DSL Modems / Routers

AVM FRITZ!Box 5530 Fiber Ασύρματο Router Wi‑Fi 6 με 2 Θύρες Gigabit Ethernet Κωδικός: 34971205

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύνδεση μέσω οπτικής ίνας (fiber)
  • Υποστηρίζει Mesh Wi-Fi
  • Ταχύτητα LAN 1000 Mbps
  • Ταχύτητα Wireless 3000 Mbps
Δες όλη την περιγραφή
233,33
ΠαράδοσηΠαρ, 16 Αυγ - Πέμ, 22 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 231,31 €

Περιγραφή

Με Wi-Fi 6 επόμενης γενιάς, Multi-User MIMO και θύρα LAN 2,5 gigabit, το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι ένας κόμβος οικιακού δικτύου στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε. Τι κάνει το νέο ασύρματο πρότυπο τόσο ξεχωριστό; Έχει τελειοποιηθεί για την παράλληλη ενσωμάτωση μεγάλου αριθμού συσκευών στο οικιακό δίκτυο. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις συσκευές σας στο σπίτι, ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε, χωρίς προβλήματα.

Mesh Wi-Fi

Το FRITZ!Box 5530 Fiber υποστηρίζει Mesh Wi-Fi, που σημαίνει ότι τα βίντεο, η μουσική και οι φωτογραφίες σας φτάνουν απρόσκοπτα σε κάθε γωνιά του σπιτιού, του διαμερίσματος ή του γραφείου σας. Πώς λειτουργεί; Οι συσκευές FRITZ! συνεργάζονται ως μέρος ενός ενιαίου δικτύου, επικοινωνούν μεταξύ τους και βελτιστοποιούν τις ασύρματες συσκευές και τη χρήση του δικτύου.

Με το Mesh μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλές ταχύτητες κατά την πλοήγηση, τη ροή ή το παιχνίδι. Αντί να περιμένετε την τηλεόραση HD που κόβει την ανάσα και την αγαπημένη σας μουσική, τα πολυμέσα σας θα σας περιμένουν.

Κατευθείαν σε οποιαδήποτε σύνδεση οπτικών ινών

AON, GPON ή XGS-PON: Το FRITZ!Box 5530 Fiber μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε οποιαδήποτε σύνδεση οπτικών ινών - χωρίς μετατροπέα πολυμέσων ή μόντεμ ανωτέρου παρόχου. Χάρη στην ενσωματωμένη υποδοχή για μονάδες οπτικών ινών (πομποδέκτες) σε μορφή SFP, μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κατάλληλη μονάδα plug-in ανάλογα με τον τύπο σύνδεσης. Υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις του FRITZ!Box 5530 Fiber - μία για κάθε τύπο σύνδεσης οπτικών ινών. Το FRITZ!SFP που ταιριάζει με τον τύπο σύνδεσης οπτικών ινών για AON, GPON ή XGS-PON περιλαμβάνεται στην παράδοση.

Οι τελευταίες τεχνολογίες

Υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, tablet και πολλαπλά smartphones: ο αριθμός των συσκευών στο σπίτι με πρόσβαση στο διαδίκτυο αυξάνεται συνεχώς! Για να εξασφαλίζετε πάντα τη βέλτιστη απόδοση δεδομένων, το FRITZ!Box 5530 Fiber είναι εξοπλισμένο με Wi-Fi 6, ικανοποιώντας έτσι τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά πρότυπα.

Αυτό επιτρέπει τη βελτιωμένη συνύπαρξη Wi-Fi και διασφαλίζει ότι κάθε συσκευή σας είναι πάντα καλά εφοδιασμένη με Wi-Fi. Περιλαμβάνονται επίσης μια θύρα LAN 2,5 gigabit, δύο θύρες LAN 1 gigabit και ένα ισχυρό τηλεφωνικό σύστημα με μια ολόκληρη γκάμα λειτουργιών.

Καθαρή διασκέδαση τηλεφωνικών κλήσεων

Με το τηλεφωνικό σύστημα υψηλών επιδόσεων του FRITZ!Box 5530 Fiber, είστε έτοιμοι για όλα: συνδέστε αναλογικά τηλέφωνα, τηλέφωνα DECT και ISDN, ρυθμίστε τον τηλεφωνητή, διαχειριστείτε λίστες κλήσεων και λάβετε ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αναπάντητες κλήσεις ή νέα φωνητικά μηνύματα. Η ενσωματωμένη λειτουργία φαξ και η τηλεφωνία HD ολοκληρώνουν το πακέτο.

Ένας κόμβος Smart Home

Απολαύστε ένα συνδεδεμένο και βολικό Έξυπνο Σπίτι σε όλους τους τομείς: ενέργεια, θέρμανση και φωτισμός. Με το FRITZ!Box 5530 Fiber, εσείς και η οικογένειά σας έχετε έναν υψηλής απόδοσης κόμβο Smart Home, στον οποίο μπορείτε να συνδέσετε μια σειρά από έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνες πρίζες, χειριστήρια καλοριφέρ, φώτα LED, καθώς και άλλες συσκευές άλλων κατασκευαστών.

FRITZ!OS: Περισσότερο από ένα λειτουργικό σύστημα

Το FRITZ!OS είναι η διαισθητική διεπαφή χρήστη που σας βοηθά να διαχειρίζεστε εύκολα τα επιμέρους στοιχεία. Οι δωρεάν ενημερώσεις σημαίνουν ότι έχετε νέες δυνατότητες σε τακτική βάση, ενώ οι εφαρμογές FRITZ!Apps σας επιτρέπουν να έχετε ασφαλή πρόσβαση στο οικιακό σας δίκτυο ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

FRITZ!Box για ασφάλεια

Για την προστασία της επικοινωνίας και των δεδομένων σας από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, το FRITZ!Box 5530 Fiber διαθέτει μια εξελιγμένη ιδέα ασφάλειας. Η AVM κυκλοφορεί τακτικά δωρεάν ενημερώσεις για να διατηρεί το λογισμικό ενημερωμένο και να καταπνίγει αμέσως τις πιθανές απειλές εν τη γενέσει τους. Επιπλέον, η τηλεφωνία, οι ασύρματες συνδέσεις και η ρύθμιση με βάση τα πιο πρόσφατα πρότυπα προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Κατασκευαστής

AVM

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Δικτύου

Τύπος
Router
Μέγιστη Ταχύτητα Wireless
3000 Mbps
Μέγιστη Ταχύτητα LAN
1000 Mbps
Φορητό Hotspot
Όχι
Πρότυπα Δικτύωσης
IEEE 802.11ac
Γενιά Wi-Fi
Wi‑Fi 6
Συχνότητα Wi-Fi
Dual Band (2.4 & 5GHz)

Συνδεσιμότητα

Ασύρματο Δίκτυο
Ναι
Συνδέσεις Ethernet LAN
2
Σύνδεση ISDN
Όχι
Υποδοχή SIM
Όχι

Ασφάλεια

Firewall
NAT
Αλγόριθμοι Ασφαλείας
WPA2
Φιλτράρισμα Διευθύνσεων MAC
Όχι

Έξτρα

Virtual Private Network (VPN)
Ναι
VoIP
Όχι
Mesh
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Spy_Alexi
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ότι χειρότερο... ασύρματα...με 1 gbs... γραμμή... η απόδοση του WIFI με απόσταση 3m....250mbs.... Μακριά και αγαπημένα. To συγκεκριμένο router ειναι προβληματικό. Απευθυνθηκα στην ΕΕΤΤ και μετα απο εγγραφο που έστειλα στον ΟΤΕ υποβάθμησα την γραμμή μου σε 500mbs...Moυ έδωσαν το speedport plus ii σε αποσταση 5m το WIFI εδωσε 430mbs.....συμπερασμα....το μοντελο αυτό ειναι αχρηστο. Οι γερμανοί δεινουν αυτο στην Ελλαδα...γιατι μας θεωρούν 3κοσμικούς.....ΜΗΝ πατε ποτε σε γραμμή 1gbs. O νόμος ειναι ξεκάθαρος....απώλεια απο τον παροχό σας μεχρι 20%....αν σας πούνε οι εταιρείες ...."δεν εγγυουμαστε την ταχύτητα wifi.....ειναι παράνομο προς τον πελάτη....Η ταχύτητα σε οπτική ινα....ειναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • makalos
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το συγκεκριμένο προϊόν το χορηγεί ο COSMOTE σε συνδέσεις οπτικής ίνας 1Gb.
    Ως κάτοχος ρούτερ από τη συγκεκριμένη εταιρία για αρκετά χρόνια και απόλυτα ευχαριστημένος τόσο από την ποιότητα όσο και από τις επιδόσεις τους ειδικά με το 7490 , δέχθηκα την προσφορά .
    Σε σύγκριση με το ΟΝΤ – ΝΟΚΙΑ- και ρούτερ το fritzobox7490 οι μετρήσεις : 938 download 102 upload
    Όταν το έβαλε ο τεχνικός στην οπτική ίνα το 5530 και το μετρήσαμε έδειξε 920 download , 100 upload !!
    Αρχικά δε δούλεψε η τηλεφωνία και με παρέμβαση του τεχνικού το πρόβλημα επιλύθηκε .
    Το ρούτερ όμως δούλεψε περίπου για μιάμιση ώρα και κάηκε !!
    Έγινε αντικατάσταση από τον τεχνικό με νέο στο οποίο τώρα δείχνει να μη δουλεύει η βάση για τα τηλέφωνα DECT .
    Αδύναμο WI-FI , ζεσταίνεται υπερβολικά 67-70 βαθμούς μόνιμα .
    Από δυνατότητες βέβαια λόγω του FritzOs έχει πάρα πολλές και στο mesh networking μεταφέρει τα πάντα (wi-fi , τηλεφωνία ).
    Τα συνμπεράσματα δικά σας .

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • basilis_g
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μου το έδωσε η Cosmote με το fiber 1gbps με lan έχω σταθερά πάνω από 970mbps με WiFi πάει από 500mbps μέχρι 800mbps

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gloup81
    2
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε λειτουργια Ethernet μια χαρα και απροβληματιστο. Σε wifi ομως ειναι για κλαματα. Με το ζορι 500 πιανει. Εφυγα απο Cosmote και πηγα Inalan με 1000/1000, και το ρουτερ που μου εδωσαν (ZTE F6600P) στο ιδιο τηλεφωνο δινει 940/600.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • savvas_gaitanidis
    4
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μου το έδωσε ο COSMOTE με την 1000 Mbps σύνδεση, είναι plug and play…….η ταχύτητα στο LAN είναι μόνιμα στα 940 down και 103 up, έβαλα 4 αστέρια για το Wi-Fi που φτάνει έως 850 down και 103 up όχι συχνά, συνήθως ειναι πάνω από 500 το down αλλά έως 600 max, το up είναι σταθερά στα 103.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giwrgos_Mikroulis
    5
    15 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα 230€ που το πήρα όχι δεν αξίζει.
    Στα 180-190€ είναι μια χαρά.

    Το πήρα γιατί έχω γιγαμπιτ γραμμή και ήθελα να εκμεταλλευτω την 2.5 Lan.
    Οι ρυθμίσεις ήταν εύκολες και γρήγορες.
    Ταχύτητα 1030mpbs download 105mpbs up.

    Προσοχή γιατί δεν παίρνει το κλασικό βύσμα οπτικής ίνας αλλά πιο λεπτή και αν δεν σαν έχει βάλει μπριζακι ο πάροχος που σας έκανε την εγκατάσταση δεν θα δουλέψει.

    WiFi στα 5G σε απόσταση 2 μέτρων μου δίνει 500mpbs.
    Επειδή το βλέπω και από τα άλλα σχόλια, μην περιμένετε WiFi με 600 700 800 mpbs !!!

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Chrysovalantis_Bougiamas
    4
    10 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το γνωστό ρούτερ πού δίνει η κόσμοτε Στην 1gbit σύνδεση... για επαγγελματική χρήση άριστο, για οικιακή χρήση καλό είναι. Έχει μερικά μείον δηλαδή στο ότι δεν μπορείς νά φτιάξεις πολλά ssid όπως και ότι στις συχνότητες 2,4 Κ 5 δεν μπορείς να έχεις διαφορετικό password. Και αλλο ενα μειον στο οτι συνδεετε μεν στην ax διαμορφωση (wifi6) αλλα δε εχει πληθωρα bandwidth να επιλεξει καποιος, δηλαση συνδεετε σε λιγα bandwidth οπου η ταχυτητα ειναι αργοτερη σε σχεση με το wifie5 δηλαδη δωρον αδωρον

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    4 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    1000αρα ΜΕ ΕΤΗΕΡΝΕΤ αλλα απο wi fi τίποτα.....στα 2 μέτρα ούτε 500.....

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
savgold

Μου το έχει στείλει ο Ο.Τ.Ε εδω και 3 εβδομάδες το 5530 επειδή ζήτησα αναβάθμιση ταχύτητας σε 1000 και το πρώτο στα 300 δεν την υποστήριζε . Είμαι επαρχία και περιμένω τεχνικό απο τότε !!! Σε επικοινωνίες μαζί τους μου είπε κάποιος να το τοποθετήσω μόνος μου, πράγμα που πολύ εύκολα το έκανα , και μετα μου οι άλλοι που συνδέθηκα μαζί τους μου είπαν πως πρέπει να έρθει ο τεχνικός για να το παραμετροποιήσει . Εχω πάρει αρκετά τηλέφωνα και παω και στον Ο.Τ.Ε που ευτυχώς είναι κοντά , αλλα ο τεχνικός άφαντος , ειχε περασει μια φορα ομως , αλλα πριν φτασει το 5530 απο την Αθηνα . Η ερώτηση είναι , θελει πράγματι παραμετροποίηση απο τον τεχνικό η οι οπτικές ίνες που εχουν περάσει είναι χάλια ?

Savvas_Kontos772
CHIX

Το έχω λάβει κι εγώ και περιμένω το συνεργείο για 1000mbs. Χωρίς να το δω, ήδη έχω απογοητευτεί με τα σχόλια για το κάκιστο WIFI του. Ειμαι προς το παρών με 100αρα με το Speedport plus 2 και πιανω 98mbs down max δλδ και 10.2 up σε WIFI. Το ρουτερ στην άκρη του διαμερίσματος 86 τετραγωνικά με άψογη κάλυψη διαλέγοντας φυσικά τα καλύτερα κανάλια. Πως απέτυχε τόσο πολύ αυτό το μοντέλο? Μήπως πάρει κάποια αναβάθμιση και διορθωθεί το WIFI του? Τι να πω...αν δω κι εγώ τα σκούρα με το WIFI θα πάω για WiFi Router. Αααα ρε fritzzz

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

AVM FRITZ!Box 5530 Fiber Ασύρματο Router Wi‑Fi 6 με 2 Θύρες Gigabit EthernetAVM FRITZ!Box 5530 Fiber Ασύρματο Router Wi‑Fi 6 με 2 Θύρες Gigabit EthernetAVM FRITZ!Box 5590 Fiber VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 6 με 4 Θύρες EthernetAVM FRITZ!Box 5590 Fiber VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 6 με 4 Θύρες EthernetAVM FRITZ!Box 7530 AX VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 6 με 4 Θύρες Gigabit EthernetAVM FRITZ!Box 7530 AX VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 6 με 4 Θύρες Gigabit EthernetAVM FRITZ!Box 5590 Fiber GPON VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 6 με 4 Θύρες EthernetAVM FRITZ!Box 5590 Fiber GPON VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 6 με 4 Θύρες EthernetAVM FRITZ!Box 7530 VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες Gigabit EthernetAVM FRITZ!Box 7530 VDSL2 Ασύρματο Modem Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες Gigabit Ethernet
από 231,31 €από 275,53 €από 167,83 €από 329,10 €από 159,90 €
ΚατασκευαστήςAVMAVMAVMAVMAVM
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Δίκτυο MobileN/AN/AN/AN/AN/A
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες