Chemical Guys Hex-Logic Σφουγγάρι Γυαλίσματος Αυτοκινήτου Μέτριο-Σκληρό 5.5"
Σφουγγάρια/Πανιά Αυτοκινήτου

Chemical Guys Hex-Logic Σφουγγάρι Γυαλίσματος Αυτοκινήτου Μέτριο-Σκληρό 5.5"Κωδικός: 35411673

Το Orange Quantum pad είναι το πιο αποτελεσματικό και προηγμένο σφουγγάρι γυαλίσματος στην αγορά! Αφαιρεί μέτρια έως βαριά σημάδια, γρατσουνιές και κηλίδες νερού από προηγούμενα φινιρίσματα. Ο

Δες όλη την περιγραφή

Το Orange Quantum pad είναι το πιο αποτελεσματικό και προηγμένο σφουγγάρι γυαλίσματος στην αγορά! Αφαιρεί μέτρια έως βαριά σημάδια, γρατσουνιές και κηλίδες νερού από προηγούμενα φινιρίσματα. Ο σχεδιασμός του μεγιστοποιεί την επιφανειακή επαφή, μειώνει και διαχέει τη θερμότητα, μειώνει τη φθορά στο μηχάνημα και το σφουγγάρι.

Δες όλη την περιγραφή
18,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 18,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    18,00 €

  2. 18,95 €

  3. 22,00 €

Περιγραφή

Το Orange Quantum pad είναι το πιο αποτελεσματικό και προηγμένο σφουγγάρι γυαλίσματος στην αγορά! Αφαιρεί μέτρια έως βαριά σημάδια, γρατσουνιές και κηλίδες νερού από προηγούμενα φινιρίσματα. Ο σχεδιασμός του μεγιστοποιεί την επιφανειακή επαφή, μειώνει και διαχέει τη θερμότητα, μειώνει τη φθορά στο μηχάνημα και το σφουγγάρι. Το κωνικό προφίλ του αυξάνει την επιφάνεια και τη σταθερότητα του μαξιλαριού ενώ μειώνει τη φθορά από τις τεχνικές γυαλίσματος. Οι αυλακώσεις της επιφάνειας Hex-Logic απλώνουν το προϊόν ομοιόμορφα στις επιφάνειες. Οι βελτιωμένες κόλλες και οι τεχνικές κατασκευής του, εξασφαλίζουν μια ισχυρή συγκόλληση που δεν θα αποσπάσει το εξάρτημα στήριξης από το αφρώδες σφουγγάρι. Συνδυάστε το σφουγγάρι με γυαλιστικά ελαφρού στροβιλισμού όπως το V36 (πατήστε εδώ). Διάμετρος σφουγγαριού: 5.5 ίντσες.

Κατασκευαστής

Chemical Guys

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
BUFX112HEX5
Είδος
Σφουγγάρι
Χρήση
Γυαλίσματος
Μέρος Αυτοκινήτου
Γενική Χρήση

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη