Q Play Παιδικό Ποδήλατο Ισορροπίας Swetie Μπλε
Παιδικά Ποδήλατα Ισορροπίας

Q Play Παιδικό Ποδήλατο Ισορροπίας Swetie ΜπλεΚωδικός: 35211893

Ηρθε η ώρα να μάθουμε ισορροπία με το νέο ποδηλατάκι Sweetie από την Qplay. Ο συνδυασμός των δύο τροχών πίσω και ενός μπροστά , θα δώσει στο μικρό σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να κάνει το

Δες όλη την περιγραφή

Ηρθε η ώρα να μάθουμε ισορροπία με το νέο ποδηλατάκι Sweetie από την Qplay. Ο συνδυασμός των δύο τροχών πίσω και ενός μπροστά , θα δώσει στο μικρό σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να κάνει το παιχνίδι του χωρίς φόβο Είναι η τέλεια επιλογή για τα παιδάκια που δεν είναι έτοιμα ακόμα για πετάλ.

Δες όλη την περιγραφή
34,90
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 4 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 34,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 34,90 €

  2. 34,90 €

Περιγραφή

Ηρθε η ώρα να μάθουμε ισορροπία με το νέο ποδηλατάκι Sweetie από την Qplay. Ο συνδυασμός των δύο τροχών πίσω και ενός μπροστά , θα δώσει στο μικρό σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να κάνει το παιχνίδι του χωρίς φόβο Είναι η τέλεια επιλογή για τα παιδάκια που δεν είναι έτοιμα ακόμα για πετάλ. Οι τροχοί από υλικό Eva σας εξασφαλίζουν ξεγνοιασιά καθώς προσφέρουν μεγάλη αντοχή, αλλά ευχάριστη χωρίς κραδασμούς βόλτα. 

Είναι σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας από 1 εώς 3 ετών και βάρος μέχρι 20kg. Έχει 2 θέσεις ρύθμισης τιμονιού και θέσης. Με ιδανικό μέγεθος για να το πάρετε μαζί σας όπου και αν πάτε. Χωρίς κάδμιο, φθαλικά & PAHs Διάσταση: 50 х 26 х 41 cm

Κατασκευαστής

Q Play

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
01-1212063-01
Ξύλινο
Όχι
Χρώμα
Μπλε
Ηλικία
1 + ετών

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη