Hendi Επαγγελματική Φραπιέρα Blue Ice 400W με 2 Ταχύτητες
Επαγγελματικές Φραπιέρες

Hendi Επαγγελματική Φραπιέρα Blue Ice 400W με 2 ΤαχύτητεςΚωδικός: 34875413

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 400 W / 220 V
  • Διαστάσεις: 17x19.6x49 cm
  • Στιβαρή βάση
  • Διαθέτει διακόπτη on-off
  • Δύο ταχύτητες
Δες όλη την περιγραφή
119,00
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 111,88 €

Περιγραφή

Επαγγελματική φραπιέρα Hendi 220-240V/400W σε χρώμα πάγου. Σχεδιασμένη από τον διάσημο Ολλανδό designer Robert Bronwasser, συνδυάζει κορυφαία χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης με μοντέρνο urban style και αποτελεί το απόλυτο πλεονέκτημα για κάθε μπαρ. Διαθέτει διακόπτη on-off δύο ταχυτήτων και προαιρετικά διακόπτη με δυνατότητα επιλογής 5 ταχυτήτων ή/και αυτόματο διακόπτη λειτουργίας ( ενεργοποίηση με το κύπελλο). Ο πανίσχυρός κινητήρας 400W προστατεύεται με θερμικό ασφαλείας αυτόματης επαναφοράς. Στη συσκευασία διατίθενται ένα ανοξείδωτο, ένα PC κύπελλο και σετ δύο αναδευτήρων. Ιδανικό για φραπέ, φρέντο εσπρέσο ή καπουτσίνο και μιλκσέικ.

Καθαρισμός και Συντήρηση

Για να διατηρήσετε τη συσκευή Hendi 221655 σε άριστη κατάσταση, είναι απαραίτητος ο τακτικός καθαρισμός και η συντήρηση. Το δοχείο ανάμειξης και όλα τα αφαιρούμενα μέρη είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων, γεγονός που απλοποιεί τη διαδικασία καθαρισμού. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή για τον καθαρισμό και την αφαίρεση αλάτων της συσκευής παρασκευής φραπέ.

Κατασκευαστής

Hendi

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
400 W
Τοποθέτηση
Επιτραπέζιο
Χρώμα
Γαλάζιο
Ταχύτητες
2

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη