Διάφορα Βρεφικά Αξεσουάρ

Stokke CloudSleeper Jekids WhiteΚωδικός: 34715747

Αρκετά μικρό ώστε να χωράει στο σακίδιο ή στη χειραποσκευή σας, το JetKids της Stokke CloudSleeper είναι all-inclusive χωρίς εξαρτήματα. Διαθέτει ένα ανθεκτικό στρώμα TPU από ελαφρύ νάιλον, το οποίο μπορεί να καθαριστεί με ένα βρεγμένο πανί.

Δες όλη την περιγραφή
99,00
ΠαράδοσηΤρί, 15 Οκτ - Τρί, 05 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 99,00 €

Περιγραφή

Έρχεται επίσης με προσαρμοσμένο κάλυμμα από πλέγμα αέρα (Mesh) που αναπνέει για να βοηθά στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος του παιδιού σας. Τα πλαϊνά μέρη είναι ανασηκωμένα ώστε να κρατά το παιδί σας με ασφάλεια στο στρώμα.

Διαθέτει αντλία ενσωματωμένη απευθείας στη βάση TPU, χωρίς χαλαρά εξαρτήματα για σύνδεση όταν είστε έτοιμοι να το φουσκώσετε για τα μικρά σας. Μπορείτε να φουσκώσετε χειροκίνητα αυτό το κρεβάτι σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Το CloudSleeper μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα και γρήγορα, χάρη στην συσκευασία με έξυπνο σχεδιασμό με διπλό φερμουάρ για compact αποθήκευση.

Χαρακτηριστικά
  • Διαστάσεις ανοιχτού: 75x150cm
  • Διαστάσεις κλειστού: 38x28x10cm
  • Βάρος 1,4kg
  • Το κάλυμμα πλένεται στο πλυντήριο

Κατασκευαστής

Stokke

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
584601
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη