25th Century Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι 25th Century Games - Three Sisters για 1-4 Παίκτες 14+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

25th Century Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι 25th Century Games - Three Sisters για 1-4 Παίκτες 14+ ΕτώνΚωδικός: 34787432

Το Three Sisters είναι ένα roll-and-write παιχνίδι στρατηγικής με θέμα την κηπουρική. Το όνομά του το οφείλει από μια τεχνική των ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής που χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα....

Δες όλη την περιγραφή

Το Three Sisters είναι ένα roll-and-write παιχνίδι στρατηγικής με θέμα την κηπουρική. Το όνομά του το οφείλει από μια τεχνική των ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής που χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα. Ποιο συγκεκριμένα, φυτεύονται μαζί κολοκύθα, καλαμπόκι και φασολιά σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους. Το καλαμπόκι προσφέρει στήριγμα για τα φασόλια να «...

Δες όλη την περιγραφή
-20% για αυτή την αγορά
Λήξη: 29/09/2024

31,90 €

25,52€

από No Label X

ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 28,99 €

Περιγραφή

Το Three Sisters είναι ένα roll-and-write παιχνίδι στρατηγικής με θέμα την κηπουρική. Το όνομά του το οφείλει από μια τεχνική των ιθαγενών της Βόρειας Αμερικής που χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα. Ποιο συγκεκριμένα, φυτεύονται μαζί κολοκύθα, καλαμπόκι και φασολιά σε πολύ μικρή απόσταση μεταξύ τους. Το καλαμπόκι προσφέρει στήριγμα για τα φασόλια να «σκαρφαλώσουν» τα οποία με τη σειρά τους μεταφέρουν άζωτο από τον αέρα στο χώμα, και η κολοκύθα απωθεί την εμφάνιση χόρτων και ζωυφίων.

Στο παιχνίδι καλείστε να φροντίσετε τους κήπους σας και τα φυτά σε διάστημα 8 γύρων. Ποτίστε, φυτέψτε, ρίξτε λίπασμα και επισκεφθείτε την Αγορά για νέους σπόρους και προμήθειες. Ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους κερδίζει το παιχνίδι.!

Κατασκευαστής

25th Century Games

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
TFC22000

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
1-4
Ηλικία
14 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη