Andowl Ηλεκτρονική Παιδική Κονσόλα
Ηλεκτρονικά Παιδικά Παιχνίδια

Andowl Ηλεκτρονική Παιδική Κονσόλα Κωδικός: 34931124

Η κονσόλα της εταιρίας Andowl θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου εφόσον τηρείται το μέτρο χρήσης τους...

Δες όλη την περιγραφή

Η κονσόλα της εταιρίας Andowl θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου εφόσον τηρείται το μέτρο χρήσης τους έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των παιδιών, στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα, καθώς και...

Δες όλη την περιγραφή
66,00
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 63,00 €

Περιγραφή

Η κονσόλα της εταιρίας Andowl θα χαρίσει στο παιδί ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Τα παιχνίδια αυτού του τύπου εφόσον τηρείται το μέτρο χρήσης τους έχουν αποδειχτεί ότι συμβάλλουν στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των παιδιών, στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα, καθώς και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής τους. Μέσω αυτών βελτιώνεται η ταχύτητα επεξεργασίας της πληροφορίας που δέχεται το παιδί και η λήψη των αποφάσεων καθώς θα πρέπει να σκεφτεί και να δώσει απάντηση άμεσα. Ξεκινά να αναπτύσσει την προσοχή και συγκέντρωση του καθώς εστιάζει στον τελικό στόχο του παιχνιδιού, παράλληλα ενισχύονται δεξιότητες όπως ο συντονισμός των κινήσεων με την οπτική διάκριση και η παρατηρητικότητα.

    Κατασκευαστής

    Andowl

    Χαρακτηριστικά

    Κωδικός Προϊόντος
    Q-GA3X
    Είδος
    Κλασσικές Κονσόλες

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Αξιολογήσεις

    1. 1
    2. 4 αστέρια
      0
    3. 3 αστέρια
      0
    4. 2 αστέρια
      0
    5. 1 αστέρι
      0
    Αξιολόγησε το προϊόν
    • Lefteris_Kozanidis
      5
      3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

      Επιβεβαιωμένη αγορά

      Ευχάριστη έκπληξη. Το πακέτο τα έχει όλα. Ότι πρέπει για διπλό.
      Η ποιότητα δεν είναι κορυφαία. Σίγουρα θα έχουμε απώλειες πχ βάση μοχλού, αλλά για κάτω από 90ε που το αγόρασα πιστεύω αξίζει.

      Σου φάνηκε χρήσιμη;

    Ερωτήσεις

    10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Dalkont22

    Εχω μονο λιγες ερωτησεις. Ειναι και τα δύο κονσόλες ή ειναι το ένα κονσολα και το άλλο απλα controler? Αν ειναι και τα δυο κονσόλες, πως μπορώ να παίξω με δύο άτομα. Εχει όντος δύο controlers/κονσόλες μεσα η ετσι δειχνει η εικόνα. Και τέλος, μπορώ να περάσω τα δικά μου ROΜ για το mame ή καποιο άλλο emulator? Σας εκτιμώ αν μπορείτε να μου απαντήσετε.

    Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες
    Δες όλες τις κατηγορίες