Ad
Καρεκλάκια Φαγητού

Cybex Lemo Καρεκλάκι Φαγητού με Μεταλλικό Σκελετό & Πλαστικό Κάθισμα Stone BlueΚωδικός: 34933239

Καρεκλάκι φαγητού της εταιρείας Cybex, με σκελετό κατασκευασμένο κυρίως από μέταλλο. Το μέταλλο είναι ανθεκτικό και στιβαρό υλικό που αντέχει στον χρόνο. Το κάθισμά του είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, που βοηθά στο να καθαρίζεται εύκολα και αντέχει στη φθορά.


Βάρος Καρέκλας: 8.3 kg

ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 399,86 €

Περιγραφή

Καρεκλάκι φαγητού της εταιρείας Cybex, με σκελετό κατασκευασμένο κυρίως από μέταλλο. Το μέταλλο είναι ανθεκτικό και στιβαρό υλικό που αντέχει στον χρόνο. Το κάθισμά του είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, που βοηθά στο να καθαρίζεται εύκολα και αντέχει στη φθορά.


Βάρος Καρέκλας: 8.3 kg

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Υλικό Σκελετού
Μέταλλο
Υλικό Καθίσματος
Πλαστικό
Χρώμα
Μπλε
Βάρος Καρέκλας
8,3 kg

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Ροδάκια
Όχι
Ρυθμιζόμενο Ύψος
Όχι
Αναδιπλούμενο
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Agapikzt
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μαύρο

    Πααααρα πολύ καλό καρεκλακι!Ολοσωστη στάση σώματος,όρθια πλάτη 90 μοιρών,γόνατα 90 μοιρών,αστραγαλοι 90 μοιρών και αγκώνες πάνω από τον δίσκο.Δηλαδή ειναι ιδιο ακριβώς στυλ με το Tripp trapp μόνο που αυτό μου αρέσει καλυτερα γιατί είναι πιο "μηχανικό" αλλάζεις πολύ πιο εύκολα το υποπόδιο κλπ.Είναι και πιο όμορφο εμφανισιακά δεν φαινονται βίδες κλπ.Εμείς κάναμε blw στο πρώτο παιδί και τώρα θα το πάρει το δεύτερο παιδί επίσης blw.Θα ξανά παρω το ιδιο για το πρώτο αλλα σκέτο(έχω το 4 σε 1).Με βολεψε παρα πολύ και το "ριλαξ" γιαυτο τωρα στο δευυερο πήρα και την βάση του για κάτω στο πάτωμα αφού στο καρεκλακι τρώει ακόμα το μεγάλο μου.Υπάρχει ένα αρνητικό όμως.Εκανα το λάθος και έριξα νερο πάνω του να το πλύνω και αυτό από την πρώτη φορά φούσκωσε το ξύλο,ξέβαψε δεν ξερω πως να το πω.Όποτε θεωρώ πως και με βρεγμένο πανί να το σκουπίζει κάποιος,κάποια στιγμή θα χαλάσει όπως το δικό μου.Κρίμα το καρεκλακι τοσα λεφτα και είχα ενθουσιαστεί..Κατά τα αλλα το έχω δυο χρόνια τωρα και είναι άψογο.Προτείνω αν το αγοράσει κάποιος να πάρει και τα μαξιλαράκια που καλύπτουν το ξύλο για να πλένονται αυτα και να μην χρειάζεται να σκουπιστεί το ξύλο.Αναγκαστικά τωρα το δικό μου θα το αφήσω έτσι όπως είναι για το δευτερο παιδί γιατι λερωνεται εύκολα άμα τρώει μόνο του και θα παρω καινουριο στο πρώτο μου παιδί 2 μιση χρόνων που δεν λερωνεται πολύ πλεον.Και όταν μεγαλώσει και το δεύτερο θα παρω επίσης καινουριο.Πάντως το ιδιο θα παρω δεν το αλλαζω!!Μου αρέσει πολύ!!Ειναι πολύ ογκώδες να μετακινείται εννοείται αυτό όμως.Είναι για το σπίτι σας μόνο.Για διακοπές και αυτα εγω πήρα ένα μικρό με 30€ και είναι άψογο,σιγά μην κουβαλάω ολόκληρο πραγμα

    • Σταθερότητα
    • Ασφάλεια
    • Μεταφορά
    • Αντοχή
    • Καθαρισμός
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη