Από τα εννιά διαφορετικά είδη Echinacea που υπάρχουν, μόνο τρία χρησιμοποιούνται για φαρμακευτικούς σκοπούς: E. purpurea, E. pallida και E. Angustifolia. Κάθε είδος Echinacea περιέχει ένα διαφορετικό είδος αντιοξειδωτικών, τις πολυφαινόλες. Βάσει μελετών, οι πολυφαινόλες που εντοπίζονται στην Echinacea οφείλουν τη δράση της στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Το σιρόπι Anasa της Superfoods είναι ιατροτεχνολογικό προιόν με φυσικά εκχυλίσματα (αλθαίας & πλάνταγκο) και μέλι, τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ που καταπραΰνει το βήχα και προστατεύει την ανώτερη αναπνευστική οδό.