Liebherr CBNes 5775 Premium BioFresh Ψυγειοκαταψύκτης 393lt NoFrost Υ201xΠ70xΒ66.5εκ. Inox
Ψυγεία

Liebherr CBNes 5775 Premium BioFresh Ψυγειοκαταψύκτης 393lt NoFrost Υ201xΠ70xΒ66.5εκ. InoxΚωδικός: 35239969

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 393 lt
  • NoFrost
  • Θόρυβος: 35dB

Ψυγειοκαταψύκτης της Liebherr με χωρητικότητα 393 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 2.529,00 €

Περιγραφή

BluPerformance

Περισσότερος χώρος στο εσωτερικό για τρόφιμα, οικονομική και ενεργειακά αποδοτική λειτουργία, εύκολος και άνετος χειρισμός και εξαιρετικό ντιζάιν: Στον τομέα της ψύξης και της κατάψυξης, οι συσκευές BluPerformance της Liebherr θέτουν νέους τόνους και πρότυπα.

BioFresh

Η τεχνολογία BioFresh εγγυάται τις τέλειες κλιματικές συνθήκες για παρατεταμένη φρεσκάδα. Σε μια θερμοκρασία λίγο πάνω από τους 0°C και την ιδανική υγρασία αέρα, τα φρούτα και τα λαχανικά, το κρέας και το ψάρι διατηρούν τις πολύτιμες για την υγεία βιταμίνες τους.

NoFrost

Με το σύστημα NoFrost, τα κατεψυγμένα προϊόντα παγώνουν με ψυχρή ανακυκλοφορία αέρα και η υγρασία διαχέεται. Έτσι ο χώρος της κατάψυξης παραμένει μόνιμα χωρίς πάγο και τα τρόφιμα δεν καλύπτονται με πάγο.

DuoCooling

Χάρη στα δύο πλήρως ξεχωριστά κυκλώματα ψύξης, το DuoCooling φροντίζει ώστε να μην πραγματοποιείται ανταλλαγή αέρα μεταξύ ψυγείου και κατάψυξης. Τα τρόφιμα δεν ξηραίνονται και δεν μεταφέρονται οσμές. Αυτό σημαίνει: πετάτε λιγότερα τρόφιμα στα σκουπίδια, δεν ψωνίζετε τόσο συχνά, αλλά εξοικονομείτε χρήματα και απολαμβάνετε περισσότερα.

Softsystem

Το SoftSystem που είναι ενσωματωμένο στην πόρτα αποσβένει την κίνηση με το κλείσιμο της πόρτας και διασφαλίζει το ιδιαίτερα ήπιο κλείσιμο, ακόμη και με πλήρες φορτίο στο εσωτερικό της πόρτας.

Έγχρωμη οθόνη 2,4"

Η υψηλής ανάλυσης και υψηλής αντίθεσης έγχρωμη οθόνη 2,4" με ηλεκτρονικό σύστημα αφής είναι ενσωματωμένη πίσω από την πόρτα και επιτρέπει τη διαισθητική ρύθμιση της θερμοκρασίας.

GlassLine

Τα ράφια αποθήκευσης GlassLine από γυαλί ασφαλείας μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος ανάλογα με τις ανάγκες. Είναι άθραυστα, ανθεκτικά στις χαραγές και εύκολα στον καθαρισμό. Με τα ράφια αποθήκευσης που σύρονται το ένα κάτω από το άλλο, δημιουργείται γρήγορα και εύκολα χώρος για ψηλά δοχεία.

Κατασκευαστής

Liebherr

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Ψυγειοκαταψύκτης
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
B
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
149 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
393 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
112 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
281 lt
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Ναι
Έξοδος Κρύου Νερού
Όχι
Έξοδος για Παγάκια
Όχι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
201 cm
Πλάτος
70 cm
Βάθος
66,5 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
5 χρόνια σε ολόκληρη την συσκευή, 10 χρόνια στον Συμπιεστή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη