MotoGP 22 Day One Edition (Code In A Box) Switch Game
Nintendo Switch Games

MotoGP 22 Day One Edition (Code In A Box) Switch GameΚωδικός: 34714202

Καταπληκτικά νέα χαρακτηριστικά φέρνουν το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο, για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας με ακόμα πιο απαιτητικούς και συναρπαστικούς αγώνες. Αγωνιστείτε σε διαφορετικές

Δες όλη την περιγραφή

Καταπληκτικά νέα χαρακτηριστικά φέρνουν το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο, για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας με ακόμα πιο απαιτητικούς και συναρπαστικούς αγώνες. Αγωνιστείτε σε διαφορετικές κατηγορίες για να αναπτύξετε την καριέρα σας, από Moto3 σε Moto2 μέχρι το πρωτάθλημα MotoGP!

Δες όλη την περιγραφή
15,32
ΠαράδοσηΤρί, 08 Οκτ - Δευ, 14 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 15,32 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,32 €

  2. 14,73 €

  3. 18,31 €

Περιγραφή

Καταπληκτικά νέα χαρακτηριστικά φέρνουν το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο, για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας με ακόμα πιο απαιτητικούς και συναρπαστικούς αγώνες. Αγωνιστείτε σε διαφορετικές κατηγορίες για να αναπτύξετε την καριέρα σας, από Moto3 σε Moto2 μέχρι το πρωτάθλημα MotoGP!

Όλοι οι ήρωες της σεζόν 2022 και περισσότεροι από 70 ιστορικοί αναβάτες για να απολαύσετε την πιο ολοκληρωμένη αγωνιστική εμπειρία!

Νιώστε όλες τις συγκινήσεις του αγώνα με βελτιωμένες και εξαιρετικά λεπτομερής πίστες και pits, για την πιο καθηλωτική προσομοίωση.

Μάθετε τα βασικά και τελειοποιήστε το στυλ σας

Η πορεία σας προς τη δόξα ξεκινά εδώ! Γίνετε ο καταπληκτικός αναβάτης που πάντα θέλατε να είστε με το Αναθεωρημένο Σεμινάριο και μάθετε μέσα από ειδικές συνεδρίες που θα ακολουθήσουν τα πρώτα σας βήματα. Και αν θέλετε απλώς να βελτιώσετε το στυλ οδήγησής σας, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε τα εγκαίνια του νέου MotoGP Academy*, όπου θα μάθετε όλα τα κόλπα για να είστε οι ταχύτεροι στην πίστα.

*απαιτεί το D1 Patch

Managerial Career

Σκεφτείτε γρήγορα και αγωνιστείτε έξυπνα! Η Managerial Career επιστρέφει βελτιωμένη για να σας επιτρέψει να έχετε τον πλήρη έλεγχο της εμπειρίας σας στο παιχνίδι. Δημιουργήστε τη δική σας ομάδα ή εγγραφείτε σε μια επίσημη, επιλέξτε το προσωπικό σας και αναπτύξτε τη μηχανή σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια Junior Team στα Moto2 και Moto3.

Προσλάβετε έναν διευθυντή ομάδας, έναν τεχνικό διευθυντή και έναν αναβάτη και ξεκινήστε την πορεία σας προς το πρωτάθλημα.

Nine Season 2009

Βάλτε τον εαυτό σας στα παπούτσια θρύλων όπως οι Rossi, Lorenzo, Stoner και Pedrosa στην κορυφή της καριέρας τους και ζήστε ξανά ένα από τα πιο συναρπαστικά και εμβληματικά πρωταθλήματα στην ιστορία του MotoGP. Πάνω από 50 λεπτά πραγματικών πλάνων που αφηγείται ο Mark Neale, σκηνοθέτης των καλύτερων ντοκιμαντέρ MotoGP, με 17 Κεφάλαια, ένα για κάθε Grand Prix της σεζόν 2009, με διαφορετικές προκλήσεις να αντιμετωπίσεις.

Προσαρμόστε τη μηχανή σας

Εξατομικεύστε ολόκληρη την εμπειρία σας στο παιχνίδι MotoGP και φέρτε το δικό σας στυλ στην πίστα: χάρη στους 5 ισχυρούς επεξεργαστές γραφικών θα μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε μέρος, από τις ζωηρές φόρμες μέχρι τα κοστούμια των αναβατών.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Racing, Simulation
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
21/04/2022
Όριο Ηλικίας (PEGI)
3
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Day One
Software Format
Code In A Box

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη