρέας όλης της οικογένειας. Και όλα αυτά χωρίς ενοχλητικές μυρωδιές μέσα στο σπίτι σου!

Επεκτεινόμενη Επιφάνεια Ψησίματος

Η επεκτεινόμενη επιφάνεια ψησίματος πάνω από την κύρια σχάρα, δημιουργεί έναν επιπλέον άνετο χώρο παρασκευής φαγητού που σου δίνει ευελιξία και σου επιτρέπει να τα έχεις όλα έτοιμα στην ώρα τους.

LED Νυχτερινού Φωτισμού

Άνετο ψήσιμο ακόμα και τη νύχτα με τον εσωτερικό φωτισμό της καμπίνας Night Vision της Weber. Αξιοποίησε τις μοναδικές δυνατότητες της Genesis Smart EPX-335 , ακόμα και τις πιο σκοτεινές νύχτες του χειμώνα, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κλειστό Ντουλάπι Αποθήκευσης

Η επανασχεδιασμένη καμπίνα της Genesis Smart EPX-435 μπορεί να φιλοξενήσει μια φιάλη 10 κιλών! Με τον αποσπώμενο δίσκο συλλογής λίπους ο καθαρισμός της ψησταριάς σας θα γίνει παιχνιδάκι.

Ξεχωριστός Χώρος Αποθήκευσης Αξεσουάρ

Με ξεχωριστό ντουλάπι αποθήκευσης για Crafted αξεσουάρ, ώστε να έχετε τα πάντα σε τάξη και τακτοποιημένα.

Με μια Ματιά..

  • Με 4 καυστήρες PureBlu
  • Θερμική ισχύς: 14.1 kW
  • Θερμική ισχύς Sear Station: 3.8kW
  • Πλευρική εστία μαγειρέματος: 3.5kW
  • Μαντεμένια σχάρα με εμαγιέ επικάλυψη, Weber Crafted
  • Καπάκι με εμαγιέ πορσελάνινη επίστρωση
  • Θερμόμετρο στο καπάκι
  • Επεκτεινόμενο ράφι συντήρησης (86 x 28 cm)
  • Σύστημα εύκολου καθαρισμού, Pull & Clean
  • Αφαιρούμενος δίσκος για τα λίπη
  • Ενσωματωμένος LED φωτισμός με αισθητήρα κίνησης
  • Φωτιζόμενοι ρυθμιστές θερμοκρασίας
  • 2 Μεγάλοι πάγκοι εργασίας
  • Γάντζοι για να κρεμάτε τα εργαλεία σας
  • Γάντζος για να κρεμάτε την σχάρα ψησίματος
  • 4 ροδάκια για εύκολοι μετακίνηση (2 που ασφαλίζουν)
  • Περιλαμβάνει ρυθμιστή και λάστιχο για σύνδεση με φιάλη 10kg

Κατασκευαστής

Weber

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Επιφάνεια Ψησίματος
Σχάρα
Εστίες
4 Εστίες
Επιτραπέζια
Όχι
Εντοιχιζόμενη
Όχι
Με Ρόδες
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Συνολική Ισχύς Κεντρικών Καυστήρων
14,1 kW
Πλαϊνό Μάτι
Ναι
Εστία Υπερύθρων
Όχι
Ισχύς Πλαϊνού Ματιού
3,5 kW
Θερμόμετρο
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Μαντεμένια Σχάρα
Ναι
Πέτρες Λάβας
Όχι
Φορητή
Όχι
Παράθυρο
Όχι
Αναδιπλούμενο Πλαϊνό Ράφι
Όχι

Διαστάσεις Επιφάνειας Ψησίματος

Πλάτος Σχάρας
48 εκ.
Μήκος Σχάρας
86 εκ.

Διαστάσεις & Βάρος Ψησταριάς

Ύψος
123,19 εκ.
Μήκος
173,99 εκ.
Πλάτος
68,58 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη