Citronic ABS445 Τσάντα Χειρός
Τσάντες & Βαλίτσες Μεταφοράς DJ

Citronic ABS445 Τσάντα ΧειρόςΚωδικός: 35075528

Θήκη μεταφοράς ABS για προστασία εξοπλισμού όπως μίκτες, ασύρματα μικρόφωνα και επεξεργαστές ήχου. Τα εσωτερικά μπλοκ αφρού μπορούν να αφαιρεθούν για να ταιριάζουν στο σχήμα του εξοπλισμού και να

Δες όλη την περιγραφή

Θήκη μεταφοράς ABS για προστασία εξοπλισμού όπως μίκτες, ασύρματα μικρόφωνα και επεξεργαστές ήχου. Τα εσωτερικά μπλοκ αφρού μπορούν να αφαιρεθούν για να ταιριάζουν στο σχήμα του εξοπλισμού και να παρέχουν ένα προστατευτικό μαξιλάρι που εφαρμόζει άνετα.

Δες όλη την περιγραφή
28,95
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 28,95 €

Περιγραφή

Θήκη μεταφοράς ABS για προστασία εξοπλισμού όπως μίκτες, ασύρματα μικρόφωνα και επεξεργαστές ήχου. Τα εσωτερικά μπλοκ αφρού μπορούν να αφαιρεθούν για να ταιριάζουν στο σχήμα του εξοπλισμού και να παρέχουν ένα προστατευτικό μαξιλάρι που εφαρμόζει άνετα. Η ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς και τα συρόμενα μάνδαλα ασφάλισης κρατούν τη θήκη καλά κλειστή κατά τη μεταφορά.

Κατασκευαστής

Citronic

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Χειρός
Χρώμα
Μαύρο

Διαστάσεις

Μήκος
44,5 cm
Ύψος
28,5 cm
Βάθος
10 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη